2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

onun hurisi de senden güzel olursa ağlarsın ama

benımde adet cok suruyo
geçi işime geliyo oh ne guzel dınlenıyorum

varsa yoksa bana uyku olsun..öbürüne düşkün değilim..

tecavuze ugradım zaten pazar gunu

vahh yazıık kıyamam da benim koca yeni evliyiz ya zaman arası açılınca asabi oluyo sanırım 10 gündür bizim abuk sabuk tavırlarımızın sebebi belli oldu...

medicalin sucu neeeeeeee

mistrall nuri demişken aklıma geldii

kaynanam dediki ölünce erkeklere huri veriliyomuş yaaaaaa kadınlarada nuri veriliyomuş dedim ben kocamdan başka herüf istemem demezmi ölünce karı koca olunmıcakkii

kızlar size bi fıkra anlatıyım canonum yazdığını görünce hemen aklıma geldi favorımdir..
adamın biri cuma namazına gitmiş neyse çıkarken cami hocasını görüp hocam size merak ettiğim birşeyi sormak isterim demiş.. hocam biz bu kadar namaz kılıyoruz ibadet ediyoruz bizim bu ibadetlerimizin karşısında cennette bizi neler bekliyor demiş.. hocada huriler demiş.. peki karılarımızı demiş onlarıda nuriler demiş hoca..adam evine doğru yol almış eve glmiş bi bakmış ki karısı namaz kılıyor.. kadın tam seceye eğilirken adam arkasından tepmeyi vurup ne o cennete gidip başıma o.... mu olacaksın demiş....

töbe töbe namaz kılarken aklıma gelmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…