2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

inşallah canım ya sevinemedim bile değer düşük çıkınca ama bugün yükselince biraz rahatladım sanki. ama yinede emin değilim. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum

ultrasona gittin mi? bu bilgilere göre 5-6haftalık hamilesin , yanlışım varsa düzelt cnm :)
ama o haftalarda 1000lerde falan olması gerekmiyormu.. bence en kısa zamanda bir doktora görün... sadece bir kağıt paçasındaki rakamlara bakarak aklını karıştırma.. doktor bilgilendirir seni:26:

hayırlı olsun canım ama sen gene 2 gün sonra ölçtür bakalım

pazartesi tekrar test yaptırcam akşamüzeride doktora gitcem. eşim bugün gidelim dedi ama ben pazartesi tekrar test yaptırıp öle gidelim dedim. beni korkutanda o değerin 1000 lerde olması gerekiyo ama benim 186. ama sanırım geç yumurtladım bu ay.

uzaktan koklim o zaman nefsim geçsin

ayy anam erotikiiim benim.. kıyamam.. verin azıcık koh yapsın :) kayfeyi geçtim.. siyah çaya da karşıyım hamilelerde :) kimseye anlatamıyorum bunu... meşhur eltim çay sigara elinde dolaşıyor.. gerry.. görümcelerim de çocuklarına siyah çay içiriyor acep ben mi yanlış yetiştirilmişim.. yoksa onlar mı cahil karar veremedim :26::26:

yok bacı valla akşam yatarken süt sabah kahvaltıda meyve suyu içiyorum akıllandım dikkatli besleniyom valla

hakkında hayırlısı canım belki de geç döllenme olmuştur.. pazartesi bize de haber verirsin..
eltim adetinin gecikmesinden 2 gün sonra kan verdi 9,64 çıkmıştı doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı 18 falan çıktıydı.. bende yok canım yalan sölüyodur falan diye düşündüm.. (biraz fitnedir) şimdi 6 bucuk aylık oğluşuna hamile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…