- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.121
cnm zaten bu gidişle maksimum hazirana kadar evde olurum sonrasında yeni arayışlara geçerim zaten geçmemde şart.(bebek olmazsa tabi olursa yataım evde) biliyorsun ya durumları sınav tamamen bahane.
birde kızlar dün ne oldu..dayımın gelini var tüp bebek yaptırmaları gerekiyordu..geçtiğimiz hafta başlamışlar tedaviye.onun bebeğide benden önce olacak.üzüldüm azıcık bu duruma
Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) ....Haykolik ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede ...... Drgks
bugün listede görünen arkadaşlar sizden hayırlı haberler bekliyoruz .
öyle cnm..ama dün akşam kızların yazışmalarını okudum...bu ara bende akıntı vardı adet öncesi olur demiş kızlar..birde cnm öle birşeyki hiç hatırlamıyorum önceden bende akıntı olurmuydu kasığıma ağrı girermiydi falan..hiç bilmiyorum.:26: bir an önce olsun artık..yaşlı anne olacam valla bu gidişle
benden hayır yok farlutalla adet olmayı beklicem canım...
beklemede de dün kırmızıyı gördü
seni anlayabiliyorum canım
biz mayısta evlendik
eşimin dayısının oğlu aynı yıl temmuzda..
Kızı neredeyse 2 yaşına bastı :)
gerçi henüz gelmiş bi kırmızın yok..
Hala ateş basmaların devam ediyosa belki ondan önce...
e şimdi kendimizi dinliyoruz da ondan herbişeyi hamilelik belirtisimi acaba diye düşünüyoruz
bende kızıma sekiz sene önce hamile kaldığımda ne yumurtlama takibi yaptım ne de bu kadar araştırma....yumurtlama zamanında yumurta akı gibi akıntı olduğunu ateş takibini v.s daha yeni öğreniyorum.ama çok akıntım vardı ve hamilelikte de arttı.
devam ediyo cnm.. Hayırlısı olsun artık..
Zaten o kızada sinir oluyorum.annemin benim için ördüğü bebek yeleklerinden hırkalrından hep o da aynısından örüyo..birde aynı dönemde olursa bebeğimiz hiç hoşlanmam aynı giymelerinden.geçen annem bir hırka örmüş çok güzel sakın gösterme kimseye dedim kızdım annemede.
benim kayınvalide de birsürü yelek örmüştü bizim bebeğimiz için
şimdi yeni bebeği oldu ya görümcemin ona vermiş hepsini
keşke eve getirseydim
Keşke eve getirseydim
kişinden kişiye değişiyor belirtiler..bence başkalarının belirtilerini okuyup gereksiz yere moralimizi bozmayalım cicim
yada gereksiz yere umutlanmayalım
işyerlerinde profosyonel olanlar çok sevilmez sanırım sen de profosyonel ddavranıyorsun..
sen bilirsin ama yetkilerin varsa sorumluluğun da var demektir o yüzden ofis arkadaşlarınla arayı bozmamak için patronla arayı bozma derim...
taş birkere oynayınca yuvarlanır gider, patrona ayrılmaktan bahsetme sadece nabzını yokla
memnuniyetsiz görüyorsan ayrılacam deme bir iş bul ondan sonra ayrıl canım
hayatta da profosyonel olmak lazım..banka aman pınar işten ayrılmış bu ay kredi ödemesini almayalım demez
keşke eve getirseydim
akillibidik sanırım görümcesinin elinden yelekleri almaya gitti
hhehehehehe yok kız hiiiç işim olmaz işin yeleğinde değiim önemli olan yelek değil ki
hele bizimki doğsun ben onu kanz dan ceylandan mothercareden gaptan benettondan giydiricem inşallaahhhh
hhehehehehe yok kız hiiiç işim olmaz işin yeleğinde değiim önemli olan yelek değil ki
hele bizimki doğsun ben onu kanz dan ceylandan mothercareden gaptan benettondan giydiricem inşallaahhhh
günaydın kızlar nabersniz.... ya beni abenelik iptal olmuş sinir oldum yaaa...
aaa a niye kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?