2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Arkadaşlar çizelgeyi hallettim ama bir türlü profil resmi ni halledemedim aslında resmi yükeldim ama profilimde gözükmüyor neden anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim..

Kızlarrr selam herkese,

Çizelge derken neden bahsediyodunuz canlarım?

P.s:nursennnn yarın için Allah yardımcın olsun cnm..

selam kızlar başlığı görünce hemen yazayım dedim daha öncekileri okumadan
öncelikle bu zorlu mücadeleden sonra hepimize sağlıklı hamilelik dönemi ve doğum diliyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
bende 2011 şubat annesi olucam kısmetse bugün 7+3 olduk bakalım resmen gün sayıyorum yaa ee kolaymı tam 6 yıl gelmesi için gün saydım

minikmucizem hoş geldin listeye ekleyelim senide ama şimdi bnm acilen çıkmam lazım bebeğinle sağlıklı kal şimdilik

çigdemcim çizelge dediği miz benm hala beceremediğim şu takvim yapamıyorum yaaa ne kadar karışıkbilmiyorumkismile

ben kesseyi ve kalp atışlarını yarın görcektim sanırım pzt. kaldı dr. tatile çıkmış öfffff yaaa nası geçecek 4 gün yarına hazırlamıştım iyice kendimiiii
neyse canlar şimdilik hoşcakalın allaha emanet olun

Hayırlı olsun allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah. Kalp atışlarını felan duymuşsunuzdur değilmi??

haklısın zor geliyor beklemek ama sabır istiyor bizim işler malum
ben 6+2 de görmüştüm kalp atışını
müthiş bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın

Canım vardır bunda da hayır bende nasipse cuma günü gitcem keseyi görmeye ama kalp atışlarını görürmüyüz bilmiyorum hayırlısı artık. Canım bide şu listemizi gizem83'ün ki gibi yapsan daha güzel olmazmı müsait zamanında :)))

liste için de bilgilerimi yazayım kızlar
yaş 29
sat 9 mayıs 2010
transfer tarihi 26mayıs 2010
muhtemel doğum tarihi 16 şubat 2011
özel ankara tüp bebek merkezi

Cnmmm aramıza hoşgeldinnnnolumunekankayizsmile

haklısın zor geliyor beklemek ama sabır istiyor bizim işler malum
ben 6+2 de görmüştüm kalp atışını
müthiş bir duygu allahım isteyen herkese yaşatsın

Bizde 1 hafta sonra gidicez inşallah,çok heyecanlıyım gerçekten, bu arada kızlar ya eşim o kadar çok titizleniyo ki, masaya oturacağım zaman sandalyeyi bile çektirmiyo bana:bbo:, eğilmek, uzanmak falan zaten yok da, bende ve işi yapmayı severim böle olunca ne yemek ne bulaşık hiç bi şey yapmıyorum ama bi süre sonrada insan sıkılıyo ya seiz nasıl yapıyosunuz?

Tatlımmm sende hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan

fıstıklar selam hepinize hayırlı hamilelikler

çiğdocum listeyi sormuşsun tatlım bende bir kullanıcıdan alıntı yapıp çözdüm özetle şöle diim şimdi bi satır liste ekleyeceğim buraya liste yapmak isteyen arkadaş kimse alıntı yapsın

her eklemek istediği konuyla ilgili araya bi çizgi koyması gerekiyor

onun dışında da başında ve sonunda köşeli parantez içinde table yazısı olması gerekiyor

resim eklerken upload sitelerinden upload edip forum url kodu ekleniyor biraz uğraştırıcı yani yeni bi bilgi eklediğinizde liste kayabiliyor o yüzden ben çok uğraşıyorum yeni bişey eklerken zor yani bu liste işi

[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|

1|Gizemli83|18.Mart.10|23.Aralık.10|27|56 -56,5|Minik prens nur topu gibi |
http://imageshack.us|
|
[/table]

NOT:LİSTEMİZ ÖZGÜN KARAKTERLERDEN OLUŞMAKTADIR CİNSİYET TİCKERI FALAN HİÇBİR TOPİKTEN ALINTI YAPMADIM KENDİM BULDUM SİZİNDE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMENİZ DİLEĞİYLE...

MUTLU ANNELİKLER

Merveeeee sen süppersin, desteğin için çok saol, bakalım uğraşalım şimdiopuyorumnanaktan

Arkadaşlar sizden ricamda listedeki bilgileri tekrardan eksiksiz gönderin ki listemizi yapalım, Nazim83 arkadaşıma da yardımcı olmuş oluruz, bu arada işin içinden çıkamazsak eşime söylicem o halleder bencekaydirigubbakcemile3

aynen benim kocişte hiçbir şey yaptırmıyordu sürekli yatıyordum ama kontrol için gittiğimizde dr un söyledikleri onu biraz rahatlattı kendimi yormadan her işimi yapabilirmişim (ben hala hiç bir iş yapmıyorum yemek hariç )ama bu şekilde de vakit geçirmek çok zor sürekli kendimi dinliyorum acaba birşey mi oldu diye

bu şekilde 9 ayı geçirmek çok zor olacak en azından ilk 3 ayı bitirseydik sağlıkla

Hayırlı olsun allah tamamını erdirsin inşallah. Bende bugün 5+3 oldum. Nasipse cuma yani 2 temmuzda keseyi görmeye gitcem birbirimize çok yakınız allah kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…