- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.261
evvet benim
slm canım sen nasılsın
medicalin sucu neeeeeeee
alla alla bende diyorum bu kim?
niye değiştirdin adını :26:
suçummmmmmmmmmm kocamaaa yanaşmamammmmmmmmm uyumam uyumammmmmm
hani yeni gelenler hamiş oluyo ya ondan yeni gibi sızdım aranızaşaka bi yana adımı sürakli ekranda görmek sinir etti beni gerçek adımdı çünki
benim cevaplarım ;
sıcaklık ; ne çok sıcak olmalı nede çok soğuk
Yastık bence başımın altında olmalı ama belinin altına koy diyo herkes
Kullanım süresi ; kişiye bağlı.benim eşim mümkünse ömürlük olsun.öbür dünyasını bilmem belkim eşimden daha yakışıklı bir nuri bulurum öbür tarafta.töbe töbe
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben test yapmak istiyorummmmmm ölüyorum meraktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende hamileyim diye kocamdan kaçıyom valla 1 ay oldu adam soruyoodedim yok geçen bende kaçamadım ama bişi olmadıııı
uyuyan medi... goncan gelmiş uyandırmış işte daha ne
yap dimeye korkuyom valla
onun hurisi de senden güzel olursa ağlarsın ama
yap dimeye korkuyom valla
benımde adet cok suruyo
geçi işime geliyo oh ne guzel dınlenıyorum
varsa yoksa bana uyku olsun..öbürüne düşkün değilim..
tecavuze ugradım zaten pazar gunu
medicalin sucu neeeeeeee
mistrall nuri demişken aklıma geldii
kaynanam dediki ölünce erkeklere huri veriliyomuş yaaaaaa kadınlarada nuri veriliyomuş dedim ben kocamdan başka herüf istemem demezmi ölünce karı koca olunmıcakkii
anlatıyım canonum yazdığını görünce hemen aklıma geldi favorımdir..
adamın biri cuma namazına gitmiş neyse çıkarken cami hocasını görüp hocam size merak ettiğim birşeyi sormak isterim demiş.. hocam biz bu kadar namaz kılıyoruz ibadet ediyoruz bizim bu ibadetlerimizin karşısında cennette bizi neler bekliyor demiş.. hocada huriler demiş.. peki karılarımızı demiş onlarıda nuriler demiş hoca..adam evine doğru yol almış eve glmiş bi bakmış ki karısı namaz kılıyor.. kadın tam seceye eğilirken adam arkasından tepmeyi vurup ne o cennete gidip başıma o.... mu olacaksın demiş....
vahh yazıık kıyamam da benim koca yeni evliyiz ya zaman arası açılınca asabi oluyo sanırım 10 gündür bizim abuk sabuk tavırlarımızın sebebi belli oldu...
kızlar size bi fıkra anlatıyım canonum yazdığını görünce hemen aklıma geldi favorımdir..
adamın biri cuma namazına gitmiş neyse çıkarken cami hocasını görüp hocam size merak ettiğim birşeyi sormak isterim demiş.. hocam biz bu kadar namaz kılıyoruz ibadet ediyoruz bizim bu ibadetlerimizin karşısında cennette bizi neler bekliyor demiş.. hocada huriler demiş.. peki karılarımızı demiş onlarıda nuriler demiş hoca..adam evine doğru yol almış eve glmiş bi bakmış ki karısı namaz kılıyor.. kadın tam seceye eğilirken adam arkasından tepmeyi vurup ne o cennete gidip başıma o.... mu olacaksın demiş....
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?