2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

İnşallah allah nasip eder o günleri de ne işin var... örme yelekmiş... giymese ne olur yani..
hazırları çok çok daha güzel

ben bebeklerde örgüyü seviyorum ama..renkli renkli hoşuma gidiyo.

kızlar neden sakiniz bakalım bugün.
tamam cumartesi olabilir çalışıyo olabiliriz ama sonuçta hafta sonu ve yarın bizede tatil

evet canım , cumartesileri çalışmıyorum ben

Dün sormuştum ben , akıntım var diye . Beklemede , regl göstergesi dedi . Senin akıntın nasıl ?

benim akıntımda devam ediyo..
Benim birde arasıra sağda arasıra solda bir batma gibi pıtpıt diye bişey oluyo..annem kan pıhtısı birikiyodur diyo ama :26:

benim akıntımda devam ediyo..
Benim birde arasıra sağda arasıra solda bir batma gibi pıtpıt diye bişey oluyo..annem kan pıhtısı birikiyodur diyo ama :26:

Aynen canım . Bazen sağ kasığım bazen de sol kasığım batıyor . Bir şeyler dolaşıyor kasıklarımda , psikolojik mi yoksa yumurtalıklarımı üşüttüm diye korkuyorum açıkçası :S

Kan pıhtısı birikiyorsa , regl olacağımız anlamına mı geliyor canım :26:

bilmiyorum ki..anneme kalsa belirti için falan çok erken..o ölesine yorum yapıyo bence.
Seninde ilk gebelik olacak değilmi?

bilmiyorum ki..anneme kalsa belirti için falan çok erken..o ölesine yorum yapıyo bence.
Seninde ilk gebelik olacak değilmi?

Evet canım , ilk gebelik olacak inşaallah . Deneyimsizim bu konuda . Hem heyecanlanıyorum acaba mı diye , hem de üşüttüm mü yoksa diye korkuyorum . Malum , bu aralar hava çok soğuktu . İşe gidip gelirken üşüttüm mü diye düşünmüyor da değilim :26:

o düşünce bende de var malesef..
Neyse az kaldı göreceğiz hep beraber

dosthanem iyiyim canım, tüp bebek aşamasında yavaş yavaş ilerliyorum:)sen nasılsın? bu ay ilaç kullandın, hadi hayırlısı ile olur inşallah..

İnşallah canım ya.Allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.Benim sanırım bu ayda olmadı.Çünkü adet olacağımı hissediyorum.Hayırlısı Allahtan.Ne zaman nasipse o zaman olacak ne yapsak ,ne kadar üzülsek nafile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…