2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canım allahım hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin inş

eet canım benim de işler yoğun ara ara bakıp kaçıyorm

Kaçıyorsunuz habire , yakalayamıyorum ben siziii (

Crafty , hayırlı olsun canım :) ALLAH ım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaallah , amiiiinnnn

Tuğba87 ; moral bozmak yok , azimle devam edeceğiz . Domino taşları gibiyiz . Birimizin morali bozulursa , hepimiz gidiyoruz . Herkes dik dursun bakiiiimmm

gecmisi okumaktan son sayfalara ancak gelebildim crafty hayirli ugurlu olsun yumurtalar toplanmis insallah sonucunda Allah yuzunu guldurur emeklerinizi bosa cikarmaz.

kizlar bende gunduz erken saatlerde pek giremiyorum birde saat farkindan dolayi size gore bazen baya gec giriyorum birkav aydir girmedigim icin topiklere yeni arkadaslari tam tanimiyorum eray ve jasmeen kizlar ne durumdasiniz yumurtlama gunleriniz gectimi?

yurdışındasın galiba benim adet günüm yaklaştı bile 12 gibi gelir heralde yumurtlamada kalmamıştır pek anlamıyorum zaten ben sen ne durumdasın günün ne zaman canım

normalde ben geceleri pek girmiyrum eşim evdeyken bu aralar evde yok bende topikte zaman geçiriyorum :13:

Bende gündüzleri çalışıyorum , o yüzden pek giremiyorum . Girebildiğimde ise anca geçmişi okuyabiliyorum . Akşamları daha rahat oluyor ; ama bu seferde kimsecikler olmuyor (

Merhaba yuba :)
Bende yeniyim topicte . Önceleri sadece okumakla yetiniyordum , şimdi aktif olarak yer almaya çalışıyorum .

Benim yumurtlama günüm geçti canım . Regl tarihini bekliyorum . Az kaldı , bakalım ya kısmet :S

mrb arkadaşlar
deneyimlerinizden dolayı bi sorum olacak size dün dr gittim ban soldan 1 tane ymurtan oluşmuş 1,5 cm dedi her kadının ayda sadece 1 yumurtasımı oluşuyor benim tek yumurta ile hamilelik şansım nedir??

meraba benim bilgim yok malesef öbür kızlar gelirse sorunu cevaplarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…