canm büyük geçmiş olsun inş yenıden hamış kalırsın canım benım bende 33 haftalık bebeğmi kaybettım kasım ayında korunmayı bırkaıcam bende hayırlsıı olur inşş rabbımden çok istıyorum
henüz hamile kalabilmiş deilim bakalım inş. şubat ayında hayırlı hbr qelir allah hepimizin yüzünü qüldürsün kızlar
bende geldim kızlar aranıza Allah yardımcımız olsun.
canm büyük geçmiş olsun inş yenıden hamış kalırsın canım benım bende 33 haftalık bebeğmi kaybettım kasım ayında korunmayı bırkaıcam bende hayırlsıı olur inşş rabbımden çok istıyorum
cibeldemiroğlu sezeryanlımıydın sen ? bende 32 haftalı melek kızımı kaybettim sezeryanlıyım diye bekliyorum.
evet canım sezaryanlıyım ama içim el vermıo beklemem lazım ama korunmuyoruz eşimle allahım nasıp eder inş tekrardan sen korunuyormusun nezaman ameliyat oldun
8 ekimde oldu, 3 ay 5gün. korunuyoruz biz, 2 ay dolmamıştı dr a gitmiştim en az 5 6 ay bekliceksin dedi. ne zmndır korunmuyosunuz?
bu ay hıç korunmadım sadece şimdi regl zamanımı beklıyorum oluruna bıraktım anlıcan 4sene bebişimiz olmadı korunmadığım halde tıroıd var bende geç hamıle kaldığım için oluruna bıraktım doktorum bana 1 2 ay daha bekle zayıfla dedi ama içime anlat gelde
olmuş bi kere ya yinr olur sıkmadan rahat ol biraz insan kasınca kendini daha zor oluyo bazı şeyler. tedaviyle mi olmuştu meleğin? benimde zyıflamam lazım ama tık yok vala bende dün regl oldum bitince korunmayı düşünmyorum dr kızcak ama napalım bende dayanamıyorum((((((
aynı bende öyle doktorumm çok kzııcak bunu bılıyorum ama hayır doğal yolla hıç korunmadım suprız oldu meleğim bana öylecede bıraktı gıttı bnı kendısını göremeden ınş yenıden nasıp eder rabbım çok dua edıyorum vucut kendını hazır hıssetmese gebelık olmazmış zaten oluruna bırak senın meleğin neden öldü sebebı bellımı bnm tansıyondan şüpehlendı tahlıllerım hep yapıldı bişi çıkmadı
bende göremedim kızımı. plesenta dekolmanı (eşinden ayrılmış)
yawrum benım cennetde bızı beklıolar yawrularımız bana gösterceklerdı özum değmedı bakamadık eşimle yawruma allahım ınş tez zamanda nasıp eder yenıden gulmek istıoyurm artıkk
amiiinnn Allahım yüzümüze baksın dualarımızı kabul etsin. inşşşş bu ay hep beraber hamiş oluruz yine
bende geldim bayanlar ama daha regli olmama 5 günüm var
ama umudum olmadı için bu topiğe geldim
herşey nasip kısmet inşşşş dolar göbişlerimizzzz
Bende çarşamba olmam gerekiyodu olmadım adet daha eğer bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum inşaallah gerek kalmaz ve hamileyimdir..
Idrar testi için daha erken diye düşünüyorum
içimde bi umut var ama korkuda var
kimse yokmu burayı takip eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?