2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

listeden adımı silerseniz sevinirim

ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden

Cnmmmm çok üzüldüm inan, içim cız etti, ne diyeceğimi bilemiyorum, Allahım yardımcın olsun, sana sabırlar versin, bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine sana en kısa zamanda bi bebek nasip etsin, hepimizinde yardımcısı olsun...

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm kendi başıma gelmiş kadar ne sölesek boş biliyorum ama yapcak bişey yok böle durumlarda malesef allah hayırlısıyla tez zamanda meleğine kavuştursun inşallah seni. Bir önceki yazında kontrole 1 ayım var demiştin bugün neden gitmiştin canım sıkıntı olduğunumu hissettin birde dr. bir açıklama yaptımı neden böle olduğuna dair. Tekrar çok geçmiş olsun moralini çok fazla bozma canım.

nöbetçimelek cnm nasılsın?

iyiyim çiğdem sağol önümüzdeki hafta cuma randevumuz var onu bekliyorum sabırsızlıkla ama şimdi minikmucizemi okuyunca korkularım iyice arttı umarım bebeğim iyidir. bu arada galiba en erken doğum tarihi benim aranızda. sen nasılsın süprizle karşılaşmısın galiba ikizlerin sağlıcakla gelsin inşallah.

İnşallah cnm, Allahım hepimizin yardımcısı olsun, sen haftaya hangi test için gidiceksin?evet Allahın izni ile en erken anne olcak sensin aramızda

Minikmucizem cok gecmis olsun.. Insallah en yakin zamanda kardesini gonderir melegin.. Hayirli zamanda inss saglikli bir bebis gelir yeniden..

Sevgiler

canım allah yardımcın olsun
zordur ne desek boş rabbim en kısa zamnada bebişini tekrar
gönderir inşallah

kızlar tüpbebeklerin kalp durma olayı daha mı çok oluyor normallere göre bir sürü kişinin böyle olduğunu okudum çok korkuyorumm inşallah bebkler doğuma kadar bizlerle kalırlar

ay canım çokgeçmiş olsun bir neden söylediler mi dikkat mi etmedin ne olduki allah sabır versin
hiç belirlti verdi mi

kızlar tüpbebeklerin kalp durma olayı daha mı çok oluyor normallere göre bir sürü kişinin böyle olduğunu okudum çok korkuyorumm inşallah bebkler doğuma kadar bizlerle kalırlar

allah korusun ben korkmaya başladım

Selam Kızlar,

Nazım83 sen nasılsın canım ben iyi olmaya çalışıyorum dünden beri belim ağrıyor ve akıntım normalden çok fazlalaştı bu durum normalmi onuda bilmiyorum ve korkuyorum. Pazartesi nasipse kalp atışları için gitcez inşallah bi sorun çıkmaz siz kalp atışlarını duymuşmuydunuz? Allah hepimiizn yardımcısı olsun..

iyiyim canım benmde dün belim ağrıyordu geçti şimdi çok şükür korkularımızın olmaısı çok normal bend ehemen kötü bişey olcak sanıyorum ama atlatmamız lazım bu durumu elimizden geleni yapıp gerisini allah bırakmalıyız tevvekkül yaniiii yoksa 9 ayı böyle geçiremeyiz değilmiii kalp atışlarını gördük canm zaten bu aylarda duyulmuyor sadece görüyorsun inşallah bebişinin kalbi pıt pıt atıyordur

canım duyunca cok uzuldum allahım sabır versın bıdaha bu duyguyu yasatmasın ıns ugrasmadan gelır bebegın sag saglım en kısa zamanda bebegını kucagına alırsın :Saruboceq:

merhaba subat anne adayları ben dun kalbının atısını gordum ultrasonda mınnacıktı mınıgımın kalbı ve kendısı cok guzel bır duygu allahım herkese nasıp etsın ıns cok mutluyum ıns saglıklı ve zamanında kucagımızada almayı nasıp eder rabbım

Oooo maşallah canım kalp atışlarını duymuşsun, inşallah çok güzel ilerler hepimizin hamişliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…