GEÇMİŞ OLSUN CANIM..DEMİR HAPI NE KULLANIYOSUN?
gunaydın canım hoşgeldin ay nasıl olalım sabah
2.koprude kaldım kaza olmus tam 2 saatte geldim
otobusdekiler artık bana sancı numarası yap da
emniyet seridinden basalım diyorlar ne guldum
AY HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU,ÇOK YAŞA EMİİ..AMAN ALLAH KORUSUN..
aynennn
günaydın arkadaşım, hoşgeldin.... iyiyiz ALLAH'a şükür....[sıze="2"]
günaydınlar kızlarr...nasılsınız?[/sıze]
tabiyki alıcam, çüünkü kaynanam ALLAH razı olsun Dünylar Tatlısıdır...kızlar anneler gününde kaynaaya hediye alcak mısınızzzz:2:
Günyadın kızlarrbugün 23 Nisan provası için stada gidicez ben de durumu değerlendirip biraz yürüyüş yaparım, çocuklar hocam siz gelmeyin çok yorulursunuz deyip duruyorlardı ama amacım yarın gitmemek çünkü yarın hiç oturma şansım olmayacak ve bu göbüşle sanırım geçmesem daha iyi sanırım bugün anneler günü hediyelerini konuşacaksınız artık akşama yetişirim size iyi muhabbetlerr
bugun gelmez olurmuyum kız oğlumu
gorucem yakın iş yerine bu tarafda dr.
hemde kdv son gun işlerim var maalesef
kuzenim ameliyat olacak cıkısta oraya gidicem
akşamda arkadaslarla eglenceye gidicez yemek
ayarladık bugun cok yoğun
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..DEMİR HAPI NE KULLANIYOSUN?
ayyy hastalıktır ondaki sabah sabahben hayatta yapamam gerçi bipazarm var onuda harcaymam.ama bu hafta harcıycammgünaydıın arkadaşlar sabah sabah uyandım üst kattaki çatlak temizliğe başladı mecburen uyandım takır takır takır bitiremedi ya ama insan 7de de temizlik yapmazki ayıp ama sinirlendim sabah sabah bi kerelik de değil bu hep böyle neyse iyi yönünden bakalım erken uyandım bende temzlik yapiim bari işe yarasın :44:
ohhh ne güzelllll canımm...bugun gelmez olurmuyum kız oğlumu
günaydın canım hoşgeldin...ne hamarat kadınmış valla hergün böyleyse,bence hastalıktır o yahu...kolay gelsin sanda cnm..
günaydın arkadaşım, hoşgeldin.... iyiyiz ALLAH'a şükür....
HOŞBULDUK CNM..:79::79:
Saol canım sanada geçmiş olsun
gyno ferro sanol diye bir ilaç kullanıyorum
HIMM DUYMUŞTUM CNM,İHMAL ETME SENDE İLAÇLARINI
bugun gelmez olurmuyum kız oğlumu
ohh ohh maşallahh bayaa dolu dolu bi günn geçecek desene
anladımmmm demek erkeni de geci de dogru sonucu vermeyebiliyor a, iyi ki bir daha gerek kalmamıs yaaa o sekeri içmek cok zor...KULLANIYORUM CANIM AMA YİNEDE DÜŞÜK ÇIKTI..GEBELİKTE NORMALMİŞ DÜŞÜK ÇIKMASI,AMA TABİ DİKKAT ETMEK GEREKİYOR..ŞEKER YÜKLEME TESTİNİ 25.HAFTADA YAPTIRMIŞTIM BEN..DOKTORUM ERKEN YAPTIRMIŞSSIN DEDİ..NORMAL ÇIKMIŞTI..28 VE 29. HAFTALARDA YAPTIRMAK DAHA İYİ DEMİŞTİ..HAFTAYA SORARIM TEKRARDAN
allah korusun,zamanlıca gelsinler inşallah bebişlerimiz. dün gece ben de 4te tuvalete kalktım, hani burda bahsediyorladı ya, kasılma ney ney diye, işte onu yasadım, karnım davul gibi gepgergindi, parmagımı dokundursam acıyodu, bir de eşim kolunu attı üstüme tuvalet dönüşü, tepikleyiverdim herifcağızımıOkudum canım geçmişi bende 5 yıllık olumda almam...ama mecbur alcaz bu sene..yok yemiyorumda kestim ama balon gibi olduu akşam doğuruyorum zannettim bi sancı girdi ağlattı benii neydi acaba:26::26:
canım günaydın, geçmiş olsun yaaa, o kadar saat kahvaltı yapmadan, kabus gibi, ama oglusunu görecekmişsin herseyi unutursun zatensormaya ya ben çişimin derdindeyim
allahdan cantamda bisküvi vardı onu
yedim 2 saat saka gibi
oh ne ala, bak iyi olanın iyiliginden söz ediliyor, allah kayınvalidenden razı olsuntabiyki alıcam, çüünkü kaynanam ALLAH razı olsun Dünylar Tatlısıdır...
annemde der zaten önce kayınvalden kızım der,
ama annecimide asla unutmam, benim annecimde dünyalar kıymetlisidir....
afiyet olsun yarasın bebişeeekahvaltımızı ettik geldik...
anladımmmm demek erkeni de geci de dogru sonucu vermeyebiliyor a, iyi ki bir daha gerek kalmamıs yaaa o sekeri içmek cok zor...
allah korusun,zamanlıca gelsinler inşallah bebişlerimiz. dün gece ben de 4te tuvalete kalktım, hani burda bahsediyorladı ya, kasılma ney ney diye, işte onu yasadım, karnım davul gibi gepgergindi, parmagımı dokundursam acıyodu, bir de eşim kolunu attı üstüme tuvalet dönüşü, tepikleyiverdim herifcağızımı
canım günaydın, geçmiş olsun yaaa, o kadar saat kahvaltı yapmadan, kabus gibi, ama oglusunu görecekmişsin herseyi unutursun zaten
oh ne ala, bak iyi olanın iyiliginden söz ediliyor, allah kayınvalidenden razı olsun
afiyet olsun yarasın bebişeee
gerçekten takılıyorlar , kaç tane veli geldi de harflerin öğretilme sırasını değiştirmemi istedi anlatamam, çocukları isimleri neden yazılmıyor diye üzülüp duruyorlarmış, halbuki hepsine bunu güzel güzel izah ediyorsun ama çocuk işte, her istediği olsun istiyor,
benim gibi ince öğretmenlerde ismi geç yazılacaklara teker teker isme özel eğitim veriyor, minikleri üzülmesin diye...
günaydın kızlar. sağ kaburgamın bittiği bölümdeki etim çok acıyo. sizin de oluyor mu. ne yapmak lazım
kahvaltımızı ettik geldik...
günaydın kızlar. sağ kaburgamın bittiği bölümdeki etim çok acıyo. sizin de oluyor mu. ne yapmak lazım
Afiyet olsun canım..ben de boş derste eve gidip öküz gibi yiyip geldim ama şu an midem açlıktan kazınıyo, sanki hiç bişey yememiş gibiyim..kahvaltımızı ettik geldik...
[ı]anladımmmm demek erkeni de geci de dogru sonucu vermeyebiliyor a, iyi ki bir daha gerek kalmamıs yaaa o sekeri içmek cok zor...[/ı]
[ı] allah korusun,zamanlıca gelsinler inşallah bebişlerimiz. Dün gece ben de 4te tuvalete kalktım, hani burda bahsediyorladı ya, kasılma ney ney diye, işte onu yasadım, karnım davul gibi gepgergindi, parmagımı dokundursam acıyodu, bir de eşim kolunu attı üstüme tuvalet dönüşü, tepikleyiverdim herifcağızımı[/ı]
[ı]canım günaydın, geçmiş olsun yaaa, o kadar saat kahvaltı yapmadan, kabus gibi, ama oglusunu görecekmişsin herseyi unutursun zaten[/ı]
[ı] oh ne ala, bak iyi olanın iyiliginden söz ediliyor, allah kayınvalidenden razı olsun[/ı]
[ı]afiyet olsun yarasın bebişeee[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?