- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #5.741
ne güzelhayırlı olsun inşallah katlanarak yükselir.allah kucağına almayı nasip etsin
slm. arkadaşlar bu topikteki arkadaşların çoğunluğu ankara ve istanbul mu bana mı öle geliyor
inşallah canım ya sevinemedim bile değer düşük çıkınca ama bugün yükselince biraz rahatladım sanki. ama yinede emin değilim. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
ben bodrum da yaşıyorum ama buralı değilim.galiba var öyle birşey.. ama bursadan da katılan var, çanakkale.. izmir.. izmit.. :) kesinlikle herhangi bir ayrıcalık yoktur.. aklına takma.. sen nereliydin?
slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm
1. koprina87
2. mpb
3. zuzuzeyno
4. SEVSENA
5. gulden79
6. seb_bosh+
7. medicalsecreter+
8. mistrall
9. tannsel
10. akillibidik
hay maşallah... çıt yok kimseden
slm kızlar. benim adetim 13 gün gecikti dün test yaptırdım 125 çıkmıştı. korktum değer çok düşük diye bugün tekrar yaptırdım 186 olmuş. şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmm
inşallah canım ya sevinemedim bile değer düşük çıkınca ama bugün yükselince biraz rahatladım sanki. ama yinede emin değilim. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
bende alabilirmiyim
erotık can0 sen dınlensene bırak şu bilgisayarı canım aaaaaa
böyle olmazzzzzzz
türk kayfesi içennnnnnnnnn
hamişleye yasaktıy
içmek yasaktıy tamammmııığ
hayırlı olsuncanım ama sen gene 2 gün sonra ölçtür bakalım
ultrasona gittin mi? bu bilgilere göre 5-6haftalık hamilesin , yanlışım varsa düzelt cnm :)
ama o haftalarda 1000lerde falan olması gerekmiyormu.. bence en kısa zamanda bir doktora görün... sadece bir kağıt paçasındaki rakamlara bakarak aklını karıştırma.. doktor bilgilendirir seni:26:
türk kayfesi içennnnnnnnnn
uzaktan koklim o zamannefsim geçsin
ayy anam erotikiiim benim.. kıyamam.. verin azıcık koh yapsın :) kayfeyi geçtim.. siyah çaya da karşıyım hamilelerde :) kimseye anlatamıyorum bunu... meşhur eltim çay sigara elinde dolaşıyor.. gerry..görümcelerim de çocuklarına siyah çay içiriyor acep ben mi yanlış yetiştirilmişim.. yoksa onlar mı cahil karar veremedim :26::26:
pazartesi tekrar test yaptırcam akşamüzeride doktora gitcem. eşim bugün gidelim dedi ama ben pazartesi tekrar test yaptırıp öle gidelim dedim. beni korkutanda o değerin 1000 lerde olması gerekiyo ama benim 186. ama sanırım geç yumurtladım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?