2011 Şubat Anneleri

canım sevındım sorun olmamasına.benımde yeşil akıntım geliyo.dr a soyluyorum anca fitil felan verılıyo.çözüm olmuyo oda.bu arada canım sen 27+5 sın ya sat ın kaç?doğumun ocak ortasına felan mı gelecek senın

selomex canim gecmis olsun.. akinti nerdeyse tum hamilelerde olabilirmis korkma bendede var.. :18:bende bazen korkuyorum suyummu geliyor diye
kizlar dun aksam benim sutum akmis farketmedim atletim bi damla islanmis

]
preeklempsi riski çıktı

Cnm sakin ol, sık sık tansiyonunu ölçtür stresli ortamlardan kaç, inş yükselmez
Cnm demir hapını her gün, eleviti haftada 2-3 al dedi dr um, ama şartı düzenli beslenmek düzenli değil ise her gün alınacak
Cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim, bu arada doğumun fiyatı çok iyiymiş
Günaydin güzel anneler, gece beni uyutmadi kizcem öyle bi tekmeler atti ki kasiklarima dogru aklim gitti, hic biri benim canimi acitiyo diye böyle mutlu olacagimi düsünmezdim =) Sizler nasilsiniz bakalim?

Maşallah kuzuya
Cnm güzel haberlerle dön inş.

maş kuzuya
Cnm dr a mutlaka bilgi ver, ultrason esnasında kasılma olmazsa dr kendiliğinden anlayamaz kasılma varmı yokmu diye
Kızlae selam
Ne zamandır girememiştim. Dün oğluşumu görmeye gittik :)) Çok şükür olsun Allahıma iyiymiş herşey. 700 gr olmuş Çağlayan teyzesi. Hepinizi çok özledim dilerim herkes iyiydir!
maş kuzuya
masallah kızlar bebıslerınız cok buyumus bende ctesı gunu ogrenıcem ama ıcımde hep bı endıse var
sankı buyumemıs gıbı zaten 1 hafta gerıdende gıdıyordu umarım bı sorun cıkmaz
Cnm büyümüştürrrrr
Geçmiş olsun cnm
Güzel haberlerle dön cnm
Cnm yorma kendini,kadın tut temizlesin iki haftada bir
maş kuzuya
Ya kızlar ben şu alıntı yaparak yazdığınız toplu msjları yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz bir kaç msj aynı yerde cvplıyorsunuz ya:))))

Cnm HQ diye bir tuş var cevaplamak istediğin meajları okuyunca ona bas sonra cevap yaz a basınca hepsi karşına çıkacak
Cnm 27. haftaya kadar biliyorum, raporlu olarak uçağa binmekte 32 olması lazım, emin değilim
kızlar şimdi size çok zor bi zoru sorcagım grip ken vicks kullanan oldumu hiç aranızda burnum tıkalı geceleri uyuyamıyorum yaaa

Cnm oğluma sterimax diye basınçlı okyanus suyu spreyi kullanıyorum ilaç olmadığı için güvenle kullanabilirsin
slm kızlar artık geçmişi okurken bile başım ağrımaya başladı son 3 aya bir girdik pir girdik.Sırt ağrılarım devam bide uçuğum baş gösterdi şimdi Sizler iyisiniz inş.

ahh cnm sorma ya geçsin çabuk çabuk
huuhuuuu kızlar nasılsınız kaç gündür yazamıyorum işlerim o kadar yoğunduki dün gecede çok rahatsızlandım belim felaket ağrıdı ve tutuldu hafif sancılarım oldu o korkuyla uyumuşum
Cnm yorma kendini
geçmim olsun cnm
Güzel haberlerle dön cnm
yarın şeker yüklemem yapılacak fakültede şekeri aldık eczaneden

Hadi hayırlısı cnm güzel haberler getir
Aman Allah korusun cnm geçmiş olsun
Elinize sağlık cnm
kızlar nasılsınız..
benim sabahtan beri midem çok yanıyor...acil tavsiyelerinize ihtiyacım var:)))

Cnm gaviskon surup al advance ben hep kullanıyorum
Cnm kasılmada olabilir, dr unu haberdar et
yarın sabah 8de hastanede olucaz şeker yüklemesi için sonrada bileciğe gidicez kayınvalidemlere ay inşş şekerr sonucu güzell çıkarda içimiz rahatlarr

Hadi bakalm cnm güzel haberler getir
selomex canim gecmis olsun.. akinti nerdeyse tum hamilelerde olabilirmis korkma bendede var.. :18:bende bazen korkuyorum suyummu geliyor diye
kizlar dun aksam benim sutum akmis farketmedim atletim bi damla islanmis

Cnm normal süt olayı, kimisinde hamileliktede gelebiliyor, ben oğlumu 2 buçuk aylık hamile iken sütten kestiğim için şu an elimle sıkarsam süt geliyor, yada arada çamasırıma çok az geliyor, ama rengi artık beyaz değil sarımtrak gibi, ilk oğlumda hamileyken süt gelmemişti

Kızlar iyi geceler, kimselerde kalmamış, neyse bi içimi döküp çıkayım,

Moralim diplerde, eşimin gözünde bir rahatsızlık çıktı kızlar ciddi bişi , ona moralim bozuk,internettende araştırdım vücudun başka bir yerindeki rahatsızlığın göze yansıması şeklindede olabilirmiş... sonraki gün cerrahpaşaya gidecek bunun için... off inş. güzel haberlerle döner, aklım hep onda,

Ve hamilelik beni yoruyor kızlar, tamam çok güzel bir duygu ama ben bazen feci sıkılıyorum bu durumdan, zorlukları artık kendini iyice gösteriyor, bir an önce zaman geçsin ve doğsun bebiş istiyorum, ama bir yandanda ameliyat masasında kalmaktan korkuyorum, oğlumda sezaryen sırasında hayati tehlike atlatmıştım bundada aynı şey olursa masada kalırsam diye korkuyorum, korkunun faydası yok, alnımıza ne yazıldı ise yaşıcaz

Şeker testini bu hafta içi yaptırmam lazım ama ciddi şekilde içimden gelmiyo ilginçtir, yarın randevu alayımda sonraki gün yapılsın artık,baş ağrısı, karın krampı, uyuma pozisyonu güçlükleri, eğilip doğrulmakta sıkıntı, var da var , bebiş sağlıklı olsun yeter anneliği tatmak için bunlar çekilebilir şeyler oluyor, yeterki sağlıklı olsunlar, hayırlısı ile gelsinler

Gecenin 1inde kurt gibi acıkarak yemeğe saldırmaya başladım Allah sonumu hayretsin :)) artık şu 5 kilo doğuma kadar 25 kilo olmaz inş.
Veeee bulantı aynen devam, 2 seferde bugün kustum, kendimden tiksinicem valla artık

Eşim gitti ya alışmışım kaç gündür yanımda olmasına içim bir acayip, sanki onunla birlikteyken yapmak isteyipte yapmadığım şeyler varmış, sanki o burdayken ne kadar zaman geçirirsek geçirelim yeterli olmuyormuş gibi hissediyorum ve gidince içim allak bullak oluyo, bide üstüne bu göz olayı, yanımda olsun istiyorum artık hiç gitmesin ama gitmek zorunda, neyseki annemlerleyim yardım edenim çok.... buna şükür

Bide duygusalım öööle salya sümük ağlayasım geliyo durup durup, bu akşamda içim çıktı osmanı seyrederken, mutluluk gözyaşı buna dense gerek, gülümseyerek ağlatıyo adamı velet

Teselliiiiiiiiiiim, kağan iyi, bebiş iyi, onlar iyi olsunda onları iyi gördükçe bizlerde iyi olucaz

Son düzenleme:
gecmis olsun burcucum.. insallah hayirli haberlerle doner esin..

o SIKINTI bendede var. esim yanimda degil, biliyorsun dogum icin ailemin yanina geldim burda kaliyorum..
bi yandan e$e ozlem bi yandan bebegin verdigi SIKINTILAR bazen cok bunaliyorum.. çok zor e$ten ayri kalmak helede hamileyken..

neyse hayirlisiyla dogum yapalim bebislerimiz iyi olsunlarda elbet bunlarda gececek:)

Sağolasın cnm inş., bu günlerde geçecek inş geçmişteki yerlerini alacaklar ve biz biraz uzaktan ama yinede gülümseyerek bakıcaz... zaten doğumdan sonra sanki hiç bir sıkıntı yaşanmamış gibi unutuluyor bir süre sonra günlük olaylara bebeğin gazına emmesine uyumasına dalınıyor, çoğu zaman dile bile gelmiyor,
Eşimede dedim geçen, sen yoksun ama herkes yanımda, keşke kimse yanımda olmasaydıda sen olsaydın öyle yetseydik birbirimize en azından arada böyle hasretlik zorluklar olmazdı diye,
Bazen tartışıyoruz dış etmenler sebebiyle, sonra gidiverince yine, kendi adıma pişman oluyorum neden vaktimizi önemsiz şeyler yüzünden tartışarak geçirdik diye
Böyle böyle gelgitler yaşamakta yoruyor beni artık, ama hormonlarımızda alt üst şu an bununda etkisini göz ardı etmemek lazım tabi
İnş size bir an önce kavuşursunuz cnm

Son düzenleme:

katiliyorum..
yürek istemesede mecburi ayriliklar yasiyor insan..
keske her animizin her gunumuzun kiymetini bilsek.. hep sonradan anliyoruz fakat is isten gecmis oluyor..
neyse gece gece depresyona girmeden yatip uyumak gerek becerebilirsek tabi

Canımmmm inşallah kocişinin önemli birşeyi yoktur gözünde inşallah düzeltilebilir bi durumdur.

bu arada hamilelik beni de perişan ediyo çünkü Can'da sağolsun bu kadn hamile ben biraz az kucağına çıkiim ya da az eziyet ediim demiyo çoook yoruluyorum ben de ayrıca aşırı duygusallık durumu da seninle aynı. Off hele ki sezeryan olayını hiiç sorma ben ordayken ya Can mutsuz olursa Ben de doğumdan sonra hasta olmuştum oğlumda inşallah bu kez olmam. İnşallah kontrolü kaybetmem pöffffffff duygularıma tercüman olmuşsun aslında çoook iyi anlıyorum ben seni

günaydın kızlar dün gee cidden biraz moraller bozukmuş
bende öyleyim bu sıralar sürekli oflayıp pufluyorum
dün ağlama nöbeti geçridim durup dururken oda neden artık hiçbirşeyi rahat yapamıyorum diye üzülülüyorum kendimi resmen yarım hissediyorum yattığımda zor kalkıyorum eğilip kalkarken sıkıntı yaşıyorum, yürümekte bile zorluk çekiyorum belim hemen ağrıyor ve sanki başım dönüyormuş gibi oluyorum, v birde özel durum var tabiki eskisi gibi değil hiçbirşey sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor bazen eski halimi özlüyorum hareketli dinamik her hareketi istediğiniz gibi yapıyorsunuz en önemlisi
bazen eşlerde anlamıyorlar benim eşim o kadar anlayışlı olmasına rağmen sürekli ofluyorsun benide bunaltıyorsun diyor oda canımı ayrı sıkıyor zaten durup dururken al sana bir tartışma ortamı işte
Allahtan çok uzun sürmüyor bu duygu dalgalanmaları dün küs yattık mesela sabah düzelmiştik neyseki
neyse sabah sabahta böyle sıkıntılardan bahsettim valla dün akşamki diyalogları okuyunca bende dün öyle duygu yoğunluğu yaşayınca döküverdim içimi
böyle düşünüyorum ama bebeğim için herşeye değer diyorum onun sağsağlim doğduğunu göreyimde eskisi gibi olurum hatta dahada iyi olurum inşallah ben küçük prensimle dahada güçleneceğim

kızlar benide duygusallığa sürdünüz valla bende döktüm içimi bunları okuyunca burcucum geçmiş olsun canım umarım bir problem çıkmaz gönlünü ferah tut

deprem oldu kızlar yaa şimdi çook korktum

aaay geçmiş olsun canım dikkat et yaaa tekrarlarsa birde yine kaç şiddetindeydi

Günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim güne sevil'in tepikleriyle başladım gayet güzeldi ama şu anda felaket midem bulanıyor çok feci vaziyetteyim,kızımda saolsun hiç durmuyor sürekli tepikliyor içimde

kızlar duygusallığı bir kenara bırakıyorum

içelim güzelleşelim hehehehe (ama dikkat içtiklerimiz süt ona göre :) )

benim hediyem geldi hediyeleşme topiğne koydum foto burayada yazayım dedim nhlhsn nihal arkadaşımdan buradanda teşekkür ediyorum kendisine çok teşekkür ederim canım kesene bereket diyorum daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah.
bayağı bir heyecanlı bekleyiş oldu kargocuyu sonunda biz buldukta aldık akşam canım hediyeyi daha dayanamadım artık beklemeye çünkü

Son düzenleme:

demekki bundan sonra arda mide bulantılarıda yaşayacağız kızlar başamı dönüyoruz ne ....
valla en güzeli 6. aydı çok enerjik hissediyordum kendimi hiç sıkıntım yoktu ama şimdi yavaş yavaş baştaki durumlara dönüyorum gibi geleiyor duygusallık hareketlerde güçlük felan neyse ya sabır deyip zamanımızı bekleyeceğiz bu zor dönemlerde geçecek güzel günleride göreceğiz gerçi o zamanda nasıl bir zorluk bizi bekliyor onu bilemiyoruz ama umalım sıkıntısız günler bizi bekliyor olsun

abuuuu bunalim modunda herkescik. olurmus bu aralar öyle seyler cok üzülmeyin yegenlerimide üzmeyin heeee=)
burcu esine gecmis olsun önemli bisey degildir insallah
moonsun o durumlar bendede oluyo arada esime anlatinca bebegi coook istiyodun cekeceksin bunlari artik diye baskima kakiyo...olsun =)
biz iyiyiz kuzumla dün dogum hazirlik kursuna gittik hafif egzersiz bol muhabbetli gecti 7 bayaniz 5inin 2. bebegi benle bi arkadasin daha ilk bebegi tecrübeli annislerle konusmak dertlesmekte iyi geldi
ay günaydin demeyi unuttummm =)

Son düzenleme:
kızlar doguma hazırlık kursuna bende yengemle gıtmıstım ozaman calısmıyordum ıyıkıde gıtmsım ozaman sımdı fırsat bulupta gıdemıyorum doguma hazırlık kursları gercekten cok faydalı oluyor ımkanı olanlara tavsıye edılır

sevindim senin adını değişikli insana iyi gelir helede orada da herkes aynı duyguları yaşıyor konuşavak çok şey vardır eminim helede egzersiz zaten çok öenemli bilinçli bir hocayla yapmakta ayrı bir güzeldir bende yapayım diyorum ama kendi kendine olmuyor böyle bir zorlama olması gerekiyor bir ekip olacak herkes birbirinden etkilenip yapıyor o zaman evde tek başına çokzor vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…