2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) ....Haykolik ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede ...... Drgks

bugün listede görünen arkadaşlar sizden hayırlı haberler bekliyoruz .

seni anlayabiliyorum canım
biz mayısta evlendik
eşimin dayısının oğlu aynı yıl temmuzda..
kızı neredeyse 2 yaşına bastı :)

gerçi henüz gelmiş bi kırmızın yok..
hala ateş basmaların devam ediyosa belki ondan önce...

Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek) ....Haykolik ( çatlatma iğnesi kullanıyor) ... Beklemede ...... Drgks

bugün listede görünen arkadaşlar sizden hayırlı haberler bekliyoruz .

benden hayır yok farlutalla adet olmayı beklicem canım...
beklemede de dün kırmızıyı gördü

e şimdi kendimizi dinliyoruz da ondan herbişeyi hamilelik belirtisimi acaba diye düşünüyoruz
bende kızıma sekiz sene önce hamile kaldığımda ne yumurtlama takibi yaptım ne de bu kadar araştırma....yumurtlama zamanında yumurta akı gibi akıntı olduğunu ateş takibini v.s daha yeni öğreniyorum.ama çok akıntım vardı ve hamilelikte de arttı.

devam ediyo cnm.. Hayırlısı olsun artık..
Zaten o kızada sinir oluyorum.annemin benim için ördüğü bebek yeleklerinden hırkalrından hep o da aynısından örüyo..birde aynı dönemde olursa bebeğimiz hiç hoşlanmam aynı giymelerinden.geçen annem bir hırka örmüş çok güzel sakın gösterme kimseye dedim kızdım annemede.

kişinden kişiye değişiyor belirtiler..bence başkalarının belirtilerini okuyup gereksiz yere moralimizi bozmayalım cicim

yada gereksiz yere umutlanmayalım

benim kayınvalide de birsürü yelek örmüştü bizim bebeğimiz için
şimdi yeni bebeği oldu ya görümcemin ona vermiş hepsini
keşke eve getirseydim

benim kayınvalide de birsürü yelek örmüştü bizim bebeğimiz için
şimdi yeni bebeği oldu ya görümcemin ona vermiş hepsini
Keşke eve getirseydim

niye vermiş cnm sana ördüklerini.
Bende geçen gün seviniyordum ya kayınvalidem ilk defa ip almış benim için diye.
Ucuz bulmuşda bir kaç kişiye hediyelik alırken banada almış

kişinden kişiye değişiyor belirtiler..bence başkalarının belirtilerini okuyup gereksiz yere moralimizi bozmayalım cicim

yada gereksiz yere umutlanmayalım

Evet canım bende onu dimek istedim ama anlatamadım sanırsam herkesin belirtisi farklı yani başkalarının belirtileri bizde yok diye üzülmeyelim

Cnm çok doğru yazmışsın.Dediğin gibi ben profosyenel bakıyorum işime .Onlar hala laylaylom...
Patrona içinde bulunduğum durumu anlatıcam yine de ..Bakalım hayırlısı artık.

hhehehehehe yok kız hiiiç işim olmaz işin yeleğinde değiim önemli olan yelek değil ki
hele bizimki doğsun ben onu kanz dan ceylandan mothercareden gaptan benettondan giydiricem inşallaahhhh

vaayyy bakıyorum da zenginiz herhalde ne iş yapıyosunuz para basımı falan mı?
hem akıllı hem zengin maşallah

Son düzenleme:
hhehehehehe yok kız hiiiç işim olmaz işin yeleğinde değiim önemli olan yelek değil ki
hele bizimki doğsun ben onu kanz dan ceylandan mothercareden gaptan benettondan giydiricem inşallaahhhh

İnşallah allah nasip eder o günleri de ne işin var... örme yelekmiş... giymese ne olur yani..
hazırları çok çok daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…