- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.041
vet cnm daha dün bitti ama hala ağrısı kaldı bakalım bu hafta içi bi doktora gidecem...
slm kızlar hepinizin kandili ve sevgililer günü kutlu olsun. ben bugün test yaptırdım tekrar. 189 dan 594 e çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşş. akşamüzeri doktora gidiyorum. kaç haftalıktır şimdi bebişim
ya ama kimse bişi yazmıyo çok garip bir gün
slm kızlar beni affedin giremiyorum hiç, ama açtığımda ilk baktığım yerni hamiş varmı, malesef yok henüz. bende cuma günü regl oldum yani 11 inde. bugün dr a gidecem artık tedaviye başlansın istiyorum. 3 ayrı dr dan randevu aldım, bugün gittiğim vermezse yarın diğerine gidecm oda vermezse diğerine. aylar oldu daha klomene bile başlıyamadım. neyse durumumdan haberdar edyim dedim sizi. crafty ve tanselin sonuçlarını çok merak ediyorum, bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul eder inşallah, ve başta crafty ve tannsel olmak üzere hepimizi bebişlerimize kavuşturur inşallah.
ya ama kimse bişi yazmıyo çok garip bir gün
pazartesi sendromu var sanırım bıdıkım... benim de çenem iyice düştü de.. herkes sessiz
öyle olur zaten benim işler yoğun olur burası da yoğun olur
benim iş olmaz burası da boş
peehh
cnm benim hiç konuşasım yok bugün.
Kendimi çok gergin hissediyorum.
Sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ama.
slm kızlar beni affedin giremiyorum hiç, ama açtığımda ilk baktığım yerni hamiş varmı, malesef yok henüz. bende cuma günü regl oldum yani 11 inde. bugün dr a gidecem artık tedaviye başlansın istiyorum. 3 ayrı dr dan randevu aldım, bugün gittiğim vermezse yarın diğerine gidecm oda vermezse diğerine. aylar oldu daha klomene bile başlıyamadım. neyse durumumdan haberdar edyim dedim sizi. crafty ve tanselin sonuçlarını çok merak ediyorum, bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul eder inşallah, ve başta crafty ve tannsel olmak üzere hepimizi bebişlerimize kavuşturur inşallah.
tannsel canım senin test günün 18şubat dimi?
craftym.. seninki nezaman?
doktorum civanım
güzel düşüncelim
teşekkür ederim
bende merak ediorum vallahi sonucu
tannsel yaaa
gaz sende de var mı
doğal gaz hattı gibi folanıorum etrafta yaaa
utanıom artık kocadan
bendede gaz var canım..
birazda kabızlık var.. kendimi çok zorlamıyorum..
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
dün akşam eşim bişey söyledi çok üzüldüm bizim köyde inegimiz vardı hamileydi dogum yapacaktı 9 ayını geçti 2 gün önce inegimiz dogum yapmış ama buzagı ölmüşş inegi zor kurtarmışlarr kızzz çok üzüldümmmmmmmmmm
ah kuzummm
hamilelik hassaslığı da va sende daha çok koymuştur
inek ii şükür ki yapılcak bişi yok maalesef
üzülme böle şeylere sen eşine de afferim nie sölüo sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?