2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

iyiyim cnm saol..
valla bende bir haber yok.günüm haftaya ama..
:26::26::26:
Hayırlısı olsun canım.İnşallah güzel haberler verirsin buradan bizlere
Bir hamiş haberi alsakta birazcık sevinip bizlerde ümitlensek ne kadar güzel olur yaa
evet ya neşe kaynağı valla
inşallah dediğin olurda daha bir neşelendirir bizi
evet canım kesinlikle öle.rüyalarını anlatıyo ya bazende ölüyom gülmekten ona..topiğin en neşeli hatunu o valla.çok hoşuma gidiyo

sen regl oldun mu
anlamadım ki durumu
neden son şans

oldum canım şöyle yani ilacı son kez deneyeceğiz sonra aşılamaa falan olucak artık.Çatlatma iğnesiyle hap verdi yumurta büyütücü hayırlsıı craftycimm bu ay bunuda deneyeyim sonrasıı artık büyük işlemler ((

"((" neden tuğbacığım
bu ifade ile mi bekleyeceksin yıllardır istediğin meleği
silkelen kendine gel
bak biz başından başladık büyük işlemlere
yumurtalarım toplandı bugün
iiler çok şükür
yarın bakçaz bakalım hastanede kaç yeğeniniz var :)

kızlar naber..... ben evimi temizledim pazarıma gittim çamaşırlarımıda yıkadım ohhhh rahatım şimdi ama kocamla akşam kayınvalidemi almaya gidecez bizde kalcak birazda eltimlerdeydi off rahatluğım bozulcak yaa...

aaaa çok sevindim craftycim canım benim inşallahh herşey yolunda giderr.İkiz üçüz hayırlısı neyse o olsun hakkında olacak hayırlısıyla inşallahhhhhhh.Bende pek uğrayamıyorum kayınvalidemler burda görümcem çocuk kayınbabam hepsi burdalar .O yüzden kısa kısa bakıp çıkıyorum işte.1ay böylee. .

sebboshum kolay gelsin sanada canım benim işin var işinnn aynı ben gibii

amannn ne gereksiz bi misafirlik
ne kadar kalacak

sebboshum kolay gelsin sanada canım benim işin var işinnn aynı ben gibii

belli olmaz ne kadar kalacağı. ya aslında kadının bi yaptığı bişey yok ama ben rahat edemiyorum erken yatamıyorum ayağım ı uzatıp oturamıyorum sıkılıyorum kasılıyorum üfff yaaa...

anaa crafty gitmiş bile :)

tubiş sen de üzülme..
eee büyük bebişin işlemi de büyük olacak demekki
boşver o gelsin de önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…