2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende hiç oturmamıştım canım yaa biz sabaha kadar eglenirdikte misafirler çekip gitmeyeydi

cnm iş için mecbur beklerim..adamları yüzüstü bırakamam..testi tekrar yaptırmak benimde aklımda.bir kaç gün daha bekleyeyimde tekrar test yaptırıcam.ama üstümdede bir ağırlık var ki çok fena.hiç halim yok.başımı koysam gidicem uykuya.

ya inşallah güzel bi haber olur
diğerleri yanılmış olur :)

ya inşallah güzel bi haber olur
diğerleri yanılmış olur :)

bilmiyorum cnm..
Annemle kayınvalidemden korkmasam gidip muayene olucam ama söz verdim onlara bekliycem diye.geçen sefer onların haberi yokken gidip muayene oldum sonrada bebek düştüya biraz ben suçlu oldum onların gözünde.bu sefer onların dediği gibi olsun bakalım.

bu sefer de öyle olsun canım
sonuç hayırlı olsun da zaman önemli değil :)
ama senin ve eşin kadar biz de merak ediyoruz biliyosun aceleciliğim ondan :)

bu sefer de öyle olsun canım
sonuç hayırlı olsun da zaman önemli değil :)
ama senin ve eşin kadar biz de merak ediyoruz biliyosun aceleciliğim ondan :)
haklısın cnm..burda hepimiz bir aile gibi olduk.. :)
umarım hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız birgün.

kizlarrrrr cok acik kahverengi akintim varrrr,dr um gel dedi,ögleden sonra bi gidicem,benim icin dua edin olurmuuuu

geçmiş olsun cnm..dualarımız seninle.

hiç sorma.. demek zenginlerin çoğu öyle.. gerçi benim kuzen de biraz para için evlendi ama bayağı da pinti.. bunların 5000den fazla geliri var... oturdukları daire kendinin, haricinde kiraya verilmiş 2 daireleri var , 1 de bahçeli ev.. muayenehane kendilerinin.. 2-3 ay önce başka yerden 1 muayenehanelik yer daha almışlar.. acaip oluyorum duydukça diyorum bunlar mafya mı ne.. ama dediğin gibi para gitmesin diye de yürürler.. pehh.. neyse :)

kizlarrrrr cok acik kahverengi akintim varrrr,dr um gel dedi,ögleden sonra bi gidicem,benim icin dua edin olurmuuuu

fıstığım inşallak endişelenecek birşey yoktur.. haber beklicez senden.. Allah korusun sizi :18:

abow.. bir önceki mesajı tam gönderecektim.. kayınvalidemin arkadaşının kızı geldi.. yarabbim. bir çene bir çene.. beni ilgilendirmeyen şeyler konuşuyo.. teyzesinin oğluyla evlendi, almanyaya gidecek 18bitmesini bekliyor.. bir sürü şey anlattı.. kızla pek muhabbetim de olmadı hiç bir zaman... abooww.. başım çatladı yaw.. anası da aynı.. gelir ne var ne yok her b.kunu anlatır.. bir de kız bana demez mi .. abla senin canın sıkılıyordur benimde evde canım sıkılıyor gelirim sık sık yanına muhabbet ederiz.. vurasım geldiii

ıyy öylesi d ehiç çekilmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

memlekette adammı kalmadı da teyzesının ogluyla evlemış
yarın gelır bızım topiğe
çocuum olmuyo düşük oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…