2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyy maşallah

12 hafta canım 12:)) allah saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin de, gerisinin üstesinden geliriz be canım, dinlen bir güzel, elden bişey gelmez. bu arada hoşgeldin canım

kızım annesını duydu galıba uzuluyo annme dedı ..bugun sukur hareket etmeey basaldı ...yuuzm gulmeye basladı vallahı ..aman onlar hep oynasınlar ıcerde hareket etsınler ..
elbette duyacak annesi, uyumuş demek ki güzellik, inşallah bugün akşama kadar oynar da sen de rahat edersin:)

şükürler olsun, maşallah. bu arada niye ki naptı ki eşin

ya bir de benim uykulafrım kaçmaya başladı doğum yaklaştıkça aayip heyecanlanıyorum ilk gördüğümde nasıl olacak napıcam diye... böyle karnıma kramplar giriyor heyecandan... uyuyamıyorum korkmuyorum kesinlikle ama napıcam ilk gördüğümde diye de içim içimi yiyor.. :97:

yok doktorum bana demir hapından başka bişey vermedi kızlar
ilk defa oldu bende kramp
bol fındık tüketiyorum olmasın diye

canım bence dr la bir konuş magnezyum versin çünkü hiçbişey etki etmiyor bu haftalarda.. minnoşlar sağolsunlar ne var ne yoksa çekiyor... ben magnezyum içmeye başladıktan sonra şükürler olsun hiç kramp girmedi...

sorma ya bende bugun aynıyom kırgınlık var baya bide :18:üşümeye falan başladım galiba grip oluyorummmm

dedin şimdi içim bir hoş oldu Allahım nasip etsin o günleri inşallah ya ne güzel şey olur

tekrar girerse istiycem canım
girmesse haftaya randevum var o zaman konuşurum
şu magnezyum bel ağrılarına felan iyi gelmezmi acaba :44:

benn düşündükçee bilee gözlerimm doluyorrr

gitişte ne güzel, kahvaltını yap sonrada kocişle gezmeye çık....

dedin şimdi içim bir hoş oldu Allahım nasip etsin o günleri inşallah ya ne güzel şey olur

aminnnnnnnnn

tekrar girerse istiycem canım
girmesse haftaya randevum var o zaman konuşurum
şu magnezyum bel ağrılarına felan iyi gelmezmi acaba :44:

geliyor canım sırt ağrılarıma iyi geldi benim... tabi geçmiyor ama daha az giriyor...

merhaba arkadaşlar

hoşgeldin canım...

benn düşündükçee bilee gözlerimm doluyorrr

aynen yaaa resmen burnumun direği sızlıyor hatta bazen ağlıyorum bile... ayyy çok sulugöz anneler olucaz topicçe

Allah cümleten yardımcımız olsun, mide yanması bendede yoktuda şu 2 gündür acı acı geliyo ağzıma. Sanırım ayvayı yedim:18:
geçmiş olsun tatlım artık hepimiz zorlanıyoruz walla...:18:

Öyle canım valla allah yardımcımız olsun, hiç uyuyamadım bu gece. Hortlak gibiyim.
Gecede zaten 500 defa uyanıyorum, su ve şeye gitmek için:90:
12 hafta canım 12:)) allah saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin de, gerisinin üstesinden geliriz be canım, dinlen bir güzel, elden bişey gelmez. bu arada hoşgeldin canım
Canım bana hep nedense 38de falan gelir benim bebiş gibi geliyo. Gerçi babası gillerdense 10 aya doğmazda:90: Bu arada hoşbulduuuum

sorma ya bende bugun aynıyom kırgınlık var baya bide :18:üşümeye falan başladım galiba grip oluyorummmm

Bende üşüyorum kemiklerimde ağrıyo gripmi olcam acep:26: Ay kalkiym limonlu bişeyler ediym

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldin canıııım

günaydın ve geçmiş olsun arkadaşım.....

Günaydın canım sağolasın

Kızlar bu arada markafonide bugün kargo ücretsiz, twigy terlikler vardı. Ben alıverdim bitane. 10 lira indirim kuponum varmış, 5 liraya geldi
Allahım ne ekonomik hatunum ben ya
Model şu

Çokmu kokoş :26:

işyerine kahvaltı yapıp geliyorum
1,5 saat oldu işyerine geleli
geldiğimden beri yediklerimi yazsam doydım herhalde
valla canım bunlar kilo olarak gelmese bize sorun değil de, bunun bi de sonrası var..

Göğüs kafesim benim de ağrıyodu 1-2 hafta önce ama geçti canım..Mide yanmasıd a 1 gün filan oldu, şimdilik yok ama daha neler bekler bizi bilemem..

Ayy evet her aşama ayrı zor. Doğum zor, doğum sonrası nasıl bir bebek olcak acaba düşüncesi zor, doğum sonrası hastane ve ev ziyaretleri, sonra bebek bakımı..Ayyy herşey nasıl zor görünüyo bana..Çok korkuyorum kızlar...:18:

leopar desenli hıııım iddialı güle güle kullan canım, ucuza da gelmiş ne güzel. ben de baktım o kampanyaya, hatta soracaktım iyi aklıma getirdin, biz yazın sıcagında hastanede nasıl terlik giycez??

bende korkuyorum valla hamilelik böyle zorr doğumdan fena tırsıyorumm:18::18::18: Sonra o kadar gelenn gidennlerrr...sonra gece uykusuzluk süt problemi gaz problemi sarıılık..dişi ayyy:18::18::18:sonra alınan kilolarr :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…