2011 Şubat Anneleri

bana doktorum kullanma demişti. Burun spreyi ve okyanus suyu kullanabilirsin demişti.Sanırım Vicks in prospektüsünde de kullanılmasına uygunluk verilmiyor .Ben de sadece 1 kere bilmeden kullandım canım.

ayy canım sorma bende ööleydim.ankara-istanbul-çanakkale-alanya turları yaptım bende ilk üç ay ama kanamdan sonra hiç dışarı çıkamaz olmuştum yalnız ilk defa bugün çıktım.bi de eşim şehir dışındaydı minibüse binmek zorunda kaldım ama neyseki sorun yok çok şükür.

aaa bide bana gezenti diyosunuz bakkk başkalarıda varmışşşş...

bende bartın,muğla,eskişehir,bodrum,afyon gezdim durdummm tabi buralarda gittiğim geldiğim yerleri saymıyorum

çocuğuda kendimiz gibi gezgin yapıcaz bu gidişleee.ama artık çarşı pazar gezme yoruyor hakikatenn

geçmiş olsun canımmm...herşeyin yolunda olmasına sevindim ama ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum.inşallah birdaha böyle birşey olmaz minikin rahat rahat dursun yerindee erkenden gelipte ne yapacak

arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır mesajlaşamadık sizlerle, sizden bi yardım isticem 24. haftama girdim ama hala kızıma güzel bi isim seçemedim lütfen yardımcı olur musunuz.... şimdiden teşekkürler ...

evvet bugünüde atlattık yaa derin bir ohh dedimmm..günüm başarıyla tabiki annem ve kayınvalidem sayesinde geçti.bugünden sonra fulll yatıştayım.işlerde yok birtek annemle vakumlu poşetler varya onlardan alığ dolaptaki kazakları ıvırı zıvırı küçültüp bazanın falan altına koyacağızki bebeğime dolapta yer açılsın.başkada işimiz yok Allah a şükürrr.

annem gidicem diye arada bir havalanıyo ama benim bırakmaya niyetim yok

kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))

hadi gözün aydın canım aman boşver bırakma anneni bizimkiler gidince ilk hafta acaip boşluğa düştüm.eğer yapılacak işi yoksa ısrar et :))

kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))

ayyy fufuka sorma canım yaa bende aynı dertten müzdaripim benim akşamları oluyo genelde ama soda falan fayda ertmiyo bende yarın dr sööliycem gaviscon veriyolarmış hamilelere artık olmazsa ialç istiycem.sanırım reflü oldum mide yanmasıyla bi ara öksürük de geliyo

benimde bi sorunum var kzılar doktora haftaya gidicem daha karnım da bazen böyle otururken filan benim kızım top oluyo dışardan belli oluyo sert oluyo zaten hemn şeklimi değiştiriyorum bugün akşam biraz uzandım sanki böyle kfası karnıma temas ederek bi otarafa bi butarafa gittisert oluyo o zaman karnım normalmi tekmeleme değilde sanki bi yeri geliyo orasını hissediyorum ağrım filan olmuyo biraz karmaşık anlatamadım galiba ama anlayanlar beni aydınlatırsa çoook sevinicem

canım ben seni anladım sanırım artık iyice büyüdüler ya heralde kafalarını falan hissediyoruz çünkü benimde bi tarafım bazen daha sert oluyo ve karnım o tarafa doğru sivriliyo dediğin gibi kasılma gibi diil sanki kafası gibi geliyo bana hatta o kafa bazen bi taraftan diğer tarafa dönerken göbeğim resmen dalgalanıyo.hatta az önce farkettik bizde eşimle sırt üstü uzanmıştım göbeğimi açmıştım ve resmen göbeğim dalga dalga zıpladı eşimle gülmekten öldük

tşk ederim canım bu bıcırıklar sıkıldılar herhalde ama işallah zamanında gelsinler sıkıntısızca işallah şu zaman çabucak geçsede kucagımıza alsaydık hayırlısıyla işallah diken üstündeyim sanki

ayy yok canım panik yapma hayırşısıyla gelirler inş.senin kaç haftalık oldu şimdi

geçmiş olsun canım çok şükür bi sıkıntı olmamış....inş vakitlerinde gelir bebeklerimiz....inş şekerinde normal seviyede çıkar benimde yarın 100grlık yüklemem var bende tedirginim....

cnm çok geçmiş olsun, insana korkusu yeter walla.. Neyseki çok şükür akıntıymış. Sen yinede dikkat et kendine.
Şeker yüklemende inş ii çıkar.

geçmiş olsun canımmm...herşeyin yolunda olmasına sevindim ama ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum.inşallah birdaha böyle birşey olmaz minikin rahat rahat dursun yerindee erkenden gelipte ne yapacak

kızlar çok sağolun inanın aksiyon dolu bir gün geçirdim ama çok şükür sonunda bir oh çektim yerinde durur inşallah sıpam çok hareketli beni çok korkutuyor

korkma hayatım bebek yer değiştiriyor sadece bende uzandığımda bazen göbek deliğimin orada elma büyüklüğünde şişlik hissediyorum elimi koyduğumda kafası olduğunu anlıyoorum sen içini ferah tut artık iyice göreceğiz onları

hadi gözün aydın canım...bencede bırakma anneni ben bi getirebilsem bırakmıcamm ama gelemiyo ki neyseki haftaya biz gidicez inş...çok özledimmmmmmm
maşallah canım ya umreye mi gittiniz ne güzel bizde niyetlenmiştik ilk 3 aylık dönemde ama sonradan vazgeçtik....bizde şehir şehir gezdikk manisaya gidincede geziyoruzz ama ankarada doğrudürüst arkadaşım yok eşimin evde olduğu zamanlarr canım kocacımla geziyoruz kızımız müsade ettiği sürece
kızlar önerileriniz için teşekkürler..şimdi ılık süt içiyorum.umarım ii gelir
canım rennie şurup gerçekten çok iyi....olmadığı zamanlarda ben bi kase yoğurt yemeyi denemiştim baya iyi gelmişti...süt fayda etmezse aklında bulunsun

yarın sabah 8de hastanede olucaz şeker yüklemesi için sonrada bileciğe gidicez kayınvalidemlere ay inşş şekerr sonucu güzell çıkarda içimiz rahatlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…