2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar ben cmt doktora gittim rahim filmi çektirelim dedi. Hiç yaptıran varmı?

merhaba cnm..
Daha dün bu konuda eltimle konuştuk.o çektirdi rahim filmi hatta çok korkutmuşlar çok acıyo falan diye..ama hiç acımıyomuş o öyle dedi.herkese söyülüyorum kimse korkmasın diye dedi.rahat ol yani acı yok

slm kızlar hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun. ben bugün test yaptırdım tekrar. 189 dan 594 e çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş. akşamüzeri doktora gidiyorum. kaç haftalıktır şimdi bebişim

şu an maddi açıdan çok uygun sayılmaz isteyipte üzmem goncamı
bir iki ay daha sabretmem lazım

canım ben termikel kullanıyorum ve çok memnunum... ama onlarda da galiba şans meselesi var.. görümcemde bir eski modeli var.. o da doğru düzgün bişey pişiremiyor.. yakıyormuş herşeyi.. diğer 2görümcemin de var onlar çok memnun.. kayın valideme aldık 3-4 gün önce .. toptancılarda tanıdık vardı 105'e verdi :) şimdi hepsiburada.com'a baktım da orada fiyatlar 170-190 arasında.. 150ye falan alınır.. aklında bulunsun.. tabi marka tercihin var ise o başka :):26:

internetten gebelik hesaplayıcılar var canım .. son adet tarihinin ilk gününden başla işte :) tebrikler.. allah sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasıp etsin.. :) çok güzel bir haber

internetten gebelik hesaplayıcılar var canım .. son adet tarihinin ilk gününden başla işte :) tebrikler.. allah sağlıklı bir bebek kucağına almayı nasıp etsin.. :) çok güzel bir haber

benim geç döllenme sanırım. hesapşayıcılara göre 6+4 haftalık. ama bu haftaya göre değerim çok düşük çıkıyo. neyse artık akşam doktordan öğreneceğiz kaç haftalık olduğunu. sizinle paylaşmak istedim :))))))

Kızlar merhaba;
Ayyy sizleri çok özledim ve merak ettim
varmı bir gelişme

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 2 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. taf+
3. ayisigiii
4. mihracee
5. niLufeRr
6. tannsel
7. erce41
8. nurpeker
9. mistrall+
10. seb_bosh+
11. koprina87
12. akillibidik
13. crafty+
14. serafine
15. SEVSENA

:79: :79: :79:

ben beklediğim adet tarihinden 2 gün önce adet oldum yumurtamın çatladıktan sonra 12. günün öğleden sonra adetim geldi bu aya umutlu başlıyorum pıhtılaşma testlerim temiz çıktı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…