2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

seni çok iyi anlıyorum canım sanki hayat oyun oynuyo bize herşey herkes inadına yapiyomuş gibi geliyo

zaten biraz azgın bir kadın sanırım..çok hoşuna gidiyo eşinin ona söylediği güzel sözleri falan anlatmak..işte hiç bana yanaşmıyo falan diyodu.bende hani yanaşmıyodu eşiniz dedim işte kırk yılda bir geldi ondada bu oldu diyo.bence bu kadın hamile ama diyemiyo bana. bakın görün hamile bu kadın

çok süper bi kür açıklıyorummmmmmmmm çok güçlü........

malzemeler :
nıkahlı eş
yatak
yorgan
yastık :)

yapılışı kısa ve öz fik fikkkk

Şimdi bende klasik soruları sorayım ozaman,
Yatak ne kadar sıcak olacak?
Yastık başımızın altındamı yoksa kıçımızın altında mı duracak?
Nikahlı eşin kullanım süresi nedir?

seni çok iyi anlıyorum canım sanki hayat oyun oynuyo bize herşey herkes inadına yapiyomuş gibi geliyo

Sağlığımızın kıyemtını bılmıyoruz hayatımız bişeyleri istemekle geçiyor
ben arrtık gerçekten kafaya takmıyorum arındım resmen kızlar kafam boşaldı avon ymslcısı oldum dusuncem ona kaydı.
Hiç aklıma gelmıyo ne yumurtlamam ne bişeyim ov. testlerımı attım çöpe hayatımdan cıkarttım preseddı de aynı sekılde.
Allahım benı seben aılem eşim evim var kımseye muhtaç değilim sana çok şükür sen takdır edersen olur dıyorum . Elden bişey gelmiyor kendimizi yırtsak ta..

evet bi kez olduysa kesin hamiledir genelde öyle oluyo

Ben de önümüzdeki ay hiç yanaşmamayı düşünüyorum

çok süper bi kür açıklıyorummmmmmmmm çok güçlü........

malzemeler :
nıkahlı eş
yatak
yorgan
yastık :)

yapılışı kısa ve öz fik fikkkk

aaaaaaa o da ne nasıl yapılıyo hafızamı zorluyorum da bişeyler var ama tam net değil.. eee unuttum 10 gün ara verilince doğal olarak düşman gibi dönüyoruz ikimizde totoşları uyuyoruz valla... adette sağolsun bitmek bilmiyo..

bencede hamıledır :) kım ıstıyosa versin Allah cnm bşver sen onu takma kafana ...

Şimdi bende klasik soruları sorayım ozaman,
Yatak ne kadar sıcak olacak?
Yastık başımızın altındamı yoksa kıçımızın altında mı duracak?
Nikahlı eşin kullanım süresi nedir?

sıcaklık: ben sıcak olsun ısterım soukta asla olmaz :)
yastık basımın altında olucak boynumda sorun var :=)
nıkahlı eşi bir ömür kullanabılırsın aranızdakı sevgı bagı ve aşk saygıyla isterimki öbür dunyadada benle olsun:)

tabı bu kendıme gre cevaplar

yorum alıyım kızlar
sızde kendınıze göre cevaplayın

benımde adet cok suruyo
geçi işime geliyo oh ne guzel dınlenıyorum

varsa yoksa bana uyku olsun..öbürüne düşkün değilim..

tecavuze ugradım zaten pazar gunu

benim cevaplarım ;
sıcaklık ; ne çok sıcak olmalı nede çok soğuk
yastık bence başımın altında olmalı ama belinin altına koy diyo herkes
kullanım süresi ; kişiye bağlı.benim eşim mümkünse ömürlük olsun.öbür dünyasını bilmem belkim eşimden daha yakışıklı bir nuri bulurum öbür tarafta.töbe töbe

mistrall nuri demişken aklıma geldii

kaynanam dediki ölünce erkeklere huri veriliyomuş yaaaaaa kadınlarada nuri veriliyomuş dedim ben kocamdan başka herüf istemem demezmi ölünce karı koca olunmıcakkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…