- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.081
eğlendik vallahi :) bizimki 18:00 de başladı.. o topuklu ayakkabılarımı düşününce ... ozaman 1 gün sonraki ayaklarımın halini hatırlayıverdim.. hatta babam söyledi bir ara .. annen dedi ki elin kızı hüngür hüngür ağlar evden ayrılıyorum diye.. bizim ki kocaya gidiyor diye pek bi coştue ne yapayım ama.. o günün de tadını çıkarmıyacaksak niye düğün yapılsın ki.. ..
şimdi aşılama yaptırmadan önce 7 dana 2 inek vardı nasıl salsın kızım 7 dana 2 inegimi paylaşacakaşılamadan sonra fik fik olmazmış şimdi 3 dana 2 inek kaldı
sırayla salaydıolmazmıymış kiki
kız inekler ölürdü vallaaaaaaaa
ooyy mistik güzelim benim kıyamam sana
böyle görmeye de hiç alışık değilim seni
Işsizlik maaşına ihtiyacın varsa mecbur bekleyeceksin birini bulmasını
boşver işsizlik maaşını dersen 1 hafta süre ver 1 haftanon sonunda gidicem de posta koy derdim
diğeri içinse ben de yaşadım biliyosun sana tek tavsiyem güvenilir yerde bir test daha yaptırıp sonuca göre doktora görünmen
cnm iş için mecbur beklerim..adamları yüzüstü bırakamam..testi tekrar yaptırmak benimde aklımda.bir kaç gün daha bekleyeyimde tekrar test yaptırıcam.ama üstümdede bir ağırlık var ki çok fena.hiç halim yok.başımı koysam gidicem uykuya.
ya inşallah güzel bi haber olur
diğerleri yanılmış olur :)
bilmiyorum cnm..
Annemle kayınvalidemden korkmasam gidip muayene olucam ama söz verdim onlara bekliycem diye.geçen sefer onların haberi yokken gidip muayene oldum sonrada bebek düştüya biraz ben suçlu oldum onların gözünde.bu sefer onların dediği gibi olsun bakalım.
kizlarrrrr cok acik kahverengi akintim varrrr,dr um gel dedi,ögleden sonra bi gidicem,benim icin dua edin olurmuuuu
haklısın cnm..burda hepimiz bir aile gibi olduk.. :)bu sefer de öyle olsun canım
sonuç hayırlı olsun da zaman önemli değil :)
ama senin ve eşin kadar biz de merak ediyoruz biliyosun aceleciliğim ondan :)
kizlarrrrr cok acik kahverengi akintim varrrr,dr um gel dedi,ögleden sonra bi gidicem,benim icin dua edin olurmuuuu
haklısın cnm..burda hepimiz bir aile gibi olduk.. :)
umarım hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız birgün
canım git hemen inşallah önemli bişey değildir
progesteron takviyesiyle düzelir
Allah seni ve bebeğini korusun
zaten progesteron kullaniyodum,
:) onlar memnunsaaaaa problem yokk şeker ama çiçek olayına şaşırdımzenginlerin çoğu çok pinti oluor benimde bir arkadaşım var kendisi hemşire eşi ii bir kalp dr u aylık 50000 tl geliri var adamın arkadaşım elinden gelse sineği kanadından yağını çıkaracak pazardan giyinir (pazarı küçümsemiyorum ama bazı şeyleride yerinde yapmak lazım), araba benzin yakmasın diye yürür, evine kadın alıyor aylık 200 tl veriyor canını çıkarıyorr hergün, yanii çok ilginç şeyler oluyor
abow.. bir önceki mesajı tam gönderecektim.. kayınvalidemin arkadaşının kızı geldi.. yarabbim. bir çene bir çene.. beni ilgilendirmeyen şeyler konuşuyo.. teyzesinin oğluyla evlendi, almanyaya gidecek 18bitmesini bekliyor.. bir sürü şey anlattı.. kızla pek muhabbetim de olmadı hiç bir zaman... abooww.. başım çatladı yaw.. anası da aynı.. gelir ne var ne yok her b.kunu anlatır.. bir de kız bana demez mi .. abla senin canın sıkılıyordur benimde evde canım sıkılıyor gelirim sık sık yanına muhabbet ederiz.. vurasım geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?