- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.181
günaydin kizlar,dün cok korktum ama korkulacak bisey yokmus cok sükür her seyin iyi göründügünü söyledi dr,dualarinizi eksik etmeyin,
poticim geçmiş olsun cnm..dualarımızdasın..
günaydın kızlar..
günaydın kızlar ben çok halsiz taakatsizim nasılsınız bakalım...
günaydın mistim bugün iyisin di mi dün gibi değil
sevgililer günü demişsiniz de eşim kredi kartı tarihi dolduğu için bonnyfooddan siparişi verememiş
ama marta kadar hakkı varmış marta kadar bir gün gelecek bonnyfoodum... beklemedeyim
ben de güzel bir kahvaltı hazırladım yatağa getirdim o çizdiğim şeyi de vazoya yapıştırdım güzel oldu çok sevindi
çerçeveleyip abajurunun önüne koydu :)
kahvaltıdan sonra yatıyoruz çarpılırız Allah korusun diye bütün yatağın altını üstünü süpürüp sildik, çarşafları değiştirdir
günaydin kizlar,dün cok korktum ama korkulacak bisey yokmus cok sükür her seyin iyi göründügünü söyledi dr,dualarinizi eksik etmeyin,
Günaydın fıstıklar,Bi kaçgündür nette problem var uzak kaldım topişimden.
Sevgililer gününde eşim odama çiçek ve birde fanusta 2 japon balığı göndermiş.Akşamda yemeğe çıktık .Çook mutlu oldum.Aramızda iyi değildi bu ara pek ..
Ben de ona sabah kırmızı bir zarf içinde hazırladığım aşkın tapusu nu bırakmıştım.
Bugün reglim bitiyor yeni umutlar ekmeye başlayacağızKandil günü yaptığımız dualarda kabul olur inş.
Yeni hamişler var mı?Mistralcim günün geçmişti test yaptın mı merak ettim gündaşım?
Allah allaaahh topicin kızlarına ne oluyo böyle dün mistik bugün sen:44:
hayırdır inşalah
hiç bilmiyorum ki cnm kendimi hiç ii hissetmiyorum aşırıda sinirli ve gerginim nerdeyse birhafta 10 gündür sürekli eşimle sürtüşme tartışma halindeyiz allahtan hayırlısı gerçi benden kaynaklı birazda adam öpse bile çıldırıyorum.. ama neden bilmiyorum bu ay adetim gecikti adet oldum falan ki hala damla damla geliyo ki kasık ve bel ağrılarım bitmedi sanırım bundan diyorum acayip asabi oldum bide üzerine adam akıllı dinlenemiyorum üfff ne çok derdim var yaaa.....
gerginlik ve sinir bendede var cnm.malesef bu gerginlikten en çok etkilenende eşim oluyo
malesef insanız ve her anımız bir olamıyor.kendini ve eşini çok yıpratma buda bir süreç ve geçecek diye düşün.
ya neden yaptığımı beni bu hale neyin getirdiğini bilsem direk düzelicem ama bilmiyorum.. eşimde sakin alttan alacak yapıda biri değil ondan iice zıtlaşıyoruz offf çıldırcam valla. bnm prozak vaktim geldi sanırım... :18::18::18::18::18:
Selaaaaammm nasılsınız kızlar? Meleğimle ben çok iyiyiz 14. haftamızdayız çok şükür 2 Martta cinsiyetini öğrenicez inşallah. Canom hayırlı olsun çok sevindim kaçıncı haftasında meleğin.
yok daha neler..
daha gençsin yeni evlisin hayatının en güzel dönemlerini yaşıyorsun..yarın öbür gün minikde bir bebeğin olacak ne prozakı? ilaç falan düşünme kendini eğleneceğin şeylere yönlendir.ilaç en son düşüncen olsun.
ya neden yaptığımı beni bu hale neyin getirdiğini bilsem direk düzelicem ama bilmiyorum.. eşimde sakin alttan alacak yapıda biri değil ondan iice zıtlaşıyoruz offf çıldırcam valla. bnm prozak vaktim geldi sanırım... :18::18::18::18::18:
slm sağol canım 5.haftaya girdik cinsiyeti bizimlede paylaş ögrenince
canımm neye sinirlendinböyle sakın ilaç alayım falan demeeeeeee onlar daha kötü yapıyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?