- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.281
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok??
vahh yazıık kıyamam da benim koca yeni evliyiz ya zaman arası açılınca asabi oluyo sanırım 10 gündür bizim abuk sabuk tavırlarımızın sebebi belli oldu...
kızlar size bi fıkra anlatıyım canonum yazdığını görünce hemen aklıma geldi favorımdir..
adamın biri cuma namazına gitmiş neyse çıkarken cami hocasını görüp hocam size merak ettiğim birşeyi sormak isterim demiş.. hocam biz bu kadar namaz kılıyoruz ibadet ediyoruz bizim bu ibadetlerimizin karşısında cennette bizi neler bekliyor demiş.. hocada huriler demiş.. peki karılarımızı demiş onlarıda nuriler demiş hoca..adam evine doğru yol almış eve glmiş bi bakmış ki karısı namaz kılıyor.. kadın tam seceye eğilirken adam arkasından tepmeyi vurup ne o cennete gidip başıma o.... mu olacaksın demiş....
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bebik nasıl
biz iyiyiz cnm sen nasılsın?
ben de iyiyim canlar
bebik de iyidir inşallah geçen hafta doktor amcamıza gittik kalp atışlarımızı duyduk çok şükür şimdilik bir sorun yok bugün 7 hafta 1 günümüzü doldurduk
ben de iyiyim canlar
bebik de iyidir inşallah geçen hafta doktor amcamıza gittik kalp atışlarımızı duyduk çok şükür şimdilik bir sorun yok bugün 7 hafta 1 günümüzü doldurduk
MAŞALLAHallah tamamına erdirsin inşallah
sağol canım amiinncanom yeni okudum çok sevindim sen de hamileymişsin gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah
amin canım inş
benim hamileliğim biraz sorunlu erken doğum ya da düşük riski olabilrmiş
o beni tedirgin ediyor.
amin canım inş
o beni tedirgin ediyor.
amin canım inş
o beni tedirgin ediyor.
kızlar sesiniz çıkmıyor yine sustunuz
yemek arası sanırım
afiyet olsun
yemek arası sanırım
afiyet olsun
ben burdayım..yemeği 1den sonra yiyorum genelde ben.
ya benim sol tarafımdaki ağrı hala geçmedi. sanki uzun bir aradan sonra spor yaparsında et kesiği derlerya hani öle olmuşum gibi.ara ara ağrıyo.
napcam ben ya..bir an önce hasta olcaksam olsamda kurtulsam ..
yemek arası sanırım
afiyet olsun
canım sen idrar testi yaptınmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?