- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.701
sağolun kızlar yaa görümcemle konuşuyorum onla son kararı verdik tavuk + pilav + sarma + su böreği sonunda da şekerpare yanında da ayran yada ayva kompostosuda yapabilirim...
ayy unutmuşum yazmayı aklımdan geçirdim gel mihraceeemmm sensiz olmaz...
kızlar hafta sonu kuran okutacam ya allah nasip ederse ne yemek yapsam karar veremedim bi diyorum pilav üzerine tavuk yanına salata ayran yaprak sarması(sarmam hazır o kesin olacak da)
birde diyorum uğraşmayım pide yaptırıyım yanına salata sarma ayran olsun
tatlıda zaten kesinleştirdim evde şekerpare yapacam sizce hangisini yaptırıyım yada başka bişey önerecek olan var mı kafam çokk karıştı yaa... :44::44::44:
sağolun kızlar yaa görümcemle konuşuyorum onla son kararı verdik tavuk + pilav + sarma + su böreği sonunda da şekerpare yanında da ayran yada ayva kompostosuda yapabilirim...
ayy unutmuşum yazmayı aklımdan geçirdim gel mihraceeemmm sensiz olmaz...
tühh ya ben de kırmızı etçil olarak kıymalı pide diicektim
canım allah kabul etsin ben de tavuk pilavı tercih ederim
ama etrafa dökülüp saçılıyo çok kalabalık olursa pide yaptır... şekerpare çok uygun genelde onu yaparım bende yenmesi ikramı daha rahat oluyor
kuran mı okutuyon yemekli düğün mü yapıyon bu zengin menü çatlarlar ayol okuyamazlar mazallah
evet cnm pilav biraz riskli ama pidede bütçeye riskli şimdi sordum bi yere tanesini 9 buçuk liradan yaparız dedi deidm ne diyosun sen yaa... ondan tavuk pilav daha karlı..
allahım günah yazmasın ama o kadar parada veremem (vermem) yani...
seni etçil seni...
evet cnm pilav biraz riskli ama pidede bütçeye riskli şimdi sordum bi yere tanesini 9 buçuk liradan yaparız dedi deidm ne diyosun sen yaa... ondan tavuk pilav daha karlı..
allahım günah yazmasın ama o kadar parada veremem (vermem) yani...
acıktım çok
ayy bende nasıl acıktım anlatamam... ama bişey yiyesimde yok... :44::44:
benim canım feci halde hünkar beğendi istedi
ay pardon ben değil şehzade istedi
ayyy ne değişik bi şehirdir orası yaa geçen yaz oradaydım ama hayal kırıklığına uğradım çeşmeye bayıldım ama...
Ben hergün hayalkırıklığı yaşıyorum köy ayol burası şehirleşme çok kötü
ama insanı farklıdır
craftyy baldanem nurdanem nassın bacıııı... :76::76::76:
tavuklu pilavsız mevlüt mü olur yawwwww
ama su böreği fazla bence şekerim gerek yok ki ne öle anam bayılır adam
bence pilav yanı sarma
sona da ufak tabaklarla tatlı
ayranı bimden al dost ama cumadan sipariş ver ayırsınlar sipariş vermezsen bulamazsın pazara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?