2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

öyle mi zayıflamış nurgüll

elma sirkesini bende denicem ablam bnm lokman hekim dükkanı var oda bana biber kremi gönerdi bölgesel zayıflama için bide hap iştah kapatan ama şu kahverengilerin bitmesini bekliyorum..

bebik istiyoruzz hap falan deneme şekerrr bence doğal şeyler dene elma sirkesi olabilirrr sıcak su olaiblir ama hap kullanma inan vucudun dengesini bozuyorlar

öyle mi zayıflamış nurgüll
Dizinin yeni bölümlerinde gençleşmiş haliyle dikkat çeken Nurgül Yeşilçay, 58 kilodan 50 kiloya indiğini söyledi. Özel bir hap ya da ilaç kullanmadığını belirten Yeşilçay şöyle konuştu:

“Günde 6 öğün yiyorum ama her şeyden az miktarda. Sebze, tavuk ve balık ağırlıklı besleniyorum. Kızartmalardan ve hamur işlerinden uzak duruyorum. Bu kilo benim ideal kilom. Bunu koruyacağım...”

elma sirkesini bende denicem ablam bnm lokman hekim dükkanı var oda bana biber kremi gönerdi bölgesel zayıflama için bide hap iştah kapatan ama şu kahverengilerin bitmesini bekliyorum..

ya hap alma bence çok tehlikeli bıraktın mı tekrar alıyorsun kiloları arkadaşım aldı bırakamıyor
anında geri geliyo kiloları gözümle görmesem bende denerdim
kremler için bişey diyemeyecem bölgesel etki edebilirler
banada sirke ve bal doğal diye yapılabilir geldi

balada gerek yok ballar hep suni şekerlii, direk sirkeli ılık su

valla eğer kafaya koyarsam kilo vermeyi bebişi bi süre ertelerim.. kilomu veririm bebişe çalışmaya devam... ama sizi bırakmam........

zayıflamam lazım benimde
elma sirkesi bal sıcak su denemeyi düşünüyorum kullanan bir çok kişi zayıflamış
başlayabilirsem tabii

mideyi korumak için bal şartmış galiba ben tanıdığım yerden alıyorum balı kendi yetiştiriyor no problem

kızlar bende bir süre önce elma sirkesini denedim .. boğazı kesmedikçe hiç bir faydası yok.. sonradan tıp okuyan bir arkadaşıma bahsettim.. kesinlikle sirkeyı değil sirkeli su bile aç karnına hele içme dedi.. kemiklerdeki kalsiyumu emiyormuş.. halsizleştiriyormuş dedi.. o günden sonra ağzıma sürmedim sirkeyi.. turşu hariç..
ama şunu tavsiye edebilirim.. her öğünden önce 2 bardak ılık su için.. fazla yemek yemiyorsunuz.. ve zayıflarken hareket çok önemli.. benim kayınvalidem en az 6-7 çeşit bitkisel zayıflama ilacı kullandı.. hiç biri yaramadı çünkü onda mantık nasılsa ilaç zayıflatacak fazla da yesem bişi olmaz derdi .. anlatamadık gitti.. verdiği paraya yazık yaw.. :86::86:

dediğim gibi sirkeye dikkat edin kızlar.. hamilelikte kalsiyum çok önemli.. araştırın isterseniz sirke olayını:26:

zaten elma sirkesi en keskin asit içeren sirke asıl oradan dikkate alınması lazım o tırsıtıyo başlayamıyorum ya....

off off neye elimi atsam tükeniyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…