2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
günaydın arkadaşım, hoşgeldin.... iyiyiz ALLAH'a şükür....
kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:
tabiyki alıcam, çüünkü kaynanam ALLAH razı olsun Dünylar Tatlısıdır...
annemde der zaten önce kayınvalden kızım der,
ama annecimide asla unutmam, benim annecimde dünyalar kıymetlisidir....

bencede gayet mantıklı arkadaşım, yarın ana-baba günü olur, sıkışık sıkışık ne gerek var, bugünden git, hem çocuklarının gönlüde olur....

ohh ohh maşallahh bayaa dolu dolu bi günn geçecek desene

ayyy hastalıktır ondaki sabah sabahben hayatta yapamam gerçi bipazarm var onuda harcaymam.ama bu hafta harcıycamm
ohhh ne güzelllll canımm...

anladımmmm demek erkeni de geci de dogru sonucu vermeyebiliyor a, iyi ki bir daha gerek kalmamıs yaaa o sekeri içmek cok zor...

Okudum canım geçmişi bende 5 yıllık olumda almam...ama mecbur alcaz bu sene..yok yemiyorumda kestim ama balon gibi olduu akşam doğuruyorum zannettim bi sancı girdi ağlattı benii neydi acaba:26::26:
allah korusun,zamanlıca gelsinler inşallah bebişlerimiz. dün gece ben de 4te tuvalete kalktım, hani burda bahsediyorladı ya, kasılma ney ney diye, işte onu yasadım, karnım davul gibi gepgergindi, parmagımı dokundursam acıyodu, bir de eşim kolunu attı üstüme tuvalet dönüşü, tepikleyiverdim herifcağızımı
sormaya ya ben çişimin derdindeyim
allahdan cantamda bisküvi vardı onu
yedim 2 saat saka gibi
canım günaydın, geçmiş olsun yaaa, o kadar saat kahvaltı yapmadan, kabus gibi, ama oglusunu görecekmişsin herseyi unutursun zaten

tabiyki alıcam, çüünkü kaynanam ALLAH razı olsun Dünylar Tatlısıdır...
annemde der zaten önce kayınvalden kızım der,
ama annecimide asla unutmam, benim annecimde dünyalar kıymetlisidir....
oh ne ala, bak iyi olanın iyiliginden söz ediliyor, allah kayınvalidenden razı olsun
kahvaltımızı ettik geldik...
afiyet olsun yarasın bebişeee

pelincim senin bebiş odası haftaya mı gelecek... bizim de haftaya gelecek de aayip merak ediyorum seninkini... muhtemelen ikimizin takımlar çok yakın olacak birbirine...:97:

sağol tatlım... sen de kasılmalar konusunda milli oldun demek...

Son düzenleme:

Bizim veliler de tırıl biraz..Sürekli okuldalar, eminim onlar da böyle şeyler talep ediyolardır sınıf öğretmenlerinden..

Bu arada bi arkadaşımız Maltofer demir ilacını sormuş, ben doktoruma ilk başlarda çok büyük olduğu için Gyno Ferro Sanol'u yutamadığımı söylemiştim o da alternatif olarak Maltofer önermişti diye hatırlıyorum ama sonradan da alıştım diye gidip almadım..

günaydın kızlar. sağ kaburgamın bittiği bölümdeki etim çok acıyo. sizin de oluyor mu. ne yapmak lazım

günaydın kızlar. sağ kaburgamın bittiği bölümdeki etim çok acıyo. sizin de oluyor mu. ne yapmak lazım

canım ben de un süre oturduğumda bende de oluyor... başladımı da geçmek bilmiyor... eğer fırsatın varsa aralarda dinlenmeye çalış... sol yanına yatıp dinlen... bu haftalardan sonra olacak bunlar artık...

Son düzenleme:

ayy canımm hiç deme benim haftamda erken yemek bile yiyemedim akşam bel ağrısından hemde akrnıma bi ağrı girdi 2 dk kıvrandım gece yatamıyorumm nasıl gelicek bu 40.haftaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…