- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.221
büroda yaptı arkadaşım reglisine iki gün kala çıktı yap bence varsa çıkar
sakin ol cnm hemen kötü şeyler düşünme.cuma günü gittiğinde göreceksin bebişinigünaydın kızlar,ben çok kötüyüm dün çok zor bi gündü,büyük heyecanla gittiğimiz doktorda resmen kaynar sular döküldü başımdan,bebişimi göremedi tam olarak doktor kalbini de,çok üzgünümm,cuma günü tekrar çağırdı bazen olabilir böyle dedi ama malesef boş kese de olabilir dedi,hala inanamıyorum,ne olur dua edin bana içimde yaşayan benden bişey olsun
işte sen ağlayabiliyorsun ben nedense içimi boşaltacak kadar da ağlayamıyorum... bi iki damla o kadar.. kendimede kızıyorum sen nasıl bu kadar duygusuz oldun diye...
bi hafta sonu gitmeye niyetim var var ama izin alabilirsem cuma günü için öyle anca çünkü cumartesi pazar çalışmıyorum zaten anca öyle yoksa zor olur otobüsle.. gittiğime değmez yani.. :44::44::44:
cnm eğer sabredebiliyorsan 1 2 gün daha bekle.Sonra erken mi yaptık daha görünmedi mi acaba diye sorular oluyo.Ben ne zaman regl günü test yapsam ertesi gün adet oluyorum .Her ay 1 gün uzuyor o tarih.30. gün 31. gün 32. gün oluyorum.
dualarınız dilekleriniz için sağolun..inşallah öyledir ama başından beri takılmıştım bu boş kese olayına habire okuyodum korktuğum şeyi çağırdım mı naptımm bilmiyorum..
cnm ankara istanbul arası hızlı tren varya artık.onunlada gelebilirsin.konuş patronunlada izin iste.1 güncük değilmi verir heralde izin.
hımss ay kararsızım işteeinş. gelemz kırmızılarr alayım testi yarın sabah yapayım ozaman
canom bişi sorucam belirtilerin adet belirtisi gibi oldumu hiç ben sanki adet olucakmışım gibi belirti yaşıyorum ama gögüsler falan şiş sadece karnım şimedi
Kızlar bugüne kadar hiç ot bitki kür vb şeyler denemedim.Artık denesem mi diyorum.Kullananlar kızmasın ama koca karı ilaçlarına inanmadım hiç.Artık bi umut onları da mı denesem diyorum.
Bildiğiniz en kuvvetli kür hangisi bana önerbileceğiniz var mı?Etrafınızda fayda görüdüğünü bildikleriniz var mı?KArarsızım acaba başlasam mı?
yumurtlama problemin yoksa hiçbirşey içme derim. doktorda bütün tahlililerin yapıldı mı daha önce hiç yumurta gelişimi takibi yaptırdın mı. eğer bunlarla yumurtlamanda problem olmadığını biliyorsan.kendinde hiçbir kürü uygulama. eşine keçiboynuzu kürü içirebilirsin ama bir zararı yok aksine spermlerinhızını artırıyor ve kaliteli olmasına yarıyor
off ya ..
bizim temizlikçi kadında hala adet olmamış..gelip gidip hamilemiyim acaba deyip duruyo..sinir olmaya başladım artık45 yaşında kadın kocası hayırsız askerde oğlu var sanki bana nisbet yapıyo..gelip gidip birde her sabah banada soruyo oldunmu diye... bende az önce gidin bir test bari yapın varsada düşüreceksiniz cam falan siliyosunuz ona göre dikkatli olursunuz dedim.hem o adama bu yaştan sonra nasıl doğuracaksınız dedim.sinirlerim geliverdi valla bir anda.olsun diyo belki o çocuk bakar bana diyo.öbür çocuklarımdan hayır yok zaten diyo.bende ne kadar bencilsiniz dedim.size baksın diye çocukmu yapacaksınız bu yaştan sonra dedim.bozuldu galiba biraz.
ay çok sinir oldum ama ya.resmen bana nispet yapıyo bir görseniz konuşurken ki halini
off ya ..
bizim temizlikçi kadında hala adet olmamış..gelip gidip hamilemiyim acaba deyip duruyo..sinir olmaya başladım artık45 yaşında kadın kocası hayırsız askerde oğlu var sanki bana nisbet yapıyo..gelip gidip birde her sabah banada soruyo oldunmu diye... bende az önce gidin bir test bari yapın varsada düşüreceksiniz cam falan siliyosunuz ona göre dikkatli olursunuz dedim.hem o adama bu yaştan sonra nasıl doğuracaksınız dedim.sinirlerim geliverdi valla bir anda.olsun diyo belki o çocuk bakar bana diyo.öbür çocuklarımdan hayır yok zaten diyo.bende ne kadar bencilsiniz dedim.size baksın diye çocukmu yapacaksınız bu yaştan sonra dedim.bozuldu galiba biraz.
ay çok sinir oldum ama ya.resmen bana nispet yapıyo bir görseniz konuşurken ki halini
çok süper bi kür açıklıyorummmmmmmmm çok güçlü........
malzemeler :
nıkahlı eş
yatak
yorgan
yastık :)
yapılışı kısa ve öz fik fikkkk
herkes sustu yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?