2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sakin ol cnm hemen kötü şeyler düşünme.cuma günü gittiğinde göreceksin bebişini

cnm ankara istanbul arası hızlı tren varya artık.onunlada gelebilirsin.konuş patronunlada izin iste.1 güncük değilmi verir heralde izin.

iremciğim inşallah yavrunu görürsün hayırlısıyla dua etmekten başka birşey gelmiyor insanoğlunun elinden hep hayırlısını isteyelim

hımss ay kararsızım iştee inş. gelemz kırmızılarr alayım testi yarın sabah yapayım ozaman

dualarınız dilekleriniz için sağolun..inşallah öyledir ama başından beri takılmıştım bu boş kese olayına habire okuyodum korktuğum şeyi çağırdım mı naptımm bilmiyorum..

İşte daha fazla düşünüp çağırmaya devam etme...Olumlu düşünmeye çalış.Bu hayatta herşey bizim için bir sınav..Rabbim hayırlısını versin.

Başka şeyler düşünmeye çalış.Dışarı çık alış verişe çarşıya pazara kafan dağılsın.

cnm ankara istanbul arası hızlı tren varya artık.onunlada gelebilirsin.konuş patronunlada izin iste.1 güncük değilmi verir heralde izin.

cnm ne değişcek 5 buçuk saatte gidiyo büyükçekmeceden de haydarpaşa garı zaten bi 2 saat hatta daha fazlada o sürer yine aynı saate geliyo aslında uçakda buldum ekonomik bakalım ayarlayabilirsem ay sonu giderim...

canom bişi sorucam belirtilerin adet belirtisi gibi oldumu hiç ben sanki adet olucakmışım gibi belirti yaşıyorum ama gögüsler falan şiş sadece karnım şimedi

adete 1 hafta kala memişlerim şişti kasıklarda batmalar oldu inşallaaaaaahh vardır yaaaaaaaaaaaaaaaa adet agrısıyla çok benziyor canım benim

Kızlar bugüne kadar hiç ot bitki kür vb şeyler denemedim.Artık denesem mi diyorum.Kullananlar kızmasın ama koca karı ilaçlarına inanmadım hiç.Artık bi umut onları da mı denesem diyorum.

Bildiğiniz en kuvvetli kür hangisi bana önerbileceğiniz var mı?Etrafınızda fayda görüdüğünü bildikleriniz var mı?KArarsızım acaba başlasam mı?

off ya ..
bizim temizlikçi kadında hala adet olmamış..gelip gidip hamilemiyim acaba deyip duruyo..sinir olmaya başladım artık 45 yaşında kadın kocası hayırsız askerde oğlu var sanki bana nisbet yapıyo..gelip gidip birde her sabah banada soruyo oldunmu diye... bende az önce gidin bir test bari yapın varsada düşüreceksiniz cam falan siliyosunuz ona göre dikkatli olursunuz dedim.hem o adama bu yaştan sonra nasıl doğuracaksınız dedim.sinirlerim geliverdi valla bir anda.olsun diyo belki o çocuk bakar bana diyo.öbür çocuklarımdan hayır yok zaten diyo.bende ne kadar bencilsiniz dedim.size baksın diye çocukmu yapacaksınız bu yaştan sonra dedim.bozuldu galiba biraz.
ay çok sinir oldum ama ya.resmen bana nispet yapıyo bir görseniz konuşurken ki halini

yumurtlama problemin yoksa hiçbirşey içme derim. doktorda bütün tahlililerin yapıldı mı daha önce hiç yumurta gelişimi takibi yaptırdın mı. eğer bunlarla yumurtlamanda problem olmadığını biliyorsan.kendinde hiçbir kürü uygulama. eşine keçiboynuzu kürü içirebilirsin ama bir zararı yok aksine spermlerinhızını artırıyor ve kaliteli olmasına yarıyor

Tüm tahliller bana ve eşime yapıldı yumurtlama takvimi de uyguladık doktorla birlikte.Hiç bir sorunumuz yok.son 2 aydır da hiçbişey yapmadan umarsızca bekliyorum
Acaba bitkisel bi şeyler uygulasam mı diye düşünmeye başladım.Ama emin değilim.Kaş yapayım derken göz çıkarmyalım.Bi şeye iyi gelen bişeye kötü gelir dengeler bozulursa.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN :

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

Ben duaya çok iananıyorum.Gönülden istedikten sonra sayısı önemlş değil ağızdan çıkan her sözcük dua dır bence .Ama aşağıda ki uygulamaları deneyeceğim.El musavvir Allah bizim de dualarımızı işitir elbet..

"7 gün oruç tutup iftarda ya musavvir,ya bari ve ya halık isimlerini suya 21 defa okuyup içmek de bu konuda fayda sağlarmış.Allahın yaratan şekil veren yoktan var eden anlamına gelen isimleri.
Bir de ilişkiden önce avretine 10 defa el musaavir okumakta faydalıymış ."

hey maşallaaaaah

m,istiğim bırah şunu allah aşkına
neden kaçarsan gelir önüne konar ya sana da öyle olmuş
doursun bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk basına gelecek var heralde o kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…