2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

cnm inan bana beni hiç bişey neşelendirmez belki bi ankara turu 2 günlük işe yarayabilir.. ben ailemi çok özledim yaaaa.. 3 ay oldu hala gidemedim gelemedilerde.. öff yaa belkide diyorum bundan dolayı öyleyim..

işte sorunun ana sebebi...
aileni özlediğin için böyle olmuşsun belli
seni anca ben bilirim.bende annemleri özledikçe oturup ağlıyodum ben çok mutsuzum diye.bayada olmuş görüşmeyeli..aslında izin alamazmısın birkaç günlüğüne annenleri görmeye gitsen.hem havan değişir hem özlem giderirsin ailenle.

eşin bu konuda üzeceğin en son kişi olmalı
çünkü sen ne kadar üzülüyosan olmadığına o da aynen üzülüyor canım

işte sen ağlayabiliyorsun ben nedense içimi boşaltacak kadar da ağlayamıyorum... bi iki damla o kadar.. kendimede kızıyorum sen nasıl bu kadar duygusuz oldun diye...
bi hafta sonu gitmeye niyetim var var ama izin alabilirsem cuma günü için öyle anca çünkü cumartesi pazar çalışmıyorum zaten anca öyle yoksa zor olur otobüsle.. gittiğime değmez yani.. :44::44::44:

günaydın kızlar,ben çok kötüyüm dün çok zor bi gündü,büyük heyecanla gittiğimiz doktorda resmen kaynar sular döküldü başımdan,bebişimi göremedi tam olarak doktor kalbini de,çok üzgünümm,cuma günü tekrar çağırdı bazen olabilir böyle dedi ama malesef boş kese de olabilir dedi,hala inanamıyorum,ne olur dua edin bana içimde yaşayan benden bişey olsun

allah esirgesin cnm mübarek günlerde dualarımız seninle emin olabilirsin buna.. korkma sakin ol bol bol dua et bitanem....

Canımmm sakin ol lütfen...Kendini hırpalama sakın
sabırlı olmaya çalış.
Biliyorum çok zor,ama kendini üzme

Cnm bozma moralini hemen,kötü düşünceleri sil kafandan...Dua et bol bol herşeyin hayırlısı..

canım üzülmeee ben 8 haftalıkken kalbini görmüştüm aklından kötü şeyleri çıkkarrrrrrrrrrrrrr

günaydın cnm..
günüm geçti hatta hala gelen giden yok
kan testi yaptırdım negatif bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak :26:

Kan da çıkmadıysa ,psikolojik olarak etkilemişsindir belki bünyeni..Kafanı boşaltmaya bak..Adet olamamanın verdiği gerginlik olur.Benim de bu ay reglim bitmek bilmedi hiç böyle olmazdı.Çok düşünüyoruz dengemiz bozuluyor.

İREMCİM DUR BAKALIM BAZEN OLABİLİR DEMİŞ
CUMA GÜNÜNE KADAR ÜZME KENDİNİ aLLAHIN İZNİYLE Bİ PROBLEM ÇIKMICAK BAK GÖR

canım üzülme dualarımız seninle inş. korkulacak birşey yokturrr herşey yolundadır annesi erken oyun oynmaya başşladı bıdık şimdiden saklambaç oynuyor annesi

kızlar günaydın, dün benim rgl günümdü gelmedi kırmızılar bugün de gelmezse test yapayımmı bekleyeyim biraz daha

dualarınız dilekleriniz için sağolun..inşallah öyledir ama başından beri takılmıştım bu boş kese olayına habire okuyodum korktuğum şeyi çağırdım mı naptımm bilmiyorum..

kızlar günaydın, dün benim rgl günümdü gelmedi kırmızılar bugün de gelmezse test yapayımmı bekleyeyim biraz daha

cnm eğer sabredebiliyorsan 1 2 gün daha bekle.Sonra erken mi yaptık daha görünmedi mi acaba diye sorular oluyo.Ben ne zaman regl günü test yapsam ertesi gün adet oluyorum .Her ay 1 gün uzuyor o tarih.30. gün 31. gün 32. gün oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…