- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.721
Bende isteyemezdim kayınvalidemden kızıma hamileyken hatta pişirdiği yemeklerin kokusu gelmesin diye penceremi kapatırdım yaz günü, aklınızda olsun eğer yiyebiliyorsanız isteyin mutlaka yoksa kimsenin aklına gelmez açmı kaldı canımı istedi diye
allah yardımcınız olsun
2011 ŞUBAT AYI AZİMLİ ANNE ADAY ADAYLARININ MEKANI...
OCAK HAMILELERIMIZ
PÖTİ
Su _su
Zeynep
İrm 83
canom_14/SIZE][/B]:
1 ŞUBAT . ...... EsLem(Akışına bıraktı öyle deniyor) - (martta inşallah)
2 ŞUBAT vah kimsesiz 2 şubat fakir fukara 2 şubat
3 ŞUBAT
4 ŞUBAT ......Tuğba 87 (aradığı bebeğe henüz ulaşamadı tekrar deniyor)(martta inşallah)
5 ŞUBAT ......Akıllıbıdık (Ya bebek gelecek ya kafayı yiyecek)....Haykolik (mart ayında inşallah ) ... Beklemede ...... Drgks .....İzmirlizuzu
6 ŞUBAT ...... Canom_14(tohum ekti hasatı bekliyo ) mahsül aldı :)
7 ŞUBAT ......Seb_bosh(martta inşallah)
8 ŞUBAT ..... Mistrall (adeti gecikti test yapacak).... Gıda_pınar ..... Minicik ( martta inşallah) .... elisaist ??????
9 ŞUBAT
10 ŞUBAT ........ Sevsena......askmesk ........funda89 (sayın meslektaşım:)) .... dosthane (klomene başladı)
11 ŞUBAT ........ Nurun(martta inşallah)
12 ŞUBAT
13 ŞUBAT .......Jasmeen...... Taf (kendilerini deniyorlar)
14 ŞUBAT ....... Mihracee(kısa bır aradan sonra denemelere devam ) .... Eray (ikinci bebiş için çalışıyor)
15 ŞUBAT
16 ŞUBAT
17 ŞUBAT
18 ŞUBAT
19 ŞUBAT .................sarefine
20 ŞUBAT........... Yuba
21 ŞUBAT
22 ŞUBAT
23 ŞUBAT
24 ŞUBAT
25 ŞUBAT
26 ŞUBAT...... elifschenturk
27 ŞUBAT.......hayalim3kelime(BEKLİYOR İSTİYOR COOK COK DENİYOR)
28 ŞUBAT[/COLOR]
Tannsel ; Tansel de tüp bebeğe başladı - TRANSFERİ YAPILDI :)
Crafty ; Crafty de tüp bebeğe başladı - iğnelerini oluyor
NOT : LİSTEYE KATILMAK İSTEDİĞİ HALDE GEBE KALIP BİZE HABER VERMEYENLER:
.......Mylife35(4 aydır deniyor) - DİĞER TOPIKLEDEN BİRİNDE HAMILE OLDUGUNU YAZMIŞ[/B][/COLOR]
......Kekulahaber yok.
.........Atlanta
başkasının yanında çalışmak gerçekten zor ama kendini bilen insan olmazsa zor tabi.ben bu işe ilk girdiğimde burdan emekli olurum diyordum.ne bileyim buz dağının görünmeyen tarafıda varmış.şu an hiç pişman değilim ayrılacağım diye.maddi olarak zor olacak benim için ama işsizlik maaşı alırsam birkaç ay sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.senin yaşadıklarında kötüymüş gerçekten.sen neden ayrılmak istiyordun peki.işten ayrılma sebebin neydi?
selam arkadaşlarbende dün itibariyle kırmızıları gördüm
doğru söylüyosun..sonuçta hepimiz insanız akıl edemeyebilirler demi?
ama ben isterim heralde.zaten sağolsun kayınvalidem öle konularda düşüncelidir beni aç bırakmaz heralde gerçi annemden kayınvalideme sıra gelmezde.
günüm geçtiğini anladı hergün 3 vakit arıyo varmı bir gelişme diye.yarın doktora annem için gidicem valla.en azından yoksa bile kadıncağız kaptırmasın kendini daha fazla.
baska atladıgım varsa söyleyın kizlarrrrrrrrrrr
bu ne sessizlik yaw... hep bana denk geliyor sanırım :26:
hadi konu açında konuşalım...
bu ne sessizlik yaw... hep bana denk geliyor sanırım :26:
tatlı krizim tuttu.. ve yanımda çikolata yok..eşim de akşama gelecek.. yandaki bakkal pisliğin teki.. lokum kesmedi illa çikolata olacak
soru:
Ankamall haricinde çikolata şelalesi bilen var mııııı?
forum ankara da da var...
baska atladıgım varsa söyleyın kizlarrrrrrrrrrr
forum ankara da da var...
slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?