2011 şubat mart nisan ayında bebiş isteyenler buyrun....

teolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.973
8
0
Afyon
öncelikle merhaba
bnm üzücü bir hikayem var bebeğimi 36 haftalıkken kaybetmiştim Allah ın izniyle yeni bir bebiş düşünüyorum meleğime bir kardeş istiyorum Allah ımdan sağlıklı uzunömürlü ve hayırlı olması dileği ile
sizlerde bu aylarda bebiş planlıyorsanız gelin birlikte yol alalım:)

innnşallah canım hayırlı ve ugurlu olur
dilerim Allahtan bu kez yüzümüz güler
hadi arkadaşlar bekliyoruz sizleri de hep beraber ilerleyelim
tez zamanda Allah gönderir inşallah

bende dusuk yaptım ve ocagı es gecıp subat mart allahım nasıp ederse ıstıyorum.allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın

inş. sibel cim tez zamanda sağlıklı ve uzunömürlü olcak şekilde gelecek hadi kızlar bekliyoruz sizleri topiğimize

bende kızıma kardeş istiyorum ve yaz sıcakları gelmeden hamile kalmak istiyorum Rabbim izin verirse.

topic hayırlı olsun arkadaşlar.. çikolata kistinden ameliyat oldum ve 6 aylık baskılama süresi şubatta bitiyor ve Allahın izniyle martta başlıyoruz çalışmalara...........

nefsim öncelikle gecmiş olsun cnm ve hoşgeldin inşallah hep beraber bu topikte mutlu haberleri tektek alıcaz

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar :79:
ben de martta 4. yılımı kutlıcam inşallah.artık bi bebek düşünüyoruz marttan sonra,Rabbim nasip ederse...
ben de burdayım bundan sonra

Son düzenleme:
bende aralık ayında kürtaj oldum,ve şubat mart gibi düşünüyoruz inşallah..Allahım hayırlısından ara uzamadan da hamile kalabilirim inşallah.bu süre zarfındada tahlil felan yaptıracagız çünkü bu benim ikinci kürtaj maalesef her ikisindede bebeklerin kalbi durdu kan pıhtılaşmasından şüpheleniyoruz..Allah cümlemizin yardımcısı olsun.. ve bu aylarda bebek isteyenler tez zaman da bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun...

canm büyük geçmiş olsun inş yenıden hamış kalırsın canım benım bende 33 haftalık bebeğmi kaybettım kasım ayında korunmayı bırkaıcam bende hayırlsıı olur inşş rabbımden çok istıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…