canım gıysı olayını abartmayın ben cogunu gıydıremedım hemen buyuyorlar ayda 1 1.5 kılo alıyorlar temmuz cok sıcak oluyor hep cıtcıtlı atletle durdu bebısler oyle hastane cıkısını bıle kullanamadık tek kullandıgım cıtcıtlı kolsuz bodyler eldıven sapka corap zıbın falan doldurmayın evınızı ben 3 hastane cıkısı aldım bırını hastaneden cıkınca kullandım dıgerlerının sadece atletlerını falan kullandım battanıyeler ınce olsun bu arada
merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam kısmetse...
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin .. tecrübeli annelere bi sorumda benim var özeldemi yapmışlar doğumlarını acaba devlettemi ben sevlette yapıcam kısmetse ve normal doğum istiyorum.. siz ne önerirsiniz.. birde devlet hastanesine doğum için giderken bu yazdıklarımız dışında götürmemiz gereken bişiler varmı.. benim duyduğum kadarı ile bazı hastaneler alez(yatak koruyucusu) falanda istiyorlarmış...
alışveriş listelerinizi gördüm kızlar ne çok şeyler almışsınız..
benimde ilk gebeliğim ama hevesimi doğumdan sonra oğlum büyürken ki kısma saklıyorum..
ben almasamda anneanne babaanne ve teyze hiç durmadan bişiler alıyor zaten :))
sevgili 2010 temmuz anneleri,
tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
benim sizden yararlanmak istediğim konu şu:
spinal sezeryandan sonra baş ağrısı yaşamamak için neler yapılmalı?
sezeryandan sonra çabuk toparlanmak için nelere dikkat edilmeli?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
mothercareden bebek küveti almıştım.bi arkadaşım küçük olduğunu söyledi.deneyimli annelerden mothercare in bebek küvetini kullanan varsa orum yapabilirmi lütfeeennn.çünkü ona göre değiştirmeyi düşünüyorum....:26:
Canım ben kullandım , tabanında sünger var değil mi? hiç kullanışlı değil ve evet çok küçük..ben 2 ay kadar ancak kullandım , tabandaki süngeri hiç kullanmadım , başka bi küvetim daha vardı onun filesini takarak kullandım..bebeği filenin üzerine yatırıp yıkamak çok kolay , tabi emniyetini sağlayacaksınız.
Bende değiştir.dediğim gibi 2 küvetim vardı , diğeri baya büyüktü 10 aylık oldu benim oğlum biz hala onu kullanıyoruz.
mothercareden bebek küveti almıştım.bi arkadaşım küçük olduğunu söyledi.deneyimli annelerden mothercare in bebek küvetini kullanan varsa orum yapabilirmi lütfeeennn.çünkü ona göre değiştirmeyi düşünüyorum....:26:
Bebeği yıkamak için neler alalım peki zor mu yıkamak göbek bağı vs korkutuyor beni en pratik nasıl yıkarız aksesuarlar faln cvplar için şimdiden tşk ederim
2010 temmuz anneleri bol bol citcitli badi alin derken 0-3 ve 3-6 ay toplamda 20 tane yeterlimi
Selam hanımlar,
Kızıma ilk etapta giymesi için genel olarak kısa kollu çıtçıtlı badiler aldım, tulum ve pijama takımlarımızda var bazıları kısa bazıları uzun kollu. şimdi zıbın almama gerek var mı ya zaten alacağım 4-5 tane ama çıtçıtlı badiler varken kullanılır mı? ya da kısa kollu badinin altında uzun kollu iç zıbın komik olmaz mı?
Kafam karışık aydınlatırsanız sevinirim:26:
merhaba kızlar bende temmuz annesi olucam kısmetse...
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin .. tecrübeli annelere bi sorumda benim var özeldemi yapmışlar doğumlarını acaba devlettemi ben sevlette yapıcam kısmetse ve normal doğum istiyorum.. siz ne önerirsiniz.. birde devlet hastanesine doğum için giderken bu yazdıklarımız dışında götürmemiz gereken bişiler varmı.. benim duyduğum kadarı ile bazı hastaneler alez(yatak koruyucusu) falanda istiyorlarmış...
alışveriş listelerinizi gördüm kızlar ne çok şeyler almışsınız..
benimde ilk gebeliğim ama hevesimi doğumdan sonra oğlum büyürken ki kısma saklıyorum..
ben almasamda anneanne babaanne ve teyze hiç durmadan bişiler alıyor zaten :))
Selam hanımlar,
Kızıma ilk etapta giymesi için genel olarak kısa kollu çıtçıtlı badiler aldım, tulum ve pijama takımlarımızda var bazıları kısa bazıları uzun kollu. şimdi zıbın almama gerek var mı ya zaten alacağım 4-5 tane ama çıtçıtlı badiler varken kullanılır mı? ya da kısa kollu badinin altında uzun kollu iç zıbın komik olmaz mı?
Kafam karışık aydınlatırsanız sevinirim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?