- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.081
saçlarımı boyadım geldim kızıl ötesi oldumkimsecikler kalmamış
kızlar dua edin bu son ilaç şansım sonra aşılama olucak ama bu ay yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi olucam son kez...İnşallah bu sefer olur hayırlısıylaa .Rabbim hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin inşallahhhhh:97::97::97::97::97::97::97:
günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım?
Günaydın canım senle ben varız sadece demirbaşlar
günaydın güzeller
öyle valla..
cumartesi durumu normaldir..
sevmiyorum cumartesileri ben..
ben yalnızın bide bugün.güya işten ayrıldım bir tek ben varım işte
günaydın güzeller
evet ya komedi valla
e sen ne kadar devam edicen buldular mı yerine birini
dün konuştukda patronla bulmuş birini. biraz işleri varmış gelecek olan bayanın ayrılacağı şirkette.onları bitirip gelcekmiş hemen.bu ay sonuna kadar gelir dedi.ama sen gitmesen daha iyi olurdu,gördüğüm kadarıylada çok kararlısın o yüzden ısrar etmiyorum dedisende o gelince devrini yaparsın aktaracaklarını aktarırsın dedi.planlarını ona göre yap dedi.benim martın 13de sınavım var.demedim bende ..ama yeni eleman gelsin çok durmam.muhasebeyi öğretecek halim yokya dosyaların yerini öğrensin,işleyişi öğrensin yeter demi?
dün konuştukda patronla bulmuş birini. biraz işleri varmış gelecek olan bayanın ayrılacağı şirkette.onları bitirip gelcekmiş hemen.bu ay sonuna kadar gelir dedi.ama sen gitmesen daha iyi olurdu,gördüğüm kadarıylada çok kararlısın o yüzden ısrar etmiyorum dedisende o gelince devrini yaparsın aktaracaklarını aktarırsın dedi.planlarını ona göre yap dedi.benim martın 13de sınavım var.demedim bende ..ama yeni eleman gelsin çok durmam.muhasebeyi öğretecek halim yokya dosyaların yerini öğrensin,işleyişi öğrensin yeter demi?
iiyim çok şükür kızlar siz de iyisiniz inşallah..
gerçi cumartesi çalışan nadide insanlardan olduğumuz için ne kadar iyi olabilirz ki
tabi canım sertifikalı kurs değilsin ya:)
eleman gelsin 2 bilemedin en fazla 3 gün sonra :80:
bıdıkım sen napıyosun?
ilaçlarımı kullanıp tekrar sahalara dönmek için uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?