2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

hoşgeldin bu akşam kimse konuşmuyo jasmen nasılsın canım

İyiyim tatlım Sen nasılsın :)

Öncelikle geçmiş olsun . Kimin yanında refakatçiydin ? Önemli birşey değildir umarım :26:

Tüm gün kimsenin ağzını bıçak açmadı nerdeyse . Günler yaklaştıkça stress artıyor maalesef :18:

bende iyiym canım saolasın kayınvalidem ameliyat oldu dizinden protez takıldı gayet iyi maşallh

Çok geçmiş olsun eraycım En kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşaallah , amiiiinnn

Canım sıkılıyor bu aralar eraycım yaaa , günüm de yaklaşıyor ,, herkes gibi stress oldum bende uffff :84:

Senin durumlar nasıl ?

Beklemede ; lütfen moralini bozmamaya çalış canım . Bunda da vardır bir hayır elbette .
Biliyorum , şimdi söylemesi kolay diyeceksin ; ama aynı sıkıntıları bizlerde yaşıyoruz . Durmak yok tatlım , yola devam :13:

bende aynı durumdayım sebepsiz can sıkıntısı işte dün hastanedeki bebişleri kokladım yarabbim nasıl güzeller maşallah bide herşeye kızıyorum huysuz bi şey oldum allahtan tiroitim varda bana kızamıyolar herkes alttan almak zorunda kalıyo adımız çıkmış asabiye kimse bulaşmıyo bana

Eraycım ; Trioid in mi var , çok geçmiş olsun canım . Daha çok dikkat etmelisin kendine o zaman . Trioid , tüm hormonlarının dengelerini bozar . Benim ablamda ameliyat oldu bu sebepten .

aman stresslenme , aman aman canım

hipertrotim var bende ameliyat oldum bebek işini o yüzden bu kadar ertelemek zorunda kaldım ama bu aralar gayet iyiyim çok şükür ablan nasıl iyidir inş çok sıkıntılı bi rahatsızlık troit

hipertrotim var bende ameliyat oldum bebek işini o yüzden bu kadar ertelemek zorunda kaldım ama bu aralar gayet iyiyim çok şükür ablan nasıl iyidir inş çok sıkıntılı bi rahatsızlık troit

Ablamda , tıpkı senin gibi hipertrioidten ameliyat oldu . Oda çok şükür iyi . Ama doktor , mümkün oldukça stresslenmemeye çalış dedi .

Öyle herşeyi kafana takıp , canını sıkma . Ne olacaksa o oluyor zaten , biz istesekte istemesek de ...

Hadi boya saçlarını , fazla geç kalma . Sonra yetiştiremeyeceksin eşine

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum .

Günüme bir hafta kaldı ama hala akıntı var , mantar falan mı oldum acaba , kaşıntı yok ama :S
ufff yaaaa :18:

bozmuyorum canım alıştım artık napalım kısmet rabbim ne zaman nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…