2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ne mevlüdü bu yeni ev bi okunsun mevludu mu
benim annemin de bi grubu var her cuma cuma vakti toplaşırlar. Bu cuma bana gelecekler
kek börek ve patates salatası yapılacak
ii dimi ?

Ben hergün hayalkırıklığı yaşıyorum köy ayol burası şehirleşme çok kötü
ama insanı farklıdır

ayy kesinlikle o kızları ne öyle yaaa ben kendimden utandım yemin ederim.. özellikle kordonda bi gece klubü var noche die ona gittik allaım dedim çıkın bu ne böyle... şok şok şok..

ii bacı ii
sen nasılsın
pazar dua ederken beni aklına getir emi :)

hiç aklından çıkmıcanız ki kızlar içimden hep dua etcem çaktırmadan bizim topikdeki kızlara ve bana acil bebik nasip eyle yarabbim die...

ne mevlüdü bu yeni ev bi okunsun mevludu mu
benim annemin de bi grubu var her cuma cuma vakti toplaşırlar. Bu cuma bana gelecekler
kek börek ve patates salatası yapılacak
ii dimi ?

ya cnm ben evlenmeden önce niyetliydim yeni evim beti bereketi huzuru mutluluğu için kuran okutmak istiyordum ama olmadı hemen bende şimdi okutturayım diyorum bide ben çok çabuk nazara geliyorum..
geçen de geldi hatta başıma bi yere misafirliğe gittik geldik o günden sonra eşimle sürekli itişme kakışma kavga dövüş neyse bende sürekli sinir falan geçen dedim o gün orada bana bişey oldu die kayınvalidem önce aldı eşimi sonrada beni okudu eşimde pek bişey olmadı ama beni okurken kadın mahvoldu resmen yaa gözleri bi tuhaf oldu şişki kızardı esnemekten okuyamadı kadın yaaa.. ondan birazda üzerimizdeki kötü büyüleri gözleri atmak amaç.. ki biz nişanlıykende eşimle sürekli nazara gelirdik..

ayyy çenem düştü...

Nihat hocadan örendim
"El-Cabbar" ı 206 kere tesbih edersek isteklerimiz kabul olurmuş haberiniz ola

evet bende kandilde biraz baktım evet bi çok şey yazıyordu allahın 99 isminin her birinin ayrı hikmeti varmış onların okunma sayısına göre okuduğun zaman rabbim o ismin hikmetinden mahrum etmiyormuş...

işten ayrılayım sınavımıda atlatayım bende okutucam evimde kuran..zaten günüm var nisan ayında hem günümüde geçirmiş olurum

oo burda yok yok da ama bilmediğiniz yere gitmeyin zati tadı kaçıyoo geceleri
ben eşimle maç izlemeye gittim kordona bin pişman döndüm
ki ben doğma büyüme izmirliyim tövbe dedim yani

oo burda yok yok da ama bilmediğiniz yere gitmeyin zati tadı kaçıyoo geceleri
ben eşimle maç izlemeye gittim kordona bin pişman döndüm
ki ben doğma büyüme izmirliyim tövbe dedim yani

ayy bi görceksin ben abim yengem kuzenler gittik kuzenler manisalı bizde zaten alakasızız gittik ama bizi kapıda zaten neler karşıladı anlatamam... kıyafetler falan ama süpper eğlenmiştik... sonradan öğrendikki izmirin en meşhur gece klüplerinden biriymiş... zaten kapıdaki arabalardan belliydi..

hiç aklından çıkmıcanız ki kızlar içimden hep dua etcem çaktırmadan bizim topikdeki kızlara ve bana acil bebik nasip eyle yarabbim die...

Allah kabul etsin kuşummm..
ben pazartesi dua ederken önce kendi işlerimizden başladım.. bereket istedim.. kazandığımız her kuruş helaldir, bazen olur ya çok paran olur ama bereketi olmaz.. bende istedim ki bizi yoldan şaşırtmasın ama kimseye de muhtac etmesin..
sonra da burda bebiş isteyen herkes için dua ettim..

Bugün son 4 günde yaptığımız bir işin parasını aldık beklediğimizden fazla aldık :) sonracıma.. bir resmi kurumla bakım sözleşmesinin ihalesi bizde kalıyor gibi.. pazartesi netleşecek.. yarabbim.. sen bize yardımcı olll

çok uyanık gördüm seni... :)))))))))

evet
şaka maka zaten günde sadece altın alıyoruz evlerde oturmaya gitmiyoruz.hepsi akraba zaten gündekilerin.banada içlerinde hiç gelmeyenlerde var..bahaneyle hem günü geçiririm hemde evimde kuran okunmuş olur diye niyetlendim ama tabi kısmet olursa.

kız orası kordon deel
bayraklı

bu Arada tavuk dedin pilav dedin pek canım istedik hıhh bende işyerime yakın briyerden kömürde piliç alıp geçeceğim evimeeeee yanına pilav salata ayran ohhh

zayıflamam lazım benimde
elma sirkesi bal sıcak su denemeyi düşünüyorum kullanan bir çok kişi zayıflamış
başlayabilirsem tabii
hergün sabah akşam içiyorum elma sirkesi canımm yemektne önce 2 aydır kullanıyorum düzneli olarak ama zayıflamadım çünkü boğazdan kesemiyorum nezaman aşk cezayı izleseme nurgülün zayıflığını görünce yediklerimden dolayı pişman oluyorum((

tadı kötü değilll rahat içersin

zayıflamam lazım benimde
elma sirkesi bal sıcak su denemeyi düşünüyorum kullanan bir çok kişi zayıflamış
başlayabilirsem tabii

elma sirkesini bende denicem ablam bnm lokman hekim dükkanı var oda bana biber kremi gönerdi bölgesel zayıflama için bide hap iştah kapatan ama şu kahverengilerin bitmesini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…