- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.661
kızz mihracee gunun mu gecıoooo senın uzakım topiğe su sıralarr da kım ne alemde bılmıorumm sadıcee canomu duydum nazar masallah mesajıda yazdım cıktım okumustur umarımm
Hasan ölüm döşeğindedir . Karısı Emine kocasının bu son anlarında yanıbaşındadır . Hasan bitkin ve kısık bir sesle Emine ! Emine ! der . Emine sus sevgilim kendini yorma der . Sana itiraf etmem gereken bişey var karıcım lafımı kesme ve dinle der . Emine ses çıkarmaz . İşlediğim günahı itiraf edip huzur içinde ölmek istiyorum diye konuşmasını sürdürür Hasan . Ben dün gece hani sen annen hasta olduğu için yanına gittiğin gece seni en yakın arkadaşınla aldattım der . Emine Hasanın elini bırakmadan ve sükunetini bozmadan cevaplar ; biliyorum sevgilim o yüzden zehirledim seni …
kızlarrrr midem bulanmaktaaaaa bukadarda psikolojik olmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaa ne olur psikolojisine başlıcamm gerçek olsun
okumammı heççççççççççççççççççççç
ya ben aglıyorummmmmm yaprak dökümünde leyla ile kardeşi sarılıyoooooo arkadan fonda ferhat göçer çalıyoooo kardeşimi özledim benbu film hiç dokunmazdı banaaaaaaaaa
kendini hamileyim diye şartlandırma sakın du bakalım testi yaptır
kızz mihracee gunun mu gecıoooo senın uzakım topiğe su sıralarr da kım ne alemde bılmıorumm sadıcee canomu duydum nazar masallah mesajıda yazdım cıktım okumustur umarımm
Ya içimdeki ses manyak mıdır nedir
martta hamile kalacağımı söylüyo
nnyalannn söylüyorsuunnnnnn
ya ben aglıyorummmmmm yaprak dökümünde leyla ile kardeşi sarılıyoooooo arkadan fonda ferhat göçer çalıyoooo kardeşimi özledim benbu film hiç dokunmazdı banaaaaaaaaa
nekadan sakin ve soğukkanlı
inşallah bebiktir canım.. ama çoğunlukla psikolojik oluyor... bizim gelin evlendi.. 1 sonraki ay öğürmekten geberiyodu1 yıl boyunca aynı şekilde hep hamileyim diyordu adetine 3-5gün kala.. en sonunda hamile kaldı 7-8 haftada mide bulantıları başladı..
de get testini yap gel
kız kardeşimiz özledim hiç sevmem zap yaparken gördüm sarılıyolar duygusal oldum hesana böyle diziler falan yasaklıyorum ozamaniçini karartma be canom.. bak benim yanımda da tv var ama kamera izliyorum geleni gideni boşuna sinir ve stres yapıcı bu diziler.. hele şimdi hamileyken daha da duygusalsın.. lütfen yeğenimizi üzmeee annesiiii ...
inşallah istediklerin olur canımmmmmmben şartlandırmak istemiyorum kendimi ama kalbim ah kalbimm oyun yapıyor bana
ağlak cano
ağlamak yok kız gulmek var
tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp verıyolar ya şu seylerı
kızıyorum çok
kız kardeşimiz özledim hiç sevmem zap yaparken gördüm sarılıyolar duygusal oldum he
inşallah istediklerin olur canımmmmmm
heee bi rtügü arayıp kızsana yaaaaaaa
Oyyy hormonların tavanmı yaptı senin,alıngan,ağlak bir hatunmu oldun sen...
Cano ben hamile kalınca eşime çok eziyet ederim diye düşünüyordum,neden dersen regli günlerinde dahi çekilmez oluyordum.Ama hamilelik bana bir neşe bir hoşgörü kattıki hiç ama hiç bişey etkilemiyor beni Allahım bozmasın kendi hamileliğimden korkuyordum emme şeker gibi gacı oldum
ya bide aşeriyorum galibaa canım nasıl mangalda et istiyor varyaaa yolda inek bulsam pişirip yerimyanındada şöyle biber közlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?