2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tatlım... sen de kasılmalar konusunda milli oldun demek...
oldum canım sonunda, gecen hafta da krampta milli olmuştum, kademe kademe yetişiyorum size
ayy canımm hiç deme benim haftamda erken yemek bile yiyemedim akşam bel ağrısından hemde akrnıma bi ağrı girdi 2 dk kıvrandım gece yatamıyorumm nasıl gelicek bu 40.haftaa:26::26:
hakikaten sen 24 haftalıksın deil mi? canım benim inşallah geçici bir süreçtir, alışıcaz inşallah

afiyett ollsunnn

benmde sol tarafım acıyor bir haftadırr annemm yer yapıyordur çocuk dedi ama ayın 6 sında kontrolm var gittiğimde soracam bakalım

sağol tatlım...

Afiyet olsun canım..ben de boş derste eve gidip öküz gibi yiyip geldim ama şu an midem açlıktan kazınıyo, sanki hiç bişey yememiş gibiyim..

estağfirullah canımcım... yaa öyle oluyor ben de geceleri açlıktan uyanıyorum artık... direnip bişey yewmiyorum ama bir gün dayanamıcam soluğu buzdolabının başında alıcam bu gidişle...

oldum canım sonunda, gecen hafta da krampta milli olmuştum, kademe kademe yetişiyorum size
hakikaten sen 24 haftalıksın deil mi? canım benim inşallah geçici bir süreçtir, alışıcaz inşallah

ayy kız ilahi hiç güleceğim yoktu...

pelincim senin bebiş odası haftaya mı gelecek... bizim de haftaya gelecek de aayip merak ediyorum seninkini... muhtemelen ikimizin takımlar çok yakın olacak birbirine...:97:

1 haftadır çekiyorum vala canım ben o ağrılar
oturarak çalıştığım için öğleden sonraları zor dayanıyorum..

artık sağıma yatmayacam kesiyo sanki. çocuk orda değildir sanmıyorum tam sivri bölümü çünkü arkadaşım. dokununca bile çok rahatsız ediyo.

ayy kız ilahi hiç güleceğim yoktu...
valla gebelikte bir hafta bile nasıl farkediyormus, bunu anladım

evet 25 deyim canım çok erken değil mi..?:26::26::97::97:

canım her fizyoloji farklı, sen belirtileri erken yasıyorsun ne güzel işte, ben 22 haftada bebegin tekmelerini anca hissettim, o zaman bu topiğe de girmiyordum, kafaları yiyordum millet 16. haftasında hissettim falan diyordu, bünye meselesi. ne güzel işte, bebegin hep ben burdayım diyor

aa evet bende çok sorun etmiştim tam anlamıyla 21.haftada hissettim ama bu belirtiler erken aman zamanında gelsin başka bişey istemiyorum yaa..daha adıda yok bıdığımınn

bende krampta milli oldum kızlar
şimdiye kadar bacağıma hiç kramp girmemişti
sağ baldırıma 2 defa girdi sabah çabuk toparladım havaya kaldırarak

ne fena değil mi? benim eşim de hemen kalktı gecenin bir yarısıydı, cimdikleyerek kendine getirdi bacagımı, bir kasım kalk gidelim diyordu öteki de allah kerim

tabi farkediyor tatlım... hareketleri bile fark ediyor her hafta... mesela benim bebeğim dün ilk kez babasına tepki verdi... böyle hafif hafif oynuyordu akşam eşime gel dokun kıpırdanıyor dedim... göbeğimi açtım eşim elini koydu konuşmaya başladı birden bir hareketlendi karnım bir sağa bir sola kayıyor tekmeler yumruklar... :97:

Selaam ve günaydın bayanlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Ben hiiiiç iyi değilim vücüdümün bütün kemikleri ayrı ayrı ağrıyo, belim gögüs kafesim. Sanki dayak yemiş gibiyim. Ay noluyo bana anlamadım kii, yarın doktor randevum var. Sorucam doktura niye böyle oldum diye.

Midemdede yanma aaaaay ben daha 28 haftalık, bi on hafta daha var dimi
Anam zor valla ya

kızım annesını duydu galıba uzuluyo annme dedı ..bugun sukur hareket etmeey basaldı ...yuuzm gulmeye basladı vallahı ..aman onlar hep oynasınlar ıcerde hareket etsınler ..

magnezyum alıyo musun canım.?

canım senin dogum agustosa da kayabilir deil mi?

evet doktorum en geç ayın 6.sı dedi temmuz sonu ağustos başı dedi bakalım hayırlısı bana kalsa bi an önce gelsin ama zamanında gelsin yinede..

ne fena değil mi? benim eşim de hemen kalktı gecenin bir yarısıydı, cimdikleyerek kendine getirdi bacagımı, bir kasım kalk gidelim diyordu öteki de allah kerim

taş kesildi resmen yaa
bu arada bana koca deme :95:

maşallah canım bebişine
akşamda ben kolunu yada bacağını fark ettim
elim göbeğimde yatıyodum boyle parmak gibi bişey kaydı sanki elimin altından acayip oldum

günaydın canım hoşgeldinn akşama kadar iş yernde oturr oturr benmde belim tümm kemiklerim iç içee giriyor gibi oluyor akşamı zor yapıyomm daha ağırlaştıkça nefes almamız bilee zorlaşacakmışş O miğde yanması kişiden kişiye değişiyormuş bende daha olmadı hiç inşalahhdaa olmazz

geçmiş olsun tatlım artık hepimiz zorlanıyoruz walla...:18:

kızım annesını duydu galıba uzuluyo annme dedı ..bugun sukur hareket etmeey basaldı ...yuuzm gulmeye basladı vallahı ..aman onlar hep oynasınlar ıcerde hareket etsınler ..

hadi gözün aydın tatlım...

ayyy yerim ben onu maşallah... böyle sivri bişey dinmi bana da oluyor kol mu bacak mı dirsek mi bilmiyorum ama kayıp gidiyor sanki tutsan yakalıcakmış gibi oluyor...

ayyy çok fena oluyor gerçekten... magnezyum içiyorsun dimi canım???

magnezyum alıyo musun canım.?

evet doktorum en geç ayın 6.sı dedi temmuz sonu ağustos başı dedi bakalım hayırlısı bana kalsa bi an önce gelsin ama zamanında gelsin yinede..

yok doktorum bana demir hapından başka bişey vermedi kızlar
ilk defa oldu bende kramp
bol fındık tüketiyorum olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…