- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.721
kuzum zaten alışverişimi erken yapıcam hepsini cumartesi pazara bırakırsam biterim ben.. belki yapmam su böreğinide ama bu seferde kayınvlaidem bozulabilir.. bnm burada tek akrabam kendi tarafımdan halam var ve o gelecek yemekleri yapmaya ee tatlıyıda ben yapacam ondan en iisi oda börek yapsın millet yemezse ben yerim çok sevirim su böreğini...
Ben hergün hayalkırıklığı yaşıyorum köy ayol burası şehirleşme çok kötü
ama insanı farklıdır
ii bacı ii
sen nasılsın
pazar dua ederken beni aklına getir emi :)
ne mevlüdü bu yeni ev bi okunsun mevludu mu
benim annemin de bi grubu var her cuma cuma vakti toplaşırlar. Bu cuma bana gelecekler
kek börek ve patates salatası yapılacak
ii dimi ?
Nihat hocadan örendim
"El-Cabbar" ı 206 kere tesbih edersek isteklerimiz kabul olurmuş haberiniz ola
işten ayrılayım sınavımıda atlatayım bende okutucam evimde kuran..zaten günüm var nisan ayında hem günümüde geçirmiş olurum
ayy kesinlikle o kızları ne öyle yaaa ben kendimden utandım yemin ederim.. özellikle kordonda bi gece klubü var noche die ona gittik allaım dedim çıkın bu ne böyle... şok şok şok..
hiç aklından çıkmıcanız ki kızlar içimden hep dua etcem çaktırmadan bizim topikdeki kızlara ve bana acil bebik nasip eyle yarabbim die...
oo burda yok yok da ama bilmediğiniz yere gitmeyin zati tadı kaçıyoo geceleri
ben eşimle maç izlemeye gittim kordona bin pişman döndüm
ki ben doğma büyüme izmirliyim tövbe dedim yani
hiç aklından çıkmıcanız ki kızlar içimden hep dua etcem çaktırmadan bizim topikdeki kızlara ve bana acil bebik nasip eyle yarabbim die...
çok uyanık gördüm seni... :)))))))))
ayy bi görceksin ben abim yengem kuzenler gittik kuzenler manisalı bizde zaten alakasızız gittik ama bizi kapıda zaten neler karşıladı anlatamam... kıyafetler falan ama süpper eğlenmiştik... sonradan öğrendikki izmirin en meşhur gece klüplerinden biriymiş... zaten kapıdaki arabalardan belliydi..
kız orası kordon deel
bayraklı
bu boğazla ben çok zayıflarımmmmm zzzzzz
hergün sabah akşam içiyorum elma sirkesi canımm yemektne önce 2 aydır kullanıyorum düzneli olarak ama zayıflamadım çünkü boğazdan kesemiyorumzayıflamam lazım benimde
elma sirkesi bal sıcak su denemeyi düşünüyorum kullanan bir çok kişi zayıflamış
başlayabilirsem tabii
zayıflamam lazım benimde
elma sirkesi bal sıcak su denemeyi düşünüyorum kullanan bir çok kişi zayıflamış
başlayabilirsem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?