2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

poticim geçmiş olsun cnm..dualarımızdasın..

günaydın kızlar..

günaydın mistim bugün iyisin di mi dün gibi değil

sevgililer günü demişsiniz de eşim kredi kartı tarihi dolduğu için bonnyfooddan siparişi verememiş
ama marta kadar hakkı varmış marta kadar bir gün gelecek bonnyfoodum... beklemedeyim
ben de güzel bir kahvaltı hazırladım yatağa getirdim o çizdiğim şeyi de vazoya yapıştırdım güzel oldu çok sevindi
çerçeveleyip abajurunun önüne koydu :)

kahvaltıdan sonra yatıyoruz çarpılırız Allah korusun diye bütün yatağın altını üstünü süpürüp sildik, çarşafları değiştirdir

bir değişiklik yok cnm bende.inşallah bugün daha iyi olurum.rüyamda adetimin yavaş yavaş başladığını gördüm.kan görmedim ama kendi kendime konuşuyordum gelmeye başladı falan diye..

sevgililer günü sürprizin güzel olmuş..sonrası biraz yorucu olmuştur ama
bizde dün akşam yemeğe gittik.güzel bir yemekti.sonrada eve gelip dualarımızı ettik.bir sevgililer gününü daha geçirdik böylece.

Günaydın fıstıklar,Bi kaçgündür nette problem var uzak kaldım topişimden.
Sevgililer gününde eşim odama çiçek ve birde fanusta 2 japon balığı göndermiş.Akşamda yemeğe çıktık .Çook mutlu oldum.Aramızda iyi değildi bu ara pek ..
Ben de ona sabah kırmızı bir zarf içinde hazırladığım aşkın tapusu nu bırakmıştım.

Bugün reglim bitiyor yeni umutlar ekmeye başlayacağız Kandil günü yaptığımız dualarda kabul olur inş.

Yeni hamişler var mı?Mistralcim günün geçmişti test yaptın mı merak ettim gündaşım?

günaydin kizlar,dün cok korktum ama korkulacak bisey yokmus cok sükür her seyin iyi göründügünü söyledi dr,dualarinizi eksik etmeyin,

çok sevindim poticim dikkat edin kendinize

günaydınnn kızlar nasılsınız ...düşünceli eşlerinizi kutluyorum... benim eşim hiiiç oralı olmadı sevgililer günü ile ilgili.. bende öyle olacağını bildiğim için hediye almadım bu sefer iyi yapmışım

günaydın cnm..
günüm geçti hatta hala gelen giden yok
kan testi yaptırdım negatif bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak :26:

Allah allaaahh topicin kızlarına ne oluyo böyle dün mistik bugün sen:44:
hayırdır inşalah

hiç bilmiyorum ki cnm kendimi hiç ii hissetmiyorum aşırıda sinirli ve gerginim nerdeyse birhafta 10 gündür sürekli eşimle sürtüşme tartışma halindeyiz allahtan hayırlısı gerçi benden kaynaklı birazda adam öpse bile çıldırıyorum.. ama neden bilmiyorum bu ay adetim gecikti adet oldum falan ki hala damla damla geliyo ki kasık ve bel ağrılarım bitmedi sanırım bundan diyorum acayip asabi oldum bide üzerine adam akıllı dinlenemiyorum üfff ne çok derdim var yaaa.....

günaydın kıslar bende eşim çiçek almazsa diye üzülmüştüm akşam gül almış bana e hani benim hediyem diyince karnımı göstererek sana çokcuk dogurcam daha ne istiyon dedim

günaydin kizlar,dün cok korktum ama korkulacak bisey yokmus cok sükür her seyin iyi göründügünü söyledi dr,dualarinizi eksik etmeyin,

çok sevindim canım boşa üzüldün vallaaa

gerginlik ve sinir bendede var cnm.malesef bu gerginlikten en çok etkilenende eşim oluyo
malesef insanız ve her anımız bir olamıyor.kendini ve eşini çok yıpratma buda bir süreç ve geçecek diye düşün.

Selaaaaammm nasılsınız kızlar? Meleğimle ben çok iyiyiz 14. haftamızdayız çok şükür 2 Martta cinsiyetini öğrenicez inşallah. Canom hayırlı olsun çok sevindim kaçıncı haftasında meleğin.

gerginlik ve sinir bendede var cnm.malesef bu gerginlikten en çok etkilenende eşim oluyo
malesef insanız ve her anımız bir olamıyor.kendini ve eşini çok yıpratma buda bir süreç ve geçecek diye düşün.

ya neden yaptığımı beni bu hale neyin getirdiğini bilsem direk düzelicem ama bilmiyorum.. eşimde sakin alttan alacak yapıda biri değil ondan iice zıtlaşıyoruz offf çıldırcam valla. bnm prozak vaktim geldi sanırım... :18::18::18::18::18:

yok daha neler..
daha gençsin yeni evlisin hayatının en güzel dönemlerini yaşıyorsun..yarın öbür gün minikde bir bebeğin olacak ne prozakı? ilaç falan düşünme kendini eğleneceğin şeylere yönlendir.ilaç en son düşüncen olsun.

cnm inan bana beni hiç bişey neşelendirmez belki bi ankara turu 2 günlük işe yarayabilir.. ben ailemi çok özledim yaaaa.. 3 ay oldu hala gidemedim gelemedilerde.. öff yaa belkide diyorum bundan dolayı öyleyim..

canımm neye sinirlendin böyle sakın ilaç alayım falan demeeeeeee onlar daha kötü yapıyorrrrrrrr

canımm neye sinirlendin böyle sakın ilaç alayım falan demeeeeeee onlar daha kötü yapıyorrrrrrrr

ahhh canom bi bilsem neye sinirlendiğimi kocamın yaptığı herşeye sinirleniyorum çıldırıyorum o ayrıda.. offfffffffff.. ay içinizi kararttım sizlerin de boşverin beni ben okurum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…