2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar dua edin bu son ilaç şansım sonra aşılama olucak ama bu ay yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi olucam son kez...İnşallah bu sefer olur hayırlısıylaa .Rabbim hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin inşallahhhhh:97::97::97::97::97::97::97:

sen regl oldun mu
anlamadım ki durumu
neden son şans

iiyim çok şükür kızlar siz de iyisiniz inşallah..
gerçi cumartesi çalışan nadide insanlardan olduğumuz için ne kadar iyi olabilirz ki

evet ya komedi valla
e sen ne kadar devam edicen buldular mı yerine birini

dün konuştukda patronla bulmuş birini. biraz işleri varmış gelecek olan bayanın ayrılacağı şirkette.onları bitirip gelcekmiş hemen.bu ay sonuna kadar gelir dedi.ama sen gitmesen daha iyi olurdu,gördüğüm kadarıylada çok kararlısın o yüzden ısrar etmiyorum dedi sende o gelince devrini yaparsın aktaracaklarını aktarırsın dedi.planlarını ona göre yap dedi.benim martın 13de sınavım var.demedim bende ..ama yeni eleman gelsin çok durmam.muhasebeyi öğretecek halim yokya dosyaların yerini öğrensin,işleyişi öğrensin yeter demi?

tabi canım sertifikalı kurs değilsin ya:)
eleman gelsin 2 bilemedin en fazla 3 gün sonra :80:

tabi canım sadece üstünkörü bir anlatırsın kendini yormaya değmez... oyalanma valla bir an önce başla çalışmaya sınavda yakınmış

tabi canım sertifikalı kurs değilsin ya:)
eleman gelsin 2 bilemedin en fazla 3 gün sonra :80:

ben işe başladığımda o kadar yoğunduki burası anlatamam.hem yıl sonuydu hemde türkiye genelinde büyük bir iş yapılmıştı.onun hesaplaşmaları falan vardı..eski çalışan bir ay kaldı sadece benimle.o gidince sudan çıkmış balığa dönmüştüm.şimdi hiç bir iş yok.ben hesap mutabakatların falan yaptım.eskiden kalan işde yok.eleman gelince sadece işleyişi anlatırım o kadar...

bıdıkım sen napıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…