2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ben de kayısı ile çözdüm ama gaz geçmiyo maalesef sor kız doktora nolcek gebelikte normal gaz olması

canım ya yazık hiç kıyamam
benim de bi sıpam vardı köyde
gerçi şimdi büyüdü anne oldu sıpasına bakmak için her köye gidişimde bakıyorum ama
geliyorum gidiyorum hala hamile
meğer 1 yılda doğuruyomuş eşekler :)

oy bebeeem üzülmee.. kendi kurtulmuş ya, bir dahakine sağlıklı buzak doğurur inşallah..
sende junior canomu üzme böyle şeylerle haa..

şaka gibi:) madem öyle hiç istemeseymiş çiçeği bütçeye katkı haha

hadi yaaa hiç bilmiyodum eşşeklerin 1 yılda dogurdugunu vay be daha neler ögrencez
oy bebeeem üzülmee.. kendi kurtulmuş ya, bir dahakine sağlıklı buzak doğurur inşallah..
sende junior canomu üzme böyle şeylerle haa..

yok canım söylediği zaman çok üzüldüm ama şimdi kendimi üzmemek için aklımdan çıkardım neredeysetüp bebekti kızzz aşılamayla hamile kaldı

yok cnm işle ilgili bir sorun yok.ama cnm hiçbirşey yapmak istemiyor

şaka gibi:) madem öyle hiç istemeseymiş çiçeği bütçeye katkı haha

herhalde böyle zengin olunuyor :) ne biliyim.. kızın düğünü bile öyle oldu yaw .. akşam düğünüydü... 19:00 da başladı.. 00:00'e kadar DJ ile anlaşılmış bir ücret, ondan sonra 1 saat için 50 lira demiş adam.. kız saat 00:00 de düğünü kapattırdı.. benimki sabah 4'e kadar sürmüştü..

yok cnm işle ilgili bir sorun yok.ama cnm hiçbirşey yapmak istemiyor

anladım.. seni de işten ayrılma sendromu tutmuş :) zor geçer senin için şimdi günler.. bu yeni eleman da nezaman gelecekte işleri öğreteceksin de sende ayrılacaksın.. patronun bişey demiyor mu?

kız 4 e kadar naptınız maşallaaaaaaaaaaahh

anladım.. seni de işten ayrılma sendromu tutmuş :) zor geçer senin için şimdi günler.. bu yeni eleman da nezaman gelecekte işleri öğreteceksin de sende ayrılacaksın.. patronun bişey demiyor mu?

canım bence belirsiz durum yüzünden
netliğe kavuştursan çok rahat edeceksin inan bana

hepside var kızlar..
işten sıkıldım hala burdayım..yeni eleman güya en kısa sürede gelecek ama ne zaman?
hala adet olmadım belirtim bile yok.onada canımı sıkıyorum sanırım.

cano gerçekten inek aşılama mı oldu :26::26:niyeki çok şaşırdım valla

cano gerçekten inek aşılama mı oldu :26::26:niyeki çok şaşırdım valla

ya babam korkmuş aslında hayvanlarında cinsel hayatı varya nerdeyse 1 yıldır çiftleştirmemişler danalar kudurmuş inegi öldürür korkusundan aşılama yaptırmış bi kere gittiğimde dana dana değil maşallah azgın teke gibiydiannem dediki kaç kaç kudurmuş bu şok oldum ilk kez bir hayvanı öyle gördüm

hepside var kızlar..
işten sıkıldım hala burdayım..yeni eleman güya en kısa sürede gelecek ama ne zaman?

ooyy mistik güzelim benim kıyamam sana
böyle görmeye de hiç alışık değilim seni
işsizlik maaşına ihtiyacın varsa mecbur bekleyeceksin birini bulmasını
boşver işsizlik maaşını dersen 1 hafta süre ver 1 haftanon sonunda gidicem de posta koy derdim

diğeri içinse ben de yaşadım biliyosun sana tek tavsiyem güvenilir yerde bir test daha yaptırıp sonuca göre doktora görünmen

:) onlar memnunsaaaaa problem yokk şeker ama çiçek olayına şaşırdım zenginlerin çoğu çok pinti oluor benimde bir arkadaşım var kendisi hemşire eşi ii bir kalp dr u aylık 50000 tl geliri var adamın arkadaşım elinden gelse sineği kanadından yağını çıkaracak pazardan giyinir (pazarı küçümsemiyorum ama bazı şeyleride yerinde yapmak lazım), araba benzin yakmasın diye yürür, evine kadın alıyor aylık 200 tl veriyor canını çıkarıyorr hergün, yanii çok ilginç şeyler oluyor

yazık beeee onlarınkıde can ama bıraksınlar hayvancıklarda yaşasın doğal hayatlarını

kız 4 e kadar naptınız maşallaaaaaaaaaaahh

eğlendik vallahi :) bizimki 18:00 de başladı.. o topuklu ayakkabılarımı düşününce ... ozaman 1 gün sonraki ayaklarımın halini hatırlayıverdim.. hatta babam söyledi bir ara .. annen dedi ki elin kızı hüngür hüngür ağlar evden ayrılıyorum diye.. bizim ki kocaya gidiyor diye pek bi coştu e ne yapayım ama.. o günün de tadını çıkarmıyacaksak niye düğün yapılsın ki..

hepside var kızlar..

içini ferah tut canım.. bazen belirtisiz de adet olabiliyoruz.. zamana bırak kendini .. takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…