- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.681
ya bide aşeriyorum galibaa canım nasıl mangalda et istiyor varyaaa yolda inek bulsam pişirip yerimyanındada şöyle biber közlenmiş
kız hamileler kırmızı ete dikkat etmeli.. yersende iyi pişmiş olacak.. tavsiyem et alırsan da düdüklüde 1saat falan haşla.. karabiber ve tuz at.. sonra istediğin baharatı eklersin.. gerçi baharat ta yasaklar arasında
sanırım akşam saati yaklaştıkça mideden açlık sinyallerimiz gelmeye başladıben kahvaltı bile yapmadım .. kociş gelmek üzere.. attım ocağa menemeni.. soğan gözlerimi yaktı yaww
ohhh afiyet olsun balım ben daha kahvaltı yaptım canım yemek istiyo ama hazırlamak zor geliyo
vay tembel vay :) karnın burnuna gelince ne yapacaksın aceppp
ama ben geceleri hiç uyuyamıyorumsanki kum taşıdım butun gece kollarım bacaklarım sırtım belim başım heryerim agrıyo o zamanda annemi çagırırım
kızlar hafta sonu kuran okutacam ya allah nasip ederse ne yemek yapsam karar veremedim bi diyorum pilav üzerine tavuk yanına salata ayran yaprak sarması(sarmam hazır o kesin olacak da)
birde diyorum uğraşmayım pide yaptırıyım yanına salata sarma ayran olsun
tatlıda zaten kesinleştirdim evde şekerpare yapacam sizce hangisini yaptırıyım yada başka bişey önerecek olan var mı kafam çokk karıştı yaa... :44::44::44:
kızlar hafta sonu kuran okutacam ya allah nasip ederse ne yemek yapsam karar veremedim bi diyorum pilav üzerine tavuk yanına salata ayran yaprak sarması(sarmam hazır o kesin olacak da)
birde diyorum uğraşmayım pide yaptırıyım yanına salata sarma ayran olsun
tatlıda zaten kesinleştirdim evde şekerpare yapacam sizce hangisini yaptırıyım yada başka bişey önerecek olan var mı kafam çokk karıştı yaa... :44::44::44:
pilav + tavuk.. oh .. benim tercihim bu olur.. ama pide yaptırmak senin için daha kolay olur bence..
pilav + tavuk.. oh .. benim tercihim bu olur.. ama pide yaptırmak senin için daha kolay olur bence..
şimdiden Allah kabul etsin canımm, bana sorsan pilav üstü tavukmu pidemi diye nohutlu pilav tavuk derim:) çok güzel bir fikir:) bende geleyim şeker:)
Ben adanalıyım bizim oralarda lahmacun fırınları var iç evde hazırlanır fırına gönderilir (pasta tabağı büyüklüğünde) 4 er 5 er paketlenir dağıtılır canım yanına ayran yada kola ikram edilir tatlıda genelde ya irmik tatlısı olur (mevlütse irmiktir) sünnet falansa baklava olur canım
mihracee,mistrall+,seb_bosh,SEVSENA+,akillibidik,
kızlar uykumu bastırdı pek sessizsiniz yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?