2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hoşgeldin koprina iiyiz napak
sen nasılsın clcyoprokgglkghkh nasıl gidiyo
yazmaya çalıştım ama olmadı

cyclo-pregynova ii gidiyor ikinci ayıma geçtim yani ikinci kutuya da başladım.. 26.gün adet oldum.. hayretler içindeyim :) 4ocak - 30ocak.. 35-36günden önce adet olmuyordum.. bakalım nasıl bir düzen olacak..
1hafta önce eşim bir tanıdıkların eczanesine gitti işi vardı orda arıyor beni senin şu ilacı söyle de gelmişken alayım diyo.. kağıt kalem al dedim ona başladım kodlamaya ilacı.. sonra yazınca okumaya çalıştı.. yaw bu ilacı ezberlemek için çok mu uğraştın,dedi.. gülüştük öyle telefonda :) neyse işte..

sende ne var ne yok toparlandın mı biraz

Son düzenleme:
farlutalla adet görecem inşallah sonra da yumurtayı takip edicez
2 güne bir ensesinde olucaz

canım benim allah kolaylık versin... ben mola verdim.. kışın çok hasta oluyorum ne etçem bilmem herhalde nazar değdi bu sene.. kaç yıldır böyle hiç hasta olmamıştım.. grip ten bronşite çevirdim.. kütür kütür öksürüyorum.. ecza deposu olacak yakında içim köpek gibi sağlamım diyordum.. kendi kendimi mi nazar ettim ki acep :) :2::2:

biraz sessiz burası sanki... neyse. .benim biraz kalan işlerim var toparlayım.. fırsat kalırsa girerim...

mucuxladım hepinizi.. dikkat edin kendinize..

selam kızlar ben iki gündür hastanedeydim refakatçi olarak bitane abla vardı 41 yaşında gebe kalmış anlamamış 3 ay menopoza giriyom sanmış dün doğurdu allahım ne tatlı bi kızı vardı sevdim nasıl kokuyodu yaaa ümitlendim valla bende arada yaşlanıyorum galiba diyorum kendime ya yok daha yaşlanmamışım

Ben iyiyim mesajı verdi / 3 - Hürriyet

Bebek sahibi olmayı planlayan Donna Sayer ve Simon Biscoe çifti güzel haberi geçtiğimiz ağustos ayında aldılar. Donna Sayer hamileydi.

Sayer, düzenli olarak kontrollere başladı. Ancak ikinci ultrason muayenesinde biraz endişelendiler. Çünkü bebek olması gerekenden çok küçük ve ince görünüyordu.

Doktorları bebeğin gelişiminin sağlıklı bir şekilde sürdüğünü söylese de çifti ikna edemedi. Çift daha detaylı ultrason muayenesi yapılmasını istedi.

Üçüncü ultrason muayenesi hem yüreklere su serpti hem de hoş bir sürpriz yaptı. Annesinin karnında sağlıklı gelişimini sürdüren bebek, fotoğrafa da, baş parmağını yukarı kaldırıp 'herşey yolunda, ben iyiyim' mesajı veriyormuş gibi yansıdı.

Aldıkları haberle rahatlayan Donna Sayer, "Başta çok endişeleniyordum. Ancak şimdi herşey yolunda gittiği için çok mutluyum. Bebeğimin 'ben iyiyim' mesajlı fotoğrafını aileme ve arkadaşlarıma göstermek de keyif veriyor." dedi.

Sayer herşey yolunda giderse bebeğini mayıs ayında kucağına alacak.

ya ne kadar net görünüyoor benim doktorumu değiştirmem lazım 4 boyutlu ultrason cihazları varmış artık onda yok

kızlar teyzem komşusunda fal baktırmış adı S ile başlayan biri hamile... bebek haberi alıcaksın demiş ona kadın
bana söyleyeceğin bişey var mı diye beni aradı şimdi..

yooook didim
haftaya ara didim

adet oldum kendimi avutuyorum neyseki gecikmeden geldi takdir allahın
beklemek daha zor oluyo inş önümüzdeki ay olur herşeyin hayırlısı üzme kendini desemde olmuyo biliyorum
iyi akşamlar herkese,
ben adet oldum bugün acayip moralim bozuk yeni tarihim 5 mart....

galiba bende erken olcam yine kasıklarım fena ağrıyo yumurtlama ağrısı gibi bugün 20 günüm ama her an olcakmış gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…