[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Merkez*|*Çizelge*|
1|nazim83|16.Mayıs.10|20.Şubat.10|27|60|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Konya Selçuklu| |
2|bluegrenn|23.Mayıs.10|27.Şubat.11|30|60|Keseyi gördük|Henüz belli değil|Brüksel Tüp Bebek Merkezi| |
3|cigdo|17.Mayıs.10|21.Şubat.11|27|55|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Memorial| |
4|nurrsen||03.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|Bahçeci Kliniği|
5|nobetcimelek||02.Şubat.11|||Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|?|
6|bebısım82|25.Mayıs.11|01.Mart.11|28|62|Keseyi gördü|Henüz belli değil|Konya Eurofertil| |
7|minikmucizem|09.Mayıs|16.Şubat.11|29|61|Kalp atışları duyuldu|Henüz belli değil|özel ankara tüp bebek merkezi |
8|karamoli||Şubat.11|||Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?|
9|eskisehirli2626|25.Mayıs|28.Şubat.11|23|58|Keseyi bekliyor|Henüz belli değil|?| |
[/table]
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
nöbetçimelek cnm nasılsın?
iyiyim çiğdem sağol önümüzdeki hafta cuma randevumuz var onu bekliyorum sabırsızlıkla ama şimdi minikmucizemi okuyunca korkularım iyice arttı umarım bebeğim iyidir. bu arada galiba en erken doğum tarihi benim aranızda. sen nasılsın süprizle karşılaşmısın galiba ikizlerin sağlıcakla gelsin inşallah.
kızlar tüpbebeklerin kalp durma olayı daha mı çok oluyor normallere göre bir sürü kişinin böyle olduğunu okudum çok korkuyorumm inşallah bebkler doğuma kadar bizlerle kalırlar
Selam Kızlar,
Nazım83 sen nasılsın canım ben iyi olmaya çalışıyorum dünden beri belim ağrıyor ve akıntım normalden çok fazlalaştı bu durum normalmi onuda bilmiyorum ve korkuyorum. Pazartesi nasipse kalp atışları için gitcez inşallah bi sorun çıkmaz siz kalp atışlarını duymuşmuydunuz? Allah hepimiizn yardımcısı olsun..
merhaba subat anne adayları ben dun kalbının atısını gordum ultrasonda mınnacıktı mınıgımın kalbı ve kendısı cok guzel bır duygu allahım herkese nasıp etsın ıns cok mutluyum ıns saglıklı ve zamanında kucagımızada almayı nasıp eder rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?