- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.061
Bende burdayııımmm
hoşgeldinbu akşam kimse konuşmuyo jasmen nasılsın canım
İyiyim tatlımSen nasılsın :)
Öncelikle geçmiş olsun . Kimin yanında refakatçiydin ? Önemli birşey değildir umarım :26:
Tüm gün kimsenin ağzını bıçak açmadı nerdeyse . Günler yaklaştıkça stress artıyor maalesef :18:
bende aynı durumdayım sebepsiz can sıkıntısı işte dün hastanedeki bebişleri kokladım yarabbim nasıl güzeller maşallahÇok geçmiş olsun eraycımEn kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşaallah , amiiiinnn
Canım sıkılıyor bu aralar eraycım yaaa , günüm de yaklaşıyor ,, herkes gibi stress oldum bende uffff :84:
Senin durumlar nasıl ?
Beklemede ; lütfen moralini bozmamaya çalış canım . Bunda da vardır bir hayır elbette .
Biliyorum , şimdi söylemesi kolay diyeceksin ; ama aynı sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz . Durmak yok tatlım , yola devam :13:
jasmen çıkıyorum canım saçlarımı boyıyacam koçiş gelmeden süpriz yapıyım öpüyorum seni iyi geceler
Eraycım ; Trioid in mi var , çok geçmiş olsun canım . Daha çok dikkat etmelisin kendine o zaman . Trioid , tüm hormonlarının dengelerini bozar . Benim ablamda ameliyat oldu bu sebepten .
aman stresslenme , aman aman canım
hipertrotim var bende ameliyat oldum bebek işini o yüzden bu kadar ertelemek zorunda kaldım ama bu aralar gayet iyiyim çok şükür ablan nasıl iyidir inş çok sıkıntılı bi rahatsızlık troit
Çok geçmiş olsun eraycımEn kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşaallah , amiiiinnn
Canım sıkılıyor bu aralar eraycım yaaa , günüm de yaklaşıyor ,, herkes gibi stress oldum bende uffff :84:
Senin durumlar nasıl ?
Beklemede ; lütfen moralini bozmamaya çalış canım . Bunda da vardır bir hayır elbette .
Biliyorum , şimdi söylemesi kolay diyeceksin ; ama aynı sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz . Durmak yok tatlım , yola devam :13:
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum .
Günüme bir hafta kaldı ama hala akıntı var , mantar falan mı oldum acaba , kaşıntı yok ama :S
ufff yaaaa :18:
canım adete yakın akıntı olması normal bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?