2011 Şubat Anneleri

selam kızlaarr ben geldimm. bugün biraz geç kaldım beni yok yazmadınız dimi :33:

bu gün epey uyumuşuz kocişle.kalktığımızda saat 11 i geçiyodu kahvaltı yaptık sonra biraz temizliğe giriştik sağolsun eşim halıları topladı süpürdü sildi oturma odasının shagy halısını (atacam onu bu ay valla yeni düz bi halı alıcam) dışarı çıkardı çırptı astı ipe sopayla dövdü falan aralarını temizledi.bende bu fırsatta 1 haftadır bekleyen ütülerimi yaptım.valla gömlekler eskisi gibi jilet gibi olmuyo ya ne yalan sölimm işte yalap şalap yapıyorum.yoruldum aslında.ben içerdeyken eşim plan yapmış bile

beni yürüyüşe çıkaracak ya alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla.o yorgunluğun üstüne zor geldi ama hiç sesimi çıkarmadım.adam epeydir dışarı çıkmıyorum diye düşünmüş beni gezmeye götürüyo huysuzluk yapmiim dedim.

sonra eve geldik bi çay içtik falan arkadaşlar gitti bende koşa koşa size geldim.acık geçmişi okiim didim kaçarsınız diye yarım bıraktım birazdan devam ederim.

siz nassınız bakiimm cici anneler

taşıma çantasına çok ihtiyaç olurmu ya..ne bileyim çocuğu çantaya koyma fikri komik geliyo bana:))ablam aşıya götürürken iyi oluyo demişti ama ona karar veremedimm..araba koltuğu gibi biey alsam diyorum ama o onun görevini görür mü??yani set almıycam ama ne alacağıma da karar veremedim..ben de e-bebek te çantalar gördüm aynı senin anlattığın gibi içindekiler..ama çanta çok şık ve kaliteli 120ye sormuştum ben..dudağım uçuklamıştı..kampanyaya girer die ümit ediyorum..:))

o iimiş yine 120 tl,jokerde beğendim ben bi tane süper bişidi,185 tl dedi,saol kalsın dedim direk,yuh yani ötecek mi bu dedim:1::)))))

selam kızlar...2 gündür çok iş hallettim.
kızımın dolaplarına tüm eşyaları yerleştirdim.
hastane çantalarını(bebişe sırt çantası)diğer eşyalar için valiz hazırladık eşimle
bugün kalan eksiklerimiz vardı
medela pompa hem elektrikli hem pilli:130 a aldım
wewell kulaktan ölçen ateşölçer 80 e aldık
bunları çok iyi fiyata aldığımızı sanıyorum
küvet,dönence ve emzik aldık

hastane çantasına koyduklarımı yazayım hazırlamayan arkadaşlara fikir olsun ben çok detaylı hazırladım.1 küçük valize sığdı hepsi

pijama+gecelik
ped
hasta bezi(külot şeklinde)
göğüs pedi
terlik
makyaj malzemesi(allık ve ruj koydum soluk görünmemek için)
lohusa tacı
lansinoh göğüs ucu kremi
hastane çıkışı
1tane tulum
bebek bezi
alt açma seti
biberon(sezeryan olursa lazım olur diye)
uni baby ıslak mendil
minikimm teyzemizin aldığı polar battaniye (çıkışta örtmek için)
pazen battaniye
iç zıbın
ağız bezi
çorap(hem kendime hem kızıma)
emzirme sütyeni
kirli torbası
hatıra defteri ve kalem
fotoğraf makinesi
tırnak makası(bazen çok uzun oluyormuş tırnakları)

Son düzenleme:
selam kızlaarr ben geldimm. bugün biraz geç kaldım beni yok yazmadınız dimi :33:

sonra eve geldik bi çay içtik falan arkadaşlar gitti bende koşa koşa size geldim.acık geçmişi okiim didim kaçarsınız diye yarım bıraktım birazdan devam ederim.

hoşgeldin canım biz iyiyiz metehan ve sen nasılsın

bu gün epey uyumuşuz kocişle.kalktığımızda saat 11 i geçiyodu kahvaltı yaptık sonra biraz temizliğe giriştik sağolsun eşim halıları topladı süpürdü sildi oturma odasının shagy halısını (atacam onu bu ay valla yeni düz bi halı alıcam) dışarı çıkardı çırptı astı ipe sopayla dövdü falan aralarını temizledi.bende bu fırsatta 1 haftadır bekleyen ütülerimi yaptım.valla gömlekler eskisi gibi jilet gibi olmuyo ya ne yalan sölimm işte yalap şalap yapıyorum.yoruldum aslında.ben içerdeyken eşim plan yapmış bile

beni yürüyüşe çıkaracak ya alışveriş merkezine gittik arkadaşlarla.o yorgunluğun üstüne zor geldi ama hiç sesimi çıkarmadım.adam epeydir dışarı çıkmıyorum diye düşünmüş beni gezmeye götürüyo huysuzluk yapmiim dedim.

ayyyy cnm ya bu kadar olur,biz de aynen o saatlerde kalktık,sonra temizliğe girişti eşim,ama ben ütülerimi yapmıştım bi kaç gün önce,yemek falan yaptım,dün bebişimin şeker sepetini ve takı yastığını aldım o kadar güzel ki:)) ben de atıcam o shagyi deli ediyo beni:))

kızlar
bebek arabası Baby2go proton modelini aldım kesinlikle çok güzel mutlaka araştırın,şu an stok yok ellerinde yeniden üretiliyor biz sipariş verdik yılbaşından sonra elimizde olacak,çok talep olduğundan bu arada 250 ye aldık
oto koltuğu kraft omega aldık 250ye aldık
ana kucağı da kraft aldık şenayımın aldığının kırmızısı 130 a aldık
bunlar sponsorlarımız tarafından alındı:)

selam kızlar...2 gündür çok iş hallettim.
kızımın dolaplarına tüm eşyaları yerleştirdim.
hastane çantalarını(bebişe sırt çantası)diğer eşyalar için valiz hazırladık eşimle
bugün kalan eksiklerimiz vardı
medela pompa hem elektrikli hem pilli:130 a aldım
wewell kulaktan ölçen ateşölçer 80 e aldık
bunları çok iyi fiyata aldığımızı sanıyorum
küvet,dönence ve emzik aldık

hastane çantasına koyduklarımı yazayım hazırlamayan arkadaşlara fikir olsun ben çok detaylı hazırladım.1 küçük valize sığdı hepsi

pijama+gecelik
ped
hasta bezi(külot şeklinde)
göğüs pedi
terlik
makyaj malzemesi(allık ve ruj koydum soluk görünmemek için)
lohusa tacı
lansinoh göğüs ucu kremi
hastane çıkışı
1tane tulum
bebek bezi
alt açma seti
biberon(sezeryan olursa lazım olur diye)
uni baby ıslak mendil
minikimm teyzemizin aldığı polar battaniye (çıkışta örtmek için)
pazen battaniye
iç zıbın
ağız bezi
çorap(hem kendime hem kızıma)
emzirme sütyeni
kirli torbası
hatıra defteri ve kalem
fotoğraf makinesi
tırnak makası(bazen çok uzun oluyormuş tırnakları)

saol cnm ohhh sen bitirmişsin,benimde aslında herşeyim hazır ama bi türlü çantaya koyamıyorum,hasta bezi nerde satılıo cnm?eczanede mi?

kıyafetlerde sorun olmadı ama uyku setine yapıştı resmen sabunlarr...sıvı deterjanını bulamadım diye bunu almıştım bi kaç gün sonra her tarafta dalin sıvı deterjan vardıı bana inat mı yapıyooo marketler anlamadım valla...nesee yarın hemen sıvısını alayım yoksa bu beni deli ederr:37:

sinir etmiş seni deterjan.olsun sıkma canını at makineye gider olmadı 2 kere durularsın yumuşar çıkar izleri.bişi oılmaz zaten düşük derecede yıkamıyormusun.takma kafana

ben de ilk başta öyle almayı düşünüyordum setlerden ama bana çok dandik geldi,ben de çantası ve taşıma çantası olan ikili set vardı ondan aldım...alt değiştirmeyi kendi zevkime göre cicili bicili olanlardan aldım,ayrıca başka bi çanta aldım bebğin malzemelrini koymak için,ana kucağını da ayrı aldım daha güzel tek olanlar...

bende taşıma çantalarına sıcak bakmıyordum.ama herkes ilk doğduğunda gerekli olduğunu söyledi hem kış ayındayız her tarafı kapalı bide yatar pozisyonda olduğu için aşıya kontrole falan götürken iyi olur dediler.bende ablamınkini kullanıcam yeni almadım.duruyodu mis gibi.bir kaç aylık olduğunda kendini topladığında da ana kucağı- oto koltuğu olarak kullanılanlar varya elde taşıyordun onu kullanıcam işte bahara falan denk geliyo zaten

bugun eşim beni çok güldürdü..beraber tartılıyoruz hep vee ben kaç kilo almışsam oda aynı oranda kilo alıyo..bugun de aynı sonucu görünce rejime başladı beyefendi..yarından itibarende spor yapıcakmışş sen birden 7-8 kilo vercen ben ne yapıcam diyo..bide hayatı boyunca reflü veya mide bulantısı çekmemiş olan koçişim rennineyi benden çok içiyo..ya yeter artık nasıl hissettiğini bana söyleme diyo..oğluşun tekmelerini söylemeye çekinir oldumm:))

yaa benimkide kilo aldı göbek çıktı valla.her ne kadar kendi kabul etmesede en az benim kadar yiyo.bide benim yediklerime karışıyo çok yeme diyoo.sen önce kendi yediklerine bak derler adama:33:

hoşgeldin canım biz iyiyiz metehan ve sen nasılsın

metede iyi teyzesi yoruldu ama oda bugün bi totomuz yer görmedi vallla anca şimdi oturdum.oda hafiften hareketlere başladı

ayyyy cnm ya bu kadar olur,biz de aynen o saatlerde kalktık,sonra temizliğe girişti eşim,ama ben ütülerimi yapmıştım bi kaç gün önce,yemek falan yaptım,dün bebişimin şeker sepetini ve takı yastığını aldım o kadar güzel ki:)) ben de atıcam o shagyi deli ediyo beni:))

o halı varya illahlah ettirdi beni.oysa ne çok severek almıştım çok rahattı üstğnde yatıyodum oturuyodum falan ama kullandıkça anladım halı canavarı diyorum ona ben üstüne bişi düştümü bulmak imkansızz.kir pis herşey içinde hapsoluyo.çocuk olunca onu kullanmam ya yere falan koyarım çocuğumuu şu eksikler bitince halı alalım diyorduk artık sıra geldi önümüzdeki ay alırız artık

şimdi hemmen idareden geç kağıdı alıyorsun, bir daha da geç kalmak yok;)))) ah canım ya bu kadar öğretmenin yanında geç kaldım dersen böyle iğrenç espirilerle uğraşırsın
hoş geldin, iyi yapmışsın eşini kırmamışsın. azcık hava değişimi iyi gelir.
ben bu pazarı evde geçiriyorum, iyi geldi valla dinlendim birazcık.

melocum ay ne güzel ya minikler bir örnek kullanacaklar biri maviş biri kırmızı.
senin listee baktım şimdi ben de dün hazırlamıştım bir kaç eksik buldum kendiminkinde makyaj malzemelerini atıyorum şimdi içine. sen de kalın çorap patik birşeyler koy istersen ben 2 tane koydum

saol cnm ohhh sen bitirmişsin,benimde aslında herşeyim hazır ama bi türlü çantaya koyamıyorum,hasta bezi nerde satılıo cnm?eczanede mi?
canım ben kipadan almıştım

metede iyi teyzesi yoruldu ama oda bugün bi totomuz yer görmedi vallla anca şimdi oturdum.oda hafiften hareketlere başladı
[/QUOTE]

maşallah teyzesinin yakışıklısınaaa
:nazar:

şimdi hemmen idareden geç kağıdı alıyorsun, bir daha da geç kalmak yok;)))) ah canım ya bu kadar öğretmenin yanında geç kaldım dersen böyle iğrenç espirilerle uğraşırsın
hoş geldin, iyi yapmışsın eşini kırmamışsın. azcık hava değişimi iyi gelir.
ben bu pazarı evde geçiriyorum, iyi geldi valla dinlendim birazcık.

melocum ay ne güzel ya minikler bir örnek kullanacaklar biri maviş biri kırmızı.
senin listee baktım şimdi ben de dün hazırlamıştım bir kaç eksik buldum kendiminkinde makyaj malzemelerini atıyorum şimdi içine. sen de kalın çorap patik birşeyler koy istersen ben 2 tane koydum

koydum canım ben yün çorap,evet aynı örnek olacak teyzesi:52:

bende önümüzdeki pazar eşimi katıp önüme eksikleri tamamlıyorum artık.demin sordu ne kaldı diyee aslında pek bişi kalmadı işte hasta bezi göğüs kremi ped terlik bide oğluşuma uyku setiyle park yatağın içine yatak okadar bide şekerler için bebek alıcaz okadar ama işte ıvır zıvır gibi geliyo küçük küçük ama onlar olmadanda olmuyo çanta eksik yanii.

onları aldıkmı hazır ve nazır olarak beklicezz paşayıı.aman oda eksikler tamamlandı geleyim bari ben demesindeee.

kızlaarr hediyelerinizi naptınız,ben hediyemi aldım,çok beğendim teşekkür ediyorum gönderen arkadaşıma,ben de dün gönderdim kendi aldığım hediyeyi,inşallah alacak arkadaş beğenir....

kızlaarr hediyelerinizi naptınız,ben hediyemi aldım,çok beğendim teşekkür ediyorum gönderen arkadaşıma,ben de dün gönderdim kendi aldığım hediyeyi,inşallah alacak arkadaş beğenir....

bende göndermiştim izmirligülşah arkaadaşımıza aldı oda fotosunu koymadı ama.

bu hediyeleşmede sanki biraz daha billinçli aldık hediyelerimizi.ilki biraz acemiliğimize gelmişti.bebiklerimiz doğsun sağlıkla acık büyüsünler bidaha yapalım :34:

cnm doğduktan sonra hastaneye gider gelirken ,yada sağlık ocağına falan çağırıyolar kontroller için,arabaya gidene kadar yada hastanenin içinde taşıma açısından taşıma çantası daha kullanışlı olur die düşündüm,diğerlerinin elde taşıması çok zor, ağır bi kere, bi de 8-9 ay sonra oto koltuğu alman gerekecek tekrar...ben bir de chicconun 0-18 kg için olan oto koltuğunu aldım,bebek ilk günden itibaren yatabilio içine yatırılan bi oto koltuğu ,ben çok araştırdım en güzel o geldi bana,diğerlerinden alırsan 9-10 ay sonra tekrar oto koltuğu almak zorunda kalacaksın..tekrar tekrar masrafa gerke yok die dşünüyorum,taşıma çantası hem daha ucuz hem daha kullanışlı...

valla doğru diyosun canım..ben de netten bakıyorum şimdi..0+ lar var..sonra grup grup değişiyo..seninde dediğin gibi max 1 yıl sonra yenisi alınmak zorunda gibi..bide senin aldığın chiccoyu inceleyim ben:))

merhaba güzel anneler şeker bebişler...
biz dün gündüz arkadaşlara gittik oturmaya geldiğimizde akşam olmuştu...sonra kocişle bi uyumuşuzz 10a kadar...sonra kalktık çay faslı falan filandı derken 1buçuk 2 oldu saat...ben uyuyamadım dön o yana dön bu yana sabaha karşı uyumuş kalmışım...
sabah 10buçuğu geçiyodu kalktımm eşimm saolsun kalkmış bulaşık makinasını boşaltmış...
sonra kahvaltı falan filan öğleden sonra antarese gidelim dedik değişiklik olsun diye....
dolan dolan yoruldum...ay sonra orda börekçiden börek aldımm mahvetii beni acaip yağlıymış bi daha töbe almamm ordan....
şimdide evde tembellik yapmaya devamm......
film izlemek istiyorum........

merhaba güzel anneler şeker bebişler...
biz dün gündüz arkadaşlara gittik oturmaya geldiğimizde akşam olmuştu...sonra kocişle bi uyumuşuzz 10a kadar...sonra kalktık çay faslı falan filandı derken 1buçuk 2 oldu saat...ben uyuyamadım dön o yana dön bu yana sabaha karşı uyumuş kalmışım...
sabah 10buçuğu geçiyodu kalktımm eşimm saolsun kalkmış bulaşık makinasını boşaltmış...
sonra kahvaltı falan filan öğleden sonra antarese gidelim dedik değişiklik olsun diye....
dolan dolan yoruldum...ay sonra orda börekçiden börek aldımm mahvetii beni acaip yağlıymış bi daha töbe almamm ordan....
şimdide evde tembellik yapmaya devamm......
film izlemek istiyorum........

bende avm ye gittimmi illa bişi yicemm.hatta bıugünn hadi sağlıksız bişiler yiyelim diye tutturdumm çocuk gibi yedim valla rejimde gitti herşey gitti.amaannn hamileyken rejimmi olurmuşş dimii

valla doğru diyosun canım..ben de netten bakıyorum şimdi..0+ lar var..sonra grup grup değişiyo..seninde dediğin gibi max 1 yıl sonra yenisi alınmak zorunda gibi..bide senin aldığın chiccoyu inceleyim ben:))

kesinlikle bizim aldığımız bu 0-18 kg çok mantıklı geldi bana,çocuk kaç yıl kullanacak dimi ama,gidip yerinde incelemeni tavsiye edrim,diğerleriyle karşılaştırınca anlayacaksın,250 tl ye almıştık biz de...

bende göndermiştim izmirligülşah arkaadaşımıza aldı oda fotosunu koymadı ama.

bu hediyeleşmede sanki biraz daha billinçli aldık hediyelerimizi.ilki biraz acemiliğimize gelmişti.bebiklerimiz doğsun sağlıkla acık büyüsünler bidaha yapalım :34:

aaa cnm foto mu koymamız gerekiyo,ben nasıl foto eklendiğini bilmiyorum, ayrıca bana gönderen arkadaşın burdaki ismini de bilmiyorum,bunu nasıl öğrenebilirim ki?

Back
X