2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Günaydın şeker kızlar...

Ben de c.tesi çalışan talihlilerdenim.
Mistralcim hayırlı olsun cnm,yeni bir iş düşünüyo musun?

Ben de iş arkadaşlarımla sorun yaşıyorum sürekli.Aşırı hırs var bizde,herkes birbirine üstünlik kurmaya çalışıyor.Bunaldım iyice..Ben de p.tesi patronla konuşucam ondan da bir memnuniyetsizlik sezersem işi bırakmayı düşünüyorum.
Dün 5 e kadar uyumadım,ağladım zombi gibiyim.
İşten çıkarsam çok dara giricez ama artık dayanamıyorum.Bakalım patronun bana yaklaşımı belirlicek ..

sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama dara girecez diyorsun o yüzden biraz daha düşün...
sen gidersen onlar senin ayağını kaydırmış olacak bu zevki verme onlara

belli bir süre yeni bir iş düşünmüyorum cnm.hatta patronada rica edicem işten çıkartsınlar ki işsizlik maaşı alayım biraz .. öyle olursa çok sıkışmıycaz..olmazsada idare edicez artık yapacak birşey yok cnm.çünkü ben buradan hiç memnun değildim anlatıyordum ya hep.sende iyi düşün cnm.işten çıkınca kolay iş bulabilirim diyorsan hiç düşünme.yada işini ayarla öle çık.

sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama dara girecez diyorsun o yüzden biraz daha düşün...
sen gidersen onlar senin ayağını kaydırmış olacak bu zevki verme onlara

Cnm aslında evet benden kurtulmuş olacaklar,sevinecekler.Ama huzursuz bir ortamda çalışmak çok zor.Hergün işgence gibi geliyo.Sorun,hazmedememek,onlara üstünlük kurmaya çalıştığımı düşünüyorlar halbuki onlar öyle.PAtronun bana verdiği yetkiler var ,işimi yapmazsam bu sefer ben azar işitiyorum.

Birde uslübum çok sertmiş.Maillerimde, 14.00 de toplantı yapılacaktır, yazıyorum mesela koyuyo onlara.Ben resmi yazı dili kullanıyorum ama söylemlerimde asla emrivaki konuşmam .Dün de kavga ettik bu sebepten.Eğer bende ise tek sorun patronda memnun değilse ki o istiyoraslında böyle davranmamı çıkacam.

Ev kredimiz var ama bazen kalbimin daraldığını hissediyorum.

canım daha yeni düşünmeye başladık herhangi bir kontrol yaptırmadım ama adetim düzenlidir siz daha tecrübelisiniz nasıl nerden başlayacağım şimdiden teşekkürler

bence önce bir doktora görün vajinal muayene ol
sonra zaten prolaktin ve tsh hormon tahlillerini ister
prolaktin süt hormonu yüksekse hamilelik olmaz
tsh da düşük veya yüksekse hamilelik ihtimali azalır yada bebeğin zihinsel engelli doğma olasılığı artar
yumurtlama günlerini de takip edip o 6-7 gün arasında gün aşırı ilişkiye girersen elinden geleni yapmış olursun

Benim iş bulmam biraz zor gıda mühendisiyim ve burada torpilsiz bir fabrikaya girmek çok zor.Algida unılever vs.Ama o kadar bezdim ki bir ofiste büro işleri bile yapabilirm.

Anladım muayenenin yanında tahlillerin hepsini yine jinekolog yapıyormu?

Bende hiç çalışmak istemiyorum ama ev kredisi yeni başladı bizim..eşime destek olmam lazım
evde otursam sıkılırım. bir de bu çocuk işi geriyo insanı..
huysuz patron ve sıkıcı çalışma arkadaşları burada da mevcut yani dellenirsem hiç belli olmaz işim

işyerlerinde profosyonel olanlar çok sevilmez sanırım sen de profosyonel ddavranıyorsun..
sen bilirsin ama yetkilerin varsa sorumluluğun da var demektir o yüzden ofis arkadaşlarınla arayı bozmamak için patronla arayı bozma derim...
taş birkere oynayınca yuvarlanır gider, patrona ayrılmaktan bahsetme sadece nabzını yokla
memnuniyetsiz görüyorsan ayrılacam deme bir iş bul ondan sonra ayrıl canım
hayatta da profosyonel olmak lazım..banka aman pınar işten ayrılmış bu ay kredi ödemesini almayalım demez

kızlar aynı sorunlar maddi olarak dahada fazlası bendede var..ama ben gözümü fena kararttım ve işten ayrıldım..benim işimde belli olmaz bakarsınız hemen yeni bir işede başlayabilirim.ama evime yakın ve daha sakin bir iş olabilir.

yol konusunda çok rahat edersin..
sincan-cinnahtan sonra evde yan odaya geçiyormuşsun gibi olur

yol konusunda çok rahat edersin..
sincan-cinnahtan sonra evde yan odaya geçiyormuşsun gibi olur

cnm zaten bu gidişle maksimum hazirana kadar evde olurum sonrasında yeni arayışlara geçerim zaten geçmemde şart.(bebek olmazsa tabi olursa yataım evde ) biliyorsun ya durumları sınav tamamen bahane.

birde kızlar dün ne oldu..dayımın gelini var tüp bebek yaptırmaları gerekiyordu..geçtiğimiz hafta başlamışlar tedaviye.onun bebeğide benden önce olacak.üzüldüm azıcık bu duruma

Misticim üzülme bak senin gününe az kaldı bu ay hamiş olabilirsin o zaman senin daha önce olacak
ama önemli olan sağlıklı olması değil mi?

Misticim üzülme bak senin gününe az kaldı bu ay hamiş olabilirsin o zaman senin daha önce olacak
ama önemli olan sağlıklı olması değil mi?

öyle cnm..ama dün akşam kızların yazışmalarını okudum...bu ara bende akıntı vardı adet öncesi olur demiş kızlar..birde cnm öle birşeyki hiç hatırlamıyorum önceden bende akıntı olurmuydu kasığıma ağrı girermiydi falan..hiç bilmiyorum.:26: bir an önce olsun artık..yaşlı anne olacam valla bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…