2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlarrr aklım çıktııı yaaaaaaaaaaaaa bizim pencereye güvercin çok gelir pohunu temizlemekten bıktım bi tanesi hızını alamadı galiba cama çarptııııı

ya bide aşeriyorum galibaa canım nasıl mangalda et istiyor varyaaa yolda inek bulsam pişirip yerimyanındada şöyle biber közlenmiş

kız hamileler kırmızı ete dikkat etmeli.. yersende iyi pişmiş olacak.. tavsiyem et alırsan da düdüklüde 1saat falan haşla.. karabiber ve tuz at.. sonra istediğin baharatı eklersin.. gerçi baharat ta yasaklar arasında

sanırım akşam saati yaklaştıkça mideden açlık sinyallerimiz gelmeye başladı ben kahvaltı bile yapmadım .. kociş gelmek üzere.. attım ocağa menemeni.. soğan gözlerimi yaktı yaww

off bizde herbişi yasak gızz nasıl asercez naz yapayım akşam kocama cuma dışarda yiyelim

sanırım akşam saati yaklaştıkça mideden açlık sinyallerimiz gelmeye başladı ben kahvaltı bile yapmadım .. kociş gelmek üzere.. attım ocağa menemeni.. soğan gözlerimi yaktı yaww

ohhh afiyet olsun balım ben daha kahvaltı yaptım canım yemek istiyo ama hazırlamak zor geliyo

ama ben geceleri hiç uyuyamıyorumsanki kum taşıdım butun gece kollarım bacaklarım sırtım belim başım heryerim agrıyo o zamanda annemi çagırırım

oh ne güzel :) ben yalnızım.. görümceler de var da.. 1.. 2 kez yardım ederler anca herhalde.. bakalım.. zaman gösterecek..

kızlar hafta sonu kuran okutacam ya allah nasip ederse ne yemek yapsam karar veremedim bi diyorum pilav üzerine tavuk yanına salata ayran yaprak sarması(sarmam hazır o kesin olacak da)
birde diyorum uğraşmayım pide yaptırıyım yanına salata sarma ayran olsun
tatlıda zaten kesinleştirdim evde şekerpare yapacam sizce hangisini yaptırıyım yada başka bişey önerecek olan var mı kafam çokk karıştı yaa... :44::44::44:

pilav + tavuk.. oh .. benim tercihim bu olur.. ama pide yaptırmak senin için daha kolay olur bence..

şimdiden Allah kabul etsin canımm, bana sorsan pilav üstü tavukmu pidemi diye nohutlu pilav tavuk derim:) çok güzel bir fikir:) bende geleyim şeker:)
Ben adanalıyım bizim oralarda lahmacun fırınları var iç evde hazırlanır fırına gönderilir (pasta tabağı büyüklüğünde) 4 er 5 er paketlenir dağıtılır canım yanına ayran yada kola ikram edilir tatlıda genelde ya irmik tatlısı olur (mevlütse irmiktir) sünnet falansa baklava olur canım

pilav + tavuk.. oh .. benim tercihim bu olur.. ama pide yaptırmak senin için daha kolay olur bence..

sağolun kızlar yaa görümcemle konuşuyorum onla son kararı verdik tavuk + pilav + sarma + su böreği sonunda da şekerpare yanında da ayran yada ayva kompostosuda yapabilirim...

ayy unutmuşum yazmayı aklımdan geçirdim gel mihraceeemmm sensiz olmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…