2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

nekadan sakin ve soğukkanlı

kızlarrrr midem bulanmaktaaaaa bukadarda psikolojik olmaz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaa ne olur psikolojisine başlıcamm gerçek olsun

inşallah bebiktir canım.. ama çoğunlukla psikolojik oluyor... bizim gelin evlendi.. 1 sonraki ay öğürmekten geberiyodu 1 yıl boyunca aynı şekilde hep hamileyim diyordu adetine 3-5gün kala.. en sonunda hamile kaldı 7-8 haftada mide bulantıları başladı..

ya ben aglıyorummmmmm yaprak dökümünde leyla ile kardeşi sarılıyoooooo arkadan fonda ferhat göçer çalıyoooo kardeşimi özledim benbu film hiç dokunmazdı banaaaaaaaaa

ya ben aglıyorummmmmm yaprak dökümünde leyla ile kardeşi sarılıyoooooo arkadan fonda ferhat göçer çalıyoooo kardeşimi özledim benbu film hiç dokunmazdı banaaaaaaaaa

sana böyle diziler falan yasaklıyorum ozaman içini karartma be canom.. bak benim yanımda da tv var ama kamera izliyorum geleni gideni boşuna sinir ve stres yapıcı bu diziler.. hele şimdi hamileyken daha da duygusalsın.. lütfen yeğenimizi üzmeee annesiiii ...

Oyyy hormonların tavanmı yaptı senin,alıngan,ağlak bir hatunmu oldun sen...
Cano ben hamile kalınca eşime çok eziyet ederim diye düşünüyordum,neden dersen regli günlerinde dahi çekilmez oluyordum.Ama hamilelik bana bir neşe bir hoşgörü kattıki hiç ama hiç bişey etkilemiyor beni Allahım bozmasın kendi hamileliğimden korkuyordum emme şeker gibi gacı oldum

ya ben yaşamak istemiyorumm hiç öyle özentilerim yok ama psikolojim bozuldu alt üst oldu hormonlar falan karıştı zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

YAAAAAAAAAAAAAAA
Bende konuşmak istiyorummmmmm ama nasıl iş yapıyonuz siz yaaaaa
yazacak oluyorum bakıyorum konu değişmiş sabah beri yetişemedim size bir de sakin gününüz
daha az çalışılan bir iş istiyorumm

kız kardeşimiz özledim hiç sevmem zap yaparken gördüm sarılıyolar duygusal oldum he
ben şartlandırmak istemiyorum kendimi ama kalbim ah kalbimm oyun yapıyor bana
inşallah istediklerin olur canımmmmmm
ağlak cano

ağlamak yok kız gulmek var
tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp verıyolar ya şu seylerı
kızıyorum çok

heee bi rtügü arayıp kızsana yaaaaaaa

ben normaldede çok alınganım maalesef bir terazi kadınıyım çocugumda terazi olcak artık birlikte aglarız

ya bide aşeriyorum galibaa canım nasıl mangalda et istiyor varyaaa yolda inek bulsam pişirip yerimyanındada şöyle biber közlenmiş

kızlar can sıkıntısından nyapçağımı şaşırdım artık ot böcek resim çekiyorum.. bu da sevgülüler gününe masum çiçeğim.... güllü falan diil ama çok sevindiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…