- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.241
o kadına menopoza girmişsindir de bence
45 yaşında çocuk olacak değil herhalde de
sen de ona nispet yap
off ya ..
bizim temizlikçi kadında hala adet olmamış..gelip gidip hamilemiyim acaba deyip duruyo..sinir olmaya başladım artık45 yaşında kadın kocası hayırsız askerde oğlu var sanki bana nisbet yapıyo..gelip gidip birde her sabah banada soruyo oldunmu diye... bende az önce gidin bir test bari yapın varsada düşüreceksiniz cam falan siliyosunuz ona göre dikkatli olursunuz dedim.hem o adama bu yaştan sonra nasıl doğuracaksınız dedim.sinirlerim geliverdi valla bir anda.olsun diyo belki o çocuk bakar bana diyo.öbür çocuklarımdan hayır yok zaten diyo.bende ne kadar bencilsiniz dedim.size baksın diye çocukmu yapacaksınız bu yaştan sonra dedim.bozuldu galiba biraz.
ay çok sinir oldum ama ya.resmen bana nispet yapıyo bir görseniz konuşurken ki halini
çok süper bi kür açıklıyorummmmmmmmm çok güçlü........
malzemeler :
nıkahlı eş
yatak
yorgan
yastık :)
yapılışı kısa ve öz fik fikkkk
seni çok iyi anlıyorum canım sanki hayat oyun oynuyo bize herşey herkes inadına yapiyomuş gibi geliyo
bugun beklenmeyen gununde olanlar:
Mihracee
Eray
zaten biraz azgın bir kadın sanırım..çok hoşuna gidiyo eşinin ona söylediği güzel sözleri falan anlatmak..işte hiç bana yanaşmıyo falan diyodu.bende hani yanaşmıyodu eşiniz dedim işte kırk yılda bir geldi ondada bu oldu diyo.bence bu kadın hamile ama diyemiyo bana. Bakın görün hamile bu kadın
medicim ben çoktan oldum yazdım ama arada kaynadı galibabua arada kullanıcı adımıda değiştirdim
çok süper bi kür açıklıyorummmmmmmmm çok güçlü........
malzemeler :
nıkahlı eş
yatak
yorgan
yastık :)
yapılışı kısa ve öz fik fikkkk
zaten biraz azgın bir kadın sanırım..çok hoşuna gidiyo eşinin ona söylediği güzel sözleri falan anlatmak..işte hiç bana yanaşmıyo falan diyodu.bende hani yanaşmıyodu eşiniz dedim işte kırk yılda bir geldi ondada bu oldu diyo.bence bu kadın hamile ama diyemiyo bana. bakın görün hamile bu kadın
Şimdi bende klasik soruları sorayım ozaman,
Yatak ne kadar sıcak olacak?
Yastık başımızın altındamı yoksa kıçımızın altında mı duracak?
Nikahlı eşin kullanım süresi nedir?
aaaaaaa o da ne nasıl yapılıyo hafızamı zorluyorum da bişeyler var ama tam net değil..eee unuttum 10 gün ara verilince doğal olarak düşman gibi dönüyoruz ikimizde totoşları uyuyoruz valla... adette sağolsun bitmek bilmiyo..
benımde adet cok suruyo
geçi işime geliyo oh ne guzel dınlenıyorum
varsa yoksa bana uyku olsun..öbürüne düşkün değilim..
tecavuze ugradım zaten pazar gunu
slm canım sen nasılsınbu arada selam kızlar nasılsınız:80::80:
bide bugün zaman geçmiyor bana ya
oysa ki dün ne çabuk geçmişti :)
sevıyorum sizi bu arada ne zamandır soylememiştim
benımde adet cok suruyo
geçi işime geliyo oh ne guzel dınlenıyorum
varsa yoksa bana uyku olsun..öbürüne düşkün değilim..
tecavuze ugradım zaten pazar gunu
bencede hamıledır :) kım ıstıyosa versin Allah cnm bşver sen onu takma kafana ...
bana diyoki birde; ikimizinde oluyomuş ilerde birde evlendiriyomuşuz..oldu cnm
sinir ediyo bu kadın beni
sıcaklık: ben sıcak olsun ısterım soukta asla olmaz :)
yastık basımın altında olucak boynumda sorun var :=)
nıkahlı eşi bir ömür kullanabılırsın aranızdakı sevgı bagı ve aşk saygıyla isterimki öbür dunyadada benle olsun:)
tabı bu kendıme gre cevaplar
yorum alıyım kızlar
sızde kendınıze göre cevaplayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?