- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.761
akşama ne yemek yaptınız kızlar
ıspanak kereviz kıvırcıkk salata bulgur pilavı yoğurt
annem yaptııı
olsunda ana olsun,keske benim annemde yakinimda olsaydi
ağlarım bakkk
duygusala bağlama
gitmeyeydin yaban ellere nedelim
hem agladim hem gittim,nasip iste,sen nasilsin,mercimegin napiyo,ayy ben sizden heycanliyim,tanselinde 3 günü var teste ,insallah kizlar güzel haberler verirsiniz bize,rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz insallah
bugün arkadasim bana alton cilek getirdi,baya yedim,simdi okuyorumdaadez bile söktürüyomus,acaba bi zarari olurmuki:44:
aman bişi olmazzzzz
adet pis kan diil mi
ordaki pis mi töbe yaaa
getirme öle şeyler aklına, şifa deposu diolar
he yeme ttabi bidaha ama
kekik adaçayı da yeme içme bide nar
potii cim ii akşamlarrr nbrsin kuzucuk bebiş nasılll
kızlarrrrrr bısı sorucamm sızee ben bugunn catır catır yumurtluyorummm bugun catlama gunum ve kasık agrım var ve catlıo yumrtam dıcemmm o kii ben sımdı aksam calısma yaptımm bu aksam da mı yapayım yoksa yarın mı devam edeyım nasıl edeyımm bakınn iğne miğne kullanmadan da catır catır catlıo yumurtammm ne dıye bosa para vereyım dımı adı ustunde çatlatma ığnesı catlatmadan baska ıse yarıomu kııı bende kendı kendıme catladıgıme gore ıyı kı kullanmamısım dımııı
bence calis canim,yoksa icin icini yiycek,acaba calissamiydim diye,acaba diyecegine bosver degerlendir bugünü
günaydınlar herkese..
günaydın mistralll
yok mu hala gelen giden??
günaydın cnm..
yok malesef..garibim annem dün diyoki adi bu sefer garantiledin bebeği diyo.onlara göre günün geçince hemen hamilesin başka alternatif yok.bende dedim ben bebek olduğunu sanmıyorum
sen gidiyosun demi bu akşam şükran hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?