2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

tühh ya ben de kırmızı etçil olarak kıymalı pide diicektim

canım allah kabul etsin ben de tavuk pilavı tercih ederim
ama etrafa dökülüp saçılıyo çok kalabalık olursa pide yaptır... şekerpare çok uygun genelde onu yaparım bende yenmesi ikramı daha rahat oluyor

kuran mı okutuyon yemekli düğün mü yapıyon bu zengin menü çatlarlar ayol okuyamazlar mazallah

tühh ya ben de kırmızı etçil olarak kıymalı pide diicektim

seni etçil seni...

canım allah kabul etsin ben de tavuk pilavı tercih ederim
ama etrafa dökülüp saçılıyo çok kalabalık olursa pide yaptır... şekerpare çok uygun genelde onu yaparım bende yenmesi ikramı daha rahat oluyor

evet cnm pilav biraz riskli ama pidede bütçeye riskli şimdi sordum bi yere tanesini 9 buçuk liradan yaparız dedi deidm ne diyosun sen yaa... ondan tavuk pilav daha karlı..
allahım günah yazmasın ama o kadar parada veremem (vermem) yani...

seboşum şimdiden allah kabuş etsin cnm..
tanesi 9,5dan çok pahalıymış ya..o ne öyle.
tavul pilav tatlı yeterli bence.hemde bereketli olur.

o nasıl fiyat öyle burda 4,5 lira ayol

tavuklu pilavsız mevlüt mü olur yawwwww
ama su böreği fazla bence şekerim gerek yok ki ne öle anam bayılır adam
bence pilav yanı sarma
sona da ufak tabaklarla tatlı
ayranı bimden al dost ama cumadan sipariş ver ayırsınlar sipariş vermezsen bulamazsın pazara

kuzum zaten alışverişimi erken yapıcam hepsini cumartesi pazara bırakırsam biterim ben.. belki yapmam su böreğinide ama bu seferde kayınvlaidem bozulabilir.. bnm burada tek akrabam kendi tarafımdan halam var ve o gelecek yemekleri yapmaya ee tatlıyıda ben yapacam ondan en iisi oda börek yapsın millet yemezse ben yerim çok sevirim su böreğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…