2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

doğru söylüyosun..sonuçta hepimiz insanız akıl edemeyebilirler demi?
ama ben isterim heralde.zaten sağolsun kayınvalidem öle konularda düşüncelidir beni aç bırakmaz heralde gerçi annemden kayınvalideme sıra gelmezde.
günüm geçtiğini anladı hergün 3 vakit arıyo varmı bir gelişme diye.yarın doktora annem için gidicem valla.en azından yoksa bile kadıncağız kaptırmasın kendini daha fazla.

baska atladıgım varsa söyleyın kizlarrrrrrrrrrr

mistim benim hikayem çok karışık, 2009 mayısta başladım 3 kez görüşmeye çağırdılar, en sonunda el sıkıştık : firma nisanın sonunda kuruldu.. dediler ki ilk başta fazla muhasebe işi olmayacağından tanıdıkları biri bakacakmış dışarıdan, işler yoğunlaşınca muhasebeyi sana devreder dedil eyvallah.. başlangıçta sadece telefon takibi ve ihale takibi vardı tabi yoğun değildi fazla.. 3 ay sonra anam ağlamaya başladı.. tek personel benim, stok takibi bende, malları hazırlayıp hastanelere kargolama, ihale takibi bende, telefon (sekreterlik) bende, baktım gelen giden misafira çay vermemi istediler.. ona da göz yumdum.. temizlik işlerine dışardan geliyodular, neyse... biz kasımda mebusevlerine taşındık.. abow.. her işe ben koşturmaya başladım... aralık sonunda bayan patronum çağırdı odasına.. işte biliyosun durumumuz fazla parlak olmadığından buraya taşındık giderleri kısıtlamak için, bazı işlere daha fazla yoğunlaşmak gerekecek.. hepimiz koşturuyoruz falan filan.. zam yok bişey yok işler çoğalıyor.. muhasebeyi de ben aldım.. bu sefer teklifleri de ben hazırlamaya başladım.. martta mali müşavirlikten bir arkadaşla birlikte kapattık 2009 çünkü nefes almaya vaktim kalmıyordu.. sonra bir gün dedim böyle olmayacak konuşmam gerek.. dedim ben bu işlerin hepsini yetiştiremiyorum.. sorun benle ilgili değil kesinlikle dedim.. benim aynı anda yaptığım işi 3 kişi yapması gerekiyor ki hele muhasebe işlerken başka birşeye bakmamam lazım... idare etmeye çalış dediler.. haziranda dedim ben ağustosta yıllık iznimi kullanmak istiyorum.. 1 hafta kullanabilirsin dediler.. dilekçeni yaz dediler.. hazırladım verdim neyse dedim 1 hafta olsun yine 1 hafta alırım sonra.. temmuzun başı geldi yıllık izin kullanamazsın ağustosta dediler.. dilekçemi onaylamalarına rağmen uyuzluk yaptılar.. bende altta kalmadım 4temmuzd2010 istifa dilekçemi verdim 29temmuzda ayrıldım.. ve de bir sürü sıkıntı.. insan gibi davranmıyordular.. bende ilk başta hıh dedim çok güzel bir firma burda emekli olurum inş.. ama istediğim gibi olmadı

hayatımı kitaba dökecem bu gidişle :) bunalttıysam kusura bakmayın kızlar :) misti beni bi elledi bin ah işitti:90::90::90:

**ufak bir ekleme:
aldığım son haberlere göre.. mali müşavirlikteki arkadaş ta o eski çalıştığım firmaya resti çekmiş.. yeni personele muhasebe öğretmek istememiş diye patronlar kaba tavır yapmışlar.. :) benden sonra 3 eleman ayrıldı o başka konu.. ya sabır :)

Son düzenleme:

evet bizden daha hevesli oluyorlar
canım gitde bir an önce hayırlı haberlerini alalım inşallah

hadi konu açında konuşalım...

tatlı krizim tuttu.. ve yanımda çikolata yok.. eşim de akşama gelecek.. yandaki bakkal pisliğin teki.. lokum kesmedi illa çikolata olacak

soru:
Ankamall haricinde çikolata şelalesi bilen var mııııı?

Son düzenleme:
1. koprina87
2. mpb
3. zuzuzeyno
4. SEVSENA
5. gulden79
6. seb_bosh+
7. medicalsecreter+
8. mistrall
9. tannsel
10. akillibidik

hay maşallah... çıt yok kimseden

slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…