esra bırak evdeki işleri git annecine işte ne güzel yakınmışsın
kız zaten bi işe elimi sürmedim kaç gündür annem çağırıo ama babamın önünde uzanamıyorum ben ya napıım
kızlar yarın şeker yüklemem var aç mı gideyim.çok korkuyorum.dua edin.annemdede şeker var zaten
merhaba kızlar
okuldan yeni geldim
yemek yok ev berbat hastayım ve çoook yorgunum
geçmişi okuyamıyorum artık hiç fırsatım yok dün akşam 9 da uyuyakalmışım
şimdide yemek yapıp evi toparlayacağım
gurbettte olmak çok zor keşke annemlerle aynı şehirde olsaydık
şimdi ona giderdim sadece çorbası olsa yeterdi
öptüm sizi
görüşürüz
huuhuuuu kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyorum işlerim o kadar yoğunduki dün gecede çok rahatsızlandım belim felaket ağrıdı ve tutuldu hafif sancılarım oldu o korkuyla uyumuşum
slm kızlar ben bugün uzuuunn bir aradan sonra ilk kez kendi başıma dışarı çıktım.arkadaşlarımla buluştum.asosyal bi insan olmuştum valla çok ii geldi bu hem böölelikle son günümzde çabucak geçti yoksa bugün bana geçmek bilmezdi heralde.
yarın büyük gün 25 gün sonra kızımla görüşcez ve şeker yüklememiz yapılcak çok heycanlııyııımm çoook
ne güzel canım ya bende resmen asosyal oldum hamile kaldığımdan beri hiç yalnız dışarı çıkmadım....biran önce anneciğimin yanına gitmek istiyorum....slm kızlar ben bugün uzuuunn bir aradan sonra ilk kez kendi başıma dışarı çıktım.arkadaşlarımla buluştum.asosyal bi insan olmuştum valla çok ii geldi bu hem böölelikle son günümzde çabucak geçti yoksa bugün bana geçmek bilmezdi heralde.
yarın büyük gün 25 gün sonra kızımla görüşcez ve şeker yüklememiz yapılcak çok heycanlııyııımm çoook
geçmiş olsun neslicim....herhalde yorgunluk etkilemiş seni artık daha çabuk yoruluyoruz galiba....huuhuuuu kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyorum işlerim o kadar yoğunduki dün gecede çok rahatsızlandım belim felaket ağrıdı ve tutuldu hafif sancılarım oldu o korkuyla uyumuşum
geçmiş olsun tombicim....inş bebişlerimiz sağlıkla gelsinde hepsini unutucaz bu ağrıların inş...Kızlar bende cok sık giremiyorum işlerin yoğunluğundan ama geçmişi okuduğum kadarı ile herkesin ağrıları sıkıntıları var benimde aynı şekilde şu bacağımın kasılmasından ve göbeğimdeki çürük ağrısından canım yanıyor.
Umarım çabucak geçer bu sıkıntılarımız.
hepinize sağlık dolu bir akşam diliyorum.
sevgiyle kalın...
slm kızlar ben bugün uzuuunn bir aradan sonra ilk kez kendi başıma dışarı çıktım.arkadaşlarımla buluştum.asosyal bi insan olmuştum valla çok ii geldi bu hem böölelikle son günümzde çabucak geçti yoksa bugün bana geçmek bilmezdi heralde.
yarın büyük gün 25 gün sonra kızımla görüşcez ve şeker yüklememiz yapılcak çok heycanlııyııımm çoook[/QUO hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
yarın şeker yüklemem yapılacak fakültede şekeri aldık eczaneden
yarın şeker yüklemem yapılacak fakültede şekeri aldık eczaneden
kızlar şimdi size çok zor bi zoru sorcagım grip ken vicks kullanan oldumu hiç aranızda burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum yaaa
kızlar herkese iyi akşamlar bugün tuvalete girdim ve bir akıntı geldi yalnız sulu bir akıntı kafama çok takıldı ayın 6 sına gidecektim dr.uma bugün gittim
dr. um dediki bacak aranızdan süzüldümü diye evet dedim bu kötü dedi önce kendi muayene etti bebişim 37 cm,1.100 gr olmuş suyuda gayet iyi dedi ama seni doğumhaneye göndereceğim dedi ve seni kontrol edecekler dedi tabi ben ve eşim korkudan elimiz ayağımız dolaştı çnk bebeğin suyu olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş
aşağıya indik kontrol için eşim kapıda korkudan bende içerde korkudan öldüm öldüm dirildim
neyse hemşire bir kağıtla sgelen sıvıyı ölçtü bişii yok dedi sadece akıntı dedi bir oh çektimmm rahatladım ve eşimde
aman erken gelmesin dursun yerinde sıpam
yarında 50 gr şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım ne çıkacak gerçi bir şeker hastası olarak ve şekeri çok seven biri olarak tabii yüksek çıkar
çok kötü bir gün geçirdim kızlar ama çok şükür geçti...
kızlar herkese iyi akşamlar bugün tuvalete girdim ve bir akıntı geldi yalnız sulu bir akıntı kafama çok takıldı ayın 6 sına gidecektim dr.uma bugün gittim
dr. um dediki bacak aranızdan süzüldümü diye evet dedim bu kötü dedi önce kendi muayene etti bebişim 37 cm,1.100 gr olmuş suyuda gayet iyi dedi ama seni doğumhaneye göndereceğim dedi ve seni kontrol edecekler dedi tabi ben ve eşim korkudan elimiz ayağımız dolaştı çnk bebeğin suyu olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş
aşağıya indik kontrol için eşim kapıda korkudan bende içerde korkudan öldüm öldüm dirildim
neyse hemşire bir kağıtla sgelen sıvıyı ölçtü bişii yok dedi sadece akıntı dedi bir oh çektimmm rahatladım ve eşimde
aman erken gelmesin dursun yerinde sıpam
yarında 50 gr şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım ne çıkacak gerçi bir şeker hastası olarak ve şekeri çok seven biri olarak tabii yüksek çıkar
çok kötü bir gün geçirdim kızlar ama çok şükür geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?