- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.061
kabızlığı kayısı&duphalac ile yenim ben şükürler olsun
amma bu gaz fena
hiç aralığı yok tannselim
ayıp kızlar özür dilerim ama
çıldıracağım yaaa
dr a da soramam utanırım
öle gaz bulutu şeklinde dolanıorum
bendede gaz var canım..
birazda kabızlık var.. kendimi çok zorlamıyorum..
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
dün akşam eşim bişey söyledi çok üzüldüm bizim köyde inegimiz vardı hamileydi dogum yapacaktı 9 ayını geçti 2 gün önce inegimiz dogum yapmış ama buzagı ölmüşş inegi zor kurtarmışlarr kızzz çok üzüldümmmmmmmmmm
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsunnn
dün akşam eşim bişey söyledi çok üzüldüm bizim köyde inegimiz vardı hamileydi dogum yapacaktı 9 ayını geçti 2 gün önce inegimiz dogum yapmış ama buzagı ölmüşş inegi zor kurtarmışlarr kızzz çok üzüldümmmmmmmmmm
ayyy kızlar paylaşamadan duramadım :)
facebookta kuzenimle konuşuyorum.. 3yıllık evli.. çocuğu var tam 2 yaşında.. dedim eşin bugün süpriz falan yaptı mı.. :) cevap aynen şöyle.. "eşime dedim 1 gün önceden çiçeğimi alsın da 14şubatta kazıklanmasın daha fazla para vermesin" o da dün almış çiçeği
şok oldumadam diş doktoru.. afedersiniz b.k gibi para kazanıyor, bir de adamın borcu harcı yok..
acep biz mi yanlış yapıyoruz.. anam bunların ikisi de pek cimri ne etçekler okadar parayı..
hadi yaaa hiç bilmiyodum eşşeklerin 1 yılda dogurdugunu vay be daha neler ögrencezcanım ya yazık hiç kıyamam
benim de bi sıpam vardı köyde
gerçi şimdi büyüdü anne oldu sıpasına bakmak için her köye gidişimde bakıyorum ama
geliyorum gidiyorum hala hamile
meğer 1 yılda doğuruyomuş eşekler :)
oy bebeeem üzülmee.. kendi kurtulmuş ya, bir dahakine sağlıklı buzak doğurur inşallah..
sende junior canomu üzme böyle şeylerle haa..
aynen aynen.. Bazen okurum okurum tam yazayım bende derim.. Herkes gitmiş oluyor.. Ya da ben bişi yazdıktan sonra bir sukunluk oluyor...Bazen diyorum çok konuşup ta diğerlerini mi bunaltıyorum :26:
Hayırdır canım.. Işyerinle ilgili bir sıkıntı yok dimi ?
şaka gibi:) madem öyle hiç istemeseymiş çiçeği bütçeye katkı haha
yok cnm işle ilgili bir sorun yok.ama cnm hiçbirşey yapmak istemiyor
yok cnm işle ilgili bir sorun yok.ama cnm hiçbirşey yapmak istemiyor
herhalde böyle zengin olunuyor :) ne biliyim.. kızın düğünü bile öyle oldu yaw .. akşam düğünüydü... 19:00 da başladı.. 00:00'e kadar DJ ile anlaşılmış bir ücret, ondan sonra 1 saat için 50 lira demiş adam.. kız saat 00:00 de düğünü kapattırdı..benimki sabah 4'e kadar sürmüştü..
anladım.. seni de işten ayrılma sendromu tutmuş :) zor geçer senin için şimdi günler.. bu yeni eleman da nezaman gelecekte işleri öğreteceksin de sende ayrılacaksın.. patronun bişey demiyor mu?
canım bence belirsiz durum yüzünden
netliğe kavuştursan çok rahat edeceksin inan bana
hadi yaaa hiç bilmiyodum eşşeklerin 1 yılda dogurdugunu vay be daha neler ögrencez
yok canım söylediği zaman çok üzüldüm ama şimdi kendimi üzmemek için aklımdan çıkardım neredeysetüp bebekti kızzz aşılamayla hamile kaldı
cano gerçekten inek aşılama mı oldu :26::26:niyeki çok şaşırdım valla
hepside var kızlar..
işten sıkıldım hala burdayım..yeni eleman güya en kısa sürede gelecek ama ne zaman?
hala adet olmadım belirtim bile yok.onada canımı sıkıyorum sanırım.
herhalde böyle zengin olunuyor :) ne biliyim.. kızın düğünü bile öyle oldu yaw .. akşam düğünüydü... 19:00 da başladı.. 00:00'e kadar DJ ile anlaşılmış bir ücret, ondan sonra 1 saat için 50 lira demiş adam.. kız saat 00:00 de düğünü kapattırdı..benimki sabah 4'e kadar sürmüştü..
ya babam korkmuş aslında hayvanlarında cinsel hayatı varya nerdeyse 1 yıldır çiftleştirmemişler danalar kudurmuş inegi öldürür korkusundan aşılama yaptırmışbi kere gittiğimde dana dana değil maşallah azgın teke gibiydi annem dediki kaç kaç kudurmuş bu şok oldum ilk kez bir hayvanı öyle gördüm
kız 4 e kadar naptınızmaşallaaaaaaaaaaahh
hepside var kızlar..
işten sıkıldım hala burdayım..yeni eleman güya en kısa sürede gelecek ama ne zaman?
hala adet olmadım belirtim bile yok.onada canımı sıkıyorum sanırım.
yazık beeee onlarınkıde can ama bıraksınlar hayvancıklarda yaşasın doğal hayatlarını
şimdi aşılama yaptırmadan önce 7 dana 2 inek vardı nasıl salsın kızım 7 dana 2 inegimi paylaşacakaşılamadan sonra fik fik olmazmış şimdi 3 dana 2 inek kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?