2011 şubat mart nisan ayında bebiş isteyenler buyrun....

selamlarrrrrrrrr topiğiniz hayırlı olsun ben 5.5 aylık ewliyim nasip olur Allahım verirse mart nisan gibi bende çalısmalara baslıcam su an korunma aşamasındayız :))) Herkese nasip olur inş bi bebiş....

selamlarrrrrrrrr topiğiniz hayırlı olsun ben 5.5 aylık ewliyim nasip olur Allahım verirse mart nisan gibi bende çalısmalara baslıcam su an korunma aşamasındayız :))) Herkese nasip olur inş bi bebiş....

oşgeldın canm inş kalırsın hemen bızde korunmayı bırakıp bekleynlerdeyız

ooo cok güzel hadi inş ilk bebiş haberlerini sizlerden alırız...

inş canım benım 2 bebğim olcak nasıpse ben 33 haftalık bebeğimi kaybettım karnımda öldü nedenı yok sebebsız ama tansıyondan şüphelendi şimdi ikincı yawrum için hazırlanıroum rabbım isteyen herkeze nasip eder inşş

büyük geçmiş olsun ne güzel annelik heyecanını önceden tatmıssınız saglıksız bebekler ne yazıkki annesine tutunamayıp ölüyorlar inş kısa zamanda 2. bebiş haberini alırız sizden cok bekletmesin annesini :)

canım benım inş bekletmez fazla yoksa acım dınmıcek gıbı kasımda doğum yaptım sezaryanla inş herşey guzel bundan sonra senınde aynı şekılde rabbım gönlune göre versınn

bizim 4 aylık internet borcundan dolayı net kapalışu anda
komşudan yazıyorum
inşallah hepiniz iyisinizdir

haftasonu oldugu için pek kimse gelmemiş sanırım
yarın görüşme üzere

günaydın herkese topic çok sakin kalmış kimse yokmu:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…