- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.101
günaydın arkadaşlar mucize süreci atlatıp bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor sizde varmı bebek akıllıbıdık sen hamile misin ?
çok güzel olur yacraftinin yumurtalar toplanıyo şimdi:18:
gelse de güzel haberlerini alsak
ilaçlarımı kullanıp tekrar sahalara dönmek için uğraşıyorum
Günaydın şeker kızlar...
Ben de c.tesi çalışan talihlilerdenim.
Mistralcim hayırlı olsun cnm,yeni bir iş düşünüyo musun?
Ben de iş arkadaşlarımla sorun yaşıyorum sürekli.Aşırı hırs var bizde,herkes birbirine üstünlik kurmaya çalışıyor.Bunaldım iyice..Ben de p.tesi patronla konuşucam ondan da bir memnuniyetsizlik sezersem işi bırakmayı düşünüyorum.
Dün 5 e kadar uyumadım,ağladım zombi gibiyim.
İşten çıkarsam çok dara giricez ama artık dayanamıyorum.Bakalım patronun bana yaklaşımı belirlicek ..
Günaydın şeker kızlar...
Ben de c.tesi çalışan talihlilerdenim.
Mistralcim hayırlı olsun cnm,yeni bir iş düşünüyo musun?
Ben de iş arkadaşlarımla sorun yaşıyorum sürekli.Aşırı hırs var bizde,herkes birbirine üstünlik kurmaya çalışıyor.Bunaldım iyice..Ben de p.tesi patronla konuşucam ondan da bir memnuniyetsizlik sezersem işi bırakmayı düşünüyorum.
Dün 5 e kadar uyumadım,ağladım zombi gibiyim.
İşten çıkarsam çok dara giricez ama artık dayanamıyorum.Bakalım patronun bana yaklaşımı belirlicek ..
hamile kalmak başlı başına mucize gibi o yüzden dedim canım
kaç aydır deniyosun yaşın kaç
daha önce bi problem var mıydı yumurtalıklarda falan adetin düzenli mi
baktırmış mıydın bunlara
çok hatırlayamadım bahsettiysen:44:[/QUOTE
canım daha yeni düşünmeye başladık herhangi bir kontrol yaptırmadım ama adetim düzenlidir siz daha tecrübelisiniz nasıl nerden başlayacağım şimdiden teşekkürler
sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama dara girecez diyorsun o yüzden biraz daha düşün...
sen gidersen onlar senin ayağını kaydırmış olacak bu zevki verme onlara
canım daha yeni düşünmeye başladık herhangi bir kontrol yaptırmadım ama adetim düzenlidir siz daha tecrübelisiniz nasıl nerden başlayacağım şimdiden teşekkürler
belli bir süre yeni bir iş düşünmüyorum cnm.hatta patronada rica edicem işten çıkartsınlar ki işsizlik maaşı alayım biraz .. öyle olursa çok sıkışmıycaz..olmazsada idare edicez artık yapacak birşey yok cnm.çünkü ben buradan hiç memnun değildim anlatıyordum ya hep.sende iyi düşün cnm.işten çıkınca kolay iş bulabilirim diyorsan hiç düşünme.yada işini ayarla öle çık.
bence önce bir doktora görün vajinal muayene ol
sonra zaten prolaktin ve tsh hormon tahlillerini ister
prolaktin süt hormonu yüksekse hamilelik olmaz
tsh da düşük veya yüksekse hamilelik ihtimali azalır yada bebeğin zihinsel engelli doğma olasılığı artar
yumurtlama günlerini de takip edip o 6-7 gün arasında gün aşırı ilişkiye girersen elinden geleni yapmış olursun
Cnm aslında evet benden kurtulmuş olacaklar,sevinecekler.Ama huzursuz bir ortamda çalışmak çok zor.Hergün işgence gibi geliyo.Sorun,hazmedememek,onlara üstünlük kurmaya çalıştığımı düşünüyorlar halbuki onlar öyle.PAtronun bana verdiği yetkiler var ,işimi yapmazsam bu sefer ben azar işitiyorum.
Birde uslübum çok sertmiş.Maillerimde, 14.00 de toplantı yapılacaktır, yazıyorum mesela koyuyo onlara.Ben resmi yazı dili kullanıyorum ama söylemlerimde asla emrivaki konuşmam .Dün de kavga ettik bu sebepten.Eğer bende ise tek sorun patronda memnun değilse ki o istiyoraslında böyle davranmamı çıkacam.
Ev kredimiz var ama bazen kalbimin daraldığını hissediyorum.
Cnm aslında evet benden kurtulmuş olacaklar,sevinecekler.Ama huzursuz bir ortamda çalışmak çok zor.Hergün işgence gibi geliyo.Sorun,hazmedememek,onlara üstünlük kurmaya çalıştığımı düşünüyorlar halbuki onlar öyle.PAtronun bana verdiği yetkiler var ,işimi yapmazsam bu sefer ben azar işitiyorum.
Birde uslübum çok sertmiş.Maillerimde, 14.00 de toplantı yapılacaktır, yazıyorum mesela koyuyo onlara.Ben resmi yazı dili kullanıyorum ama söylemlerimde asla emrivaki konuşmam .Dün de kavga ettik bu sebepten.Eğer bende ise tek sorun patronda memnun değilse ki o istiyoraslında böyle davranmamı çıkacam.
Ev kredimiz var ama bazen kalbimin daraldığını hissediyorum.
Anladım muayenenin yanında tahlillerin hepsini yine jinekolog yapıyormu?
kızlar aynı sorunlar maddi olarak dahada fazlası bendede var..ama ben gözümü fena kararttım ve işten ayrıldım..benim işimde belli olmaz bakarsınız hemen yeni bir işede başlayabilirim.ama evime yakın ve daha sakin bir iş olabilir.
yol konusunda çok rahat edersin..
sincan-cinnahtan sonra evde yan odaya geçiyormuşsun gibi olur
cnm zaten bu gidişle maksimum hazirana kadar evde olurum sonrasında yeni arayışlara geçerim zaten geçmemde şart.(bebek olmazsa tabi olursa yataım evde) biliyorsun ya durumları sınav tamamen bahane.
birde kızlar dün ne oldu..dayımın gelini var tüp bebek yaptırmaları gerekiyordu..geçtiğimiz hafta başlamışlar tedaviye.onun bebeğide benden önce olacak.üzüldüm azıcık bu duruma
Misticim üzülme bak senin gününe az kaldı bu ay hamiş olabilirsin o zaman senin daha önce olacak
ama önemli olan sağlıklı olması değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?