- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #4.201
bazen bende senin gibi düşünüyorum hele geçen ay felaketti bu ay umutluyuz olcak inş sen nasılsın canım
yurdışındasın galiba benim adet günüm yaklaştı bile 12 gibi gelir heralde yumurtlamada kalmamıştır pek anlamıyorum zaten ben sen ne durumdasın günün ne zaman canım
iyiyim canım ya işte bekliyorum bu arada günümüz aynı senle 12 si :18: ben umutluyum bu aydan valla bakalım inşallah.sende belirti felan varmı canım
evet eraycim ben yurtdisindayim ve baya bi yanlizim esimden baska kimse yok burda bende bol bol onceden girerdim topiklere ama 3 ay kadar regl olmadigim bir donem oldu polikistik over oldugumu ogrendim ilac kullnamaya basladim gecen ay oldum cok sukur bu ayda 2 gun once yumurtladim beklenemeyen adet tarihim 19 veya 20 subat dongum baya bi uzun ama olabilmek bile sevindirici su zmanda benim icin
oooooo belirti olmazmı her ay aynı göğüsler acıyo midem bulanıyo yani psikolojik olarak her ay hamileyimbu ay hiç yumurtlama günü falan takip etmedim ben moralim bozuktu o dönem artık hayırlısı diyorum sen de varmı değişiklik
hakkında hayırlısı inşallah canım.bendeki belirtiler öyle çok değil ama iştahım açık biraz, birde mide ekşimesi var simitte yesem ekşiyo yemek te anlamadım gitti.bide sağ kasık batması oturup kalkarken.bunlar işte canım ama en çok her gece mide ekşimesi vaar hiç olmazdı inşallah ikimizde hamişizdir canım benim aslında 11 ama ben 12 diyorum fazladan beklerim bi gün
kizlar valla bende onceleri bu yumurtlama olayini takip etmeyeyim ates olcmeyeyim dedimstres olmamak adina ama daha beter oldum oldumu olmadi mi yumurtlama diye dusunmekten birde bu pko hastaligi cikinca takip etmenin daha iyi olacagina karar verdim . simdi ates olcuyorum yumurtlama testi yapiyorum biliyorum gunumu ona gore calisiyoruz kafam sanki daha rahat sizce yanlis mi yapiyorum hep aklimda tutmakla ( hic aklimdan cikmiyir ama)
Maça dalmışım ben , kendime şaşırmakla meşgulum
kimin maçı hangi takımı tutuyosun canım ben galatasaray
Fenerbahçe - Manisaspor maçı var canım , mecburiyetten izlerken dalmışım bende
Elbette ; sarıııı kırmızııııı şampiyon cim booooooom
ben stres yapıyorum yumurta takibi falan geriliyorum eşimle ilşkimizde konsantre olamıyorum ama yumurta takibi önemliymiş canım ama ben yapamadım çok gerildim hele bu ay tüpleri bağlı eltim hamile kalınca hepten boşverdim rabbim verince her türlü veriyo nasip işi
kızlaar ben şimdi ovülasyon testi yaptım hani hamileykende kızarıyomuşya biraz bekleyince çook böyle gölge gibi bişi belirdi sanki 6 gün varken lh yükselirmi acaba ne zaman yükselirr??
Bildiğim kadarıyla eğer ki ; erken hamilelik testi ise , regline 6 ile 7 gün kala sonuç öğrenilebiliyormuş .
Diğer testler hakkında et bilgim yok . Ne kadar zaman bekledin testi ? Çok fazla süre beklerse , olabilen değişiklikler dikkate alınmıyor canım .
5 dakikadan fazla beklemedim canım ama gölge gibi belli değil zaten ümit işte.LH da yükselirmiş hamilelikte ama odamı günün geçince belli olur acaba bilmiyorum onu işte bir araştırayım bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?