ayy ben çok gezentiyim sanırım. normalde yoğun bi iş hayatım vardı bebekten dolayı bu yıl izinliyim o yüzden ev hayatına hiç alışkın değilim fırsat buldukça gidiyorum bi yerlere. tabi genelde haberleşiyoruz eşimle o alıp bırakıyor ama dolaşırken genelde yalnız oluyorum onun işe dönmesi gerektiği için.
bu arada geçen bi düşündüm hamile kaldığımdan beri kızımla bayağı bi şehir gezmişiz. urfa-karabük-eskişehir-yalova-mekke-medine-ankara-izmit
umarım yollarda doğurmam
ayy ben çok gezentiyim sanırım. normalde yoğun bi iş hayatım vardı bebekten dolayı bu yıl izinliyim o yüzden ev hayatına hiç alışkın değilim fırsat buldukça gidiyorum bi yerlere. tabi genelde haberleşiyoruz eşimle o alıp bırakıyor ama dolaşırken genelde yalnız oluyorum onun işe dönmesi gerektiği için.
bu arada geçen bi düşündüm hamile kaldığımdan beri kızımla bayağı bi şehir gezmişiz. urfa-karabük-eskişehir-yalova-mekke-medine-ankara-izmit
umarım yollarda doğurmam
kızlar herkese iyi akşamlar bugün tuvalete girdim ve bir akıntı geldi yalnız sulu bir akıntı kafama çok takıldı ayın 6 sına gidecektim dr.uma bugün gittim
dr. um dediki bacak aranızdan süzüldümü diye evet dedim bu kötü dedi önce kendi muayene etti bebişim 37 cm,1.100 gr olmuş suyuda gayet iyi dedi ama seni doğumhaneye göndereceğim dedi ve seni kontrol edecekler dedi tabi ben ve eşim korkudan elimiz ayağımız dolaştı çnk bebeğin suyu olabilirmiş ve erken doğum olabilirmiş
aşağıya indik kontrol için eşim kapıda korkudan bende içerde korkudan öldüm öldüm dirildim
neyse hemşire bir kağıtla sgelen sıvıyı ölçtü bişii yok dedi sadece akıntı dedi bir oh çektimmm rahatladım ve eşimde
aman erken gelmesin dursun yerinde sıpam
yarında 50 gr şeker yüklemesi yaptıracağım bakalım ne çıkacak gerçi bir şeker hastası olarak ve şekeri çok seven biri olarak tabii yüksek çıkar
çok kötü bir gün geçirdim kızlar ama çok şükür geçti...
evvet bugünüde atlattık yaa derin bir ohh dedimmm..günüm başarıyla tabiki annem ve kayınvalidem sayesinde geçti.bugünden sonra fulll yatıştayım.işlerde yok birtek annemle vakumlu poşetler varya onlardan alığ dolaptaki kazakları ıvırı zıvırı küçültüp bazanın falan altına koyacağızki bebeğime dolapta yer açılsın.başkada işimiz yok Allah a şükürrr.
annem gidicem diye arada bir havalanıyo amabenim bırakmaya niyetim yok
kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))
kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))
benimde bi sorunum var kzılar doktora haftaya gidicem daha karnım da bazen böyle otururken filan benim kızım top oluyo dışardan belli oluyo sert oluyo zaten hemn şeklimi değiştiriyorum bugün akşam biraz uzandım sanki böyle kfası karnıma temas ederek bi otarafa bi butarafa gittisert oluyo o zaman karnım normalmi tekmeleme değilde sanki bi yeri geliyo orasını hissediyorum ağrım filan olmuyo biraz karmaşık anlatamadım galiba ama anlayanlar beni aydınlatırsa çoook sevinicem
canım ben seni anladım sanırım artık iyice büyüdüler ya heralde kafalarını falan hissediyoruz çünkü benimde bi tarafım bazen daha sert oluyo ve karnım o tarafa doğru sivriliyo dediğin gibi kasılma gibi diil sanki kafası gibi geliyo bana hatta o kafa bazen bi taraftan diğer tarafa dönerken göbeğim resmen dalgalanıyo.hatta az önce farkettik bizde eşimle sırt üstü uzanmıştım göbeğimi açmıştım ve resmen göbeğim dalga dalga zıpladı eşimle gülmekten öldük
tşk ederim canım bu bıcırıklar sıkıldılar herhalde ama işallah zamanında gelsinler sıkıntısızca işallah şu zaman çabucak geçsede kucagımıza alsaydık hayırlısıyla işallah diken üstündeyim sanki
geçmiş olsun canım çok şükür bi sıkıntı olmamış....inş vakitlerinde gelir bebeklerimiz....inş şekerinde normal seviyede çıkar benimde yarın 100grlık yüklemem var bende tedirginim....
cnm çok geçmiş olsun, insana korkusu yeter walla.. Neyseki çok şükür akıntıymış. Sen yinede dikkat et kendine.
Şeker yüklemende inş ii çıkar.
geçmiş olsun canımmm...herşeyin yolunda olmasına sevindim ama ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum.inşallah birdaha böyle birşey olmaz minikin rahat rahat dursun yerindeeerkenden gelipte ne yapacak
benimde bi sorunum var kzılar doktora haftaya gidicem daha karnım da bazen böyle otururken filan benim kızım top oluyo dışardan belli oluyo sert oluyo zaten hemn şeklimi değiştiriyorum bugün akşam biraz uzandım sanki böyle kfası karnıma temas ederek bi otarafa bi butarafa gittisert oluyo o zaman karnım normalmi tekmeleme değilde sanki bi yeri geliyo orasını hissediyorum ağrım filan olmuyo biraz karmaşık anlatamadım galiba ama anlayanlar beni aydınlatırsa çoook sevinicem
hadi gözün aydın canım...bencede bırakma anneni ben bi getirebilsem bırakmıcamm ama gelemiyo ki neyseki haftaya biz gidicez inş...çok özledimmmmmmmevvet bugünüde atlattık yaa derin bir ohh dedimmm..günüm başarıyla tabiki annem ve kayınvalidem sayesinde geçti.bugünden sonra fulll yatıştayım.işlerde yok birtek annemle vakumlu poşetler varya onlardan alığ dolaptaki kazakları ıvırı zıvırı küçültüp bazanın falan altına koyacağızki bebeğime dolapta yer açılsın.başkada işimiz yok Allah a şükürrr.
annem gidicem diye arada bir havalanıyo amabenim bırakmaya niyetim yok
maşallah canım ya umreye mi gittiniz ne güzel bizde niyetlenmiştik ilk 3 aylık dönemde ama sonradan vazgeçtik....bizde şehir şehir gezdikk manisaya gidincede geziyoruzz ama ankarada doğrudürüst arkadaşım yok eşimin evde olduğu zamanlarr canım kocacımla geziyoruz kızımız müsade ettiği süreceayy ben çok gezentiyim sanırım. normalde yoğun bi iş hayatım vardı bebekten dolayı bu yıl izinliyim o yüzden ev hayatına hiç alışkın değilim fırsat buldukça gidiyorum bi yerlere. tabi genelde haberleşiyoruz eşimle o alıp bırakıyor ama dolaşırken genelde yalnız oluyorum onun işe dönmesi gerektiği için.
umarım yollarda doğurmam
canım rennie şurup gerçekten çok iyi....olmadığı zamanlarda ben bi kase yoğurt yemeyi denemiştim baya iyi gelmişti...süt fayda etmezse aklında bulunsunkızlar önerileriniz için teşekkürler..şimdi ılık süt içiyorum.umarım ii gelir
ayy yok canım panik yapma hayırşısıyla gelirler inş.senin kaç haftalık oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?