Kızlarrr selam herkese,
Çizelge derken neden bahsediyodunuz canlarım?
P.s:nursennnn yarın için Allah yardımcın olsun cnm..
selam kızlar başlığı görünce hemen yazayım dedim daha öncekileri okumadan
öncelikle bu zorlu mücadeleden sonra hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve doğum diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
bende 2011 şubat annesi olucam kısmetse bugün 7+3 olduk bakalım resmen gün sayıyorum yaa ee kolaymı tam 6 yıl gelmesi için gün saydım
minikmucizem hoş geldin listeye ekleyelim senide ama şimdi bnm acilen çıkmam lazım bebeğinle sağlıklı kal şimdilik
çigdemcim çizelge dediği miz benm hala beceremediğim şu takvim yapamıyorum yaaa ne kadar karışıkbilmiyorumkismile
ben kesseyi ve kalp atışlarını yarın görcektim sanırım pzt. kaldı dr. tatile çıkmış öfffff yaaa nası geçecek 4 gün yarına hazırlamıştım iyice kendimiiii
neyse canlar şimdilik hoşcakalın allaha emanet olun
selam kızlar başlığı görünce hemen yazayım dedim daha öncekileri okumadan
öncelikle bu zorlu mücadeleden sonra hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve doğum diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
bende 2011 şubat annesi olucam kısmetse bugün 7+3 olduk bakalım resmen gün sayıyorum yaa ee kolaymı tam 6 yıl gelmesi için gün saydım
Selam, çizelge hamilelik takvimi seninde var bunu hallettim ama profil resmini halledemiyorum bende..:))
Cnmmm aramıza hoşgeldinnnnolumunekankayizsmile
haklısın zor geliyor beklemek ama sabır istiyor bizim işler malum
ben 6+2 de görmüştüm kalp atışını
müthiş bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın
merhabalar bende aranıza katılıp bişiler paylaşıyım dedim bende ALLAH nasip ederse şubat annesi olucam ama benimki daha çok yeni 5 haftalık henüz kendisini yani keseyi göremedik 3 temmuzda nasip olusa çok heycanlıyım bi görüyüm sonra rahatlıycam vallahi zaman geçmiyo ama çok heycanlıyım ALLAH ım herkese tüm isteyenlere versin bende çok istemiştim dualarım kabul oldu sonuna kadarda devam eder inşallah .Her halde şubat ayı kız ayı bakalım nelerimiz olacak o zamana kadar yazışırız belki
fıstıklar selam hepinize hayırlı hamilelikler
çiğdocum listeyi sormuşsun tatlım bende bir kullanıcıdan alıntı yapıp çözdüm özetle şöle diim şimdi bi satır liste ekleyeceğim buraya liste yapmak isteyen arkadaş kimse alıntı yapsın
her eklemek istediği konuyla ilgili araya bi çizgi koyması gerekiyor
onun dışında da başında ve sonunda köşeli parantez içinde table yazısı olması gerekiyor
resim eklerken upload sitelerinden upload edip forum url kodu ekleniyor biraz uğraştırıcı yani yeni bi bilgi eklediğinizde liste kayabiliyor o yüzden ben çok uğraşıyorum yeni bişey eklerken zor yani bu liste işi
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
1|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56 -56,5|Minik prens nur topu gibi| http://imageshack.us| |
[/table]
NOT:LİSTEMİZ ÖZGÜN KARAKTERLERDEN OLUŞMAKTADIR CİNSİYET TİCKERI FALAN HİÇBİR TOPİKTEN ALINTI YAPMADIM KENDİM BULDUM SİZİNDE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMENİZ DİLEĞİYLE...
MUTLU ANNELİKLER
Bizde 1 hafta sonra gidicez inşallah,çok heyecanlıyım gerçekten, bu arada kızlar ya eşim o kadar çok titizleniyo ki, masaya oturacağım zaman sandalyeyi bile çektirmiyo bana:bbo:, eğilmek, uzanmak falan zaten yok da, bende ve işi yapmayı severim böle olunca ne yemek ne bulaşık hiç bi şey yapmıyorum ama bi süre sonrada insan sıkılıyo ya seiz nasıl yapıyosunuz?
merhabalar bende aranıza katılıp bişiler paylaşıyım dedim bende ALLAH nasip ederse şubat annesi olucam ama benimki daha çok yeni 5 haftalık henüz kendisini yani keseyi göremedik 3 temmuzda nasip olusa çok heycanlıyım bi görüyüm sonra rahatlıycam vallahi zaman geçmiyo ama çok heycanlıyım ALLAH ım herkese tüm isteyenlere versin bende çok istemiştim dualarım kabul oldu sonuna kadarda devam eder inşallah .Her halde şubat ayı kız ayı bakalım nelerimiz olacak o zamana kadar yazışırız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?