2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yaaa rezil oldummm kahkama herkes baktı

seb_bosh mistrall+ tannsel+ _zeynep koprina87+ gida_pinar akillibidik+ SEVSENA erce41+ Funda89+ canom_14+ şeker-leblebi

sessiz hatunlar sizi...

kızlar sesiniz çıkmıyor yine sustunuz
yemek arası sanırım
afiyet olsun

ben burdayım..yemeği 1den sonra yiyorum genelde ben.
ya benim sol tarafımdaki ağrı hala geçmedi. sanki uzun bir aradan sonra spor yaparsında et kesiği derlerya hani öle olmuşum gibi.ara ara ağrıyo.
napcam ben ya..bir an önce hasta olcaksam olsamda kurtulsam ..

canım sen idrar testi yaptınmı :26:

selaaamın aleyküm :)
sabahtan beri amma da koyuymuş muhabbet :) anca okuyabildim.. cevap yazacaklarımı sekmelere açmıştım.. müşteri geldi pat diye kapattım .. nasıl bir refleks ise artık :)

aklımda kalanı yazayım bari..

Şebo.. yeni evli çiftlerde olur bazen sıkıntılar.. belli ki aileni özlemişsin ... ben rahatlatayım mı biraz seni :) ben yılda bir kere görsem şükrediyorum.. 18saat yol.. arada gümrük var.. sen en azından biliyosun ki taş çatlasın 6saat içinde kavuşabiliyorsun.. cuma izin alamasan bile iş çıkışı atla otobüse git.. pazar da öğleden sonra ankaradan kalkarsın.. 1gün 1 gündür.. kardeşimi minikimi özledim yaw... daha 14yaşında ablaları tek kardeşim..
neyse.. içim burkuldu.. değiştirelim konuyu :)

dün sevgililer günü olarak .. çiçeğimi aldım zaten hemen burda da paylaştım.. saat 20,10da dükkanı kapattık.. malum Ezel dizisi var.. eşim de yorgundu eve gittik işte.. ben eve girer girmez attım ikili koltuğa kendimi salonda uyuymuşum :) bir uyandım saat 23,30.. eşimi gönderdim yatak odasına uyusun diye.. kendim aldım Kur'an-ı hepimiz için Yasini okudum.. bol bol dua ettim.. sonracıma dalmışım okuyorum surelerin mealini.. bir baktım olmuş saat 2,30.. sonracıma yattım.. okadar huzur doluydu ki içim anlatamam. .. galiba az dua ediyoruz bazen gibime geliyor..
Allah hepimize hayırlı olanı versin

iyi ki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…