oyyyy maşallahtabi farkediyor tatlım... hareketleri bile fark ediyor her hafta... mesela benim bebeğim dün ilk kez babasına tepki verdi... böyle hafif hafif oynuyordu akşam eşime gel dokun kıpırdanıyor dedim... göbeğimi açtım eşim elini koydu konuşmaya başladı birden bir hareketlendi karnım bir sağa bir sola kayıyor tekmeler yumruklar... :97:
12 hafta canım 12:)) allah saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin de, gerisinin üstesinden geliriz be canım, dinlen bir güzel, elden bişey gelmez. bu arada hoşgeldin canımSelaam ve günaydın bayanlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Ben hiiiiç iyi değilimvücüdümün bütün kemikleri ayrı ayrı ağrıyo, belim gögüs kafesim. Sanki dayak yemiş gibiyim. Ay noluyo bana anlamadım kii, yarın doktor randevum var. Sorucam doktura niye böyle oldum diye.
Midemdede yanma aaaaay ben daha 28 haftalık, bi on hafta daha var dimi
Anam zor valla ya
kızım annesını duydu galıba uzuluyo annme dedı ..bugun sukur hareket etmeey basaldı ...yuuzm gulmeye basladı vallahı ..aman onlar hep oynasınlar ıcerde hareket etsınler ..
şükürler olsun, maşallah. bu arada niye ki naptı ki eşintaş kesildi resmen yaa
bu arada bana koca deme :95:
maşallah canım bebişine
akşamda ben kolunu yada bacağını fark ettim
elim göbeğimde yatıyodum boyle parmak gibi bişey kaydı sanki elimin altından acayip oldum
yok doktorum bana demir hapından başka bişey vermedi kızlar
ilk defa oldu bende kramp
bol fındık tüketiyorum olmasın diye
Selaam ve günaydın bayanlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Ben hiiiiç iyi değilimvücüdümün bütün kemikleri ayrı ayrı ağrıyo, belim gögüs kafesim. Sanki dayak yemiş gibiyim. Ay noluyo bana anlamadım kii, yarın doktor randevum var. Sorucam doktura niye böyle oldum diye.
Anam zor valla ya
ya bir de benim uykulafrım kaçmaya başladı doğum yaklaştıkça aayip heyecanlanıyorum ilk gördüğümde nasıl olacak napıcam diye... böyle karnıma kramplar giriyor heyecandan... uyuyamıyorum korkmuyorum kesinlikle ama napıcam ilk gördüğümde diye de içim içimi yiyor.. :97:
bende krampta milli oldum kızlar
şimdiye kadar bacağıma hiç kramp girmemişti
sağ baldırıma 2 defa girdi sabah çabuk toparladım havaya kaldırarak
canım bence dr la bir konuş magnezyum versin çünkü hiçbişey etki etmiyor bu haftalarda.. minnoşlar sağolsunlar ne var ne yoksa çekiyor... ben magnezyum içmeye başladıktan sonra şükürler olsun hiç kramp girmedi...
ya bir de benim uykulafrım kaçmaya başladı doğum yaklaştıkça aayip heyecanlanıyorum ilk gördüğümde nasıl olacak napıcam diye... Böyle karnıma kramplar giriyor heyecandan... Uyuyamıyorum korkmuyorum kesinlikle ama napıcam ilk gördüğümde diye de içim içimi yiyor.. :97:
gitişte ne güzel, kahvaltını yap sonrada kocişle gezmeye çık....Günaydınnn kızlarr
Nasılsınız..kızım yatırmadı beni gece ayaklarım çok şiş koltukta oturunca hafif salladım aa içinde sanki su balonu var gibi yürüyemiyorum anca da dalga geçiyo eşim...bu hafta sonu gelmesinn yaaa pazar kaynanama davetliyiz sabah 9'da kahvaltıyaaa off off bi pazarımm var zaten
kızının ismi güzelmiş.....hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum
SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN VE TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..İŞ YERİMDE BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM ŞİMDİ....KANIM DÜŞÜK ÇIKTI..MALTOFER ÇİĞNEME TABLETİ VERDİ..GÜNDE 3 DEFAYMIŞ..KULLANANLAR VARMI ACABA BİZİM TOPİKTE...ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMANA GEREK YOK DEDİ..ŞEKERİM DÜŞÜKMÜŞ BAYAĞI..HAFTAYA KADIN DOĞUMCUMA GÖSTERİCEM SONUÇLARIMI,O DA GÖRSÜN BAKALIM...KAN TABLETİNİ KULLANSAM MI ACABA BİLEMEDİM:44:
bu arada kanın düşükse, kullanacağın şey konusunda doktorunu dinle ,
bu arada bende ferro sanol kullanıyorum, bir tanıdığımın da kanı baya düşüktü doktor aynı ilacı sabah -akşam verdi ona....
güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz arkadaşım....kızlarr ben hazırlanmaya gidiorum. dua edin herşey yolunda olsunn...
kızlar ben kahvaltıya kaçar karnımızı doyurup gelelim yine öpüldünüz... afiyet olsun, yarasın ve hoşgeldiniz arkadaşım....kahvaltımızı ettik geldik...
gerçekten bugün oldukça yoğunmuşsun arkadaşım.....bugun gelmez olurmuyum kız oğlumu
gorucem yakın iş yerine bu tarafda dr.
hemde kdv son gun işlerim var maalesef
kuzenim ameliyat olacak cıkısta oraya gidicem
akşamda arkadaslarla eglenceye gidicez yemek
ayarladık bugun cok yoğun
kuzene geeçmiş olsun bu arada...
sende oğlunu güzel güzel görürsün İNŞALLAH....
AMİN, gerçekten ALLAH razı olsun, meleğin insan siluetidir benim kayınvalde...oh ne ala, bak iyi olanın iyiliginden söz ediliyor, allah kayınvalidenden razı olsun
kesin ediyorlardır, daha neler neler.....Bizim veliler de tırıl biraz..Sürekli okuldalar, eminim onlar da böyle şeyler talep ediyolardır sınıf öğretmenlerinden..
valla henüz bende böyle birşey olmadı arkadaşım...günaydın kızlar. sağ kaburgamın bittiği bölümdeki etim çok acıyo. sizin de oluyor mu. ne yapmak lazım
boşver yap, nasıl olsa 10-12 hafta sonra uzun bir süre güzel güzel kahvaltı yapabilmeyi ö<leyebileceğin günlerin gelebileceğini de hesaba katmalısın...
işyerine kahvaltı yapıp geliyorum
1,5 saat oldu işyerine geleli
geldiğimden beri yediklerimi yazsam doydım herhalde
benimde şimdiye kadar 2 kere girdi bacağıma ve ALLAH'a şükür daha da girmedi, İNŞALLAH da bir daha girmez...bende krampta milli oldum kızlar
şimdiye kadar bacağıma hiç kramp girmemişti
sağ baldırıma 2 defa girdi sabah çabuk toparladım havaya kaldırarak
günaydın ve geçmiş olsun arkadaşım.....Selaam ve günaydın bayanlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Ben hiiiiç iyi değilimvücüdümün bütün kemikleri ayrı ayrı ağrıyo, belim gögüs kafesim. Sanki dayak yemiş gibiyim. Ay noluyo bana anlamadım kii, yarın doktor randevum var. Sorucam doktura niye böyle oldum diye.
ben sana ne demiştim.... sorun bizde , biz vesvese yapıyoruz, kendimden biliyorum...kızım annesını duydu galıba uzuluyo annme dedı ..bugun sukur hareket etmeey basaldı ...yuuzm gulmeye basladı vallahı ..aman onlar hep oynasınlar ıcerde hareket etsınler ..
evet doktorum en geç ayın 6.sı dedi temmuz sonu ağustos başı dedi bakalım hayırlısı bana kalsa bi an önce gelsin ama zamanında gelsin yinede..
AMİN, HAYIRLISI İLE İNŞALLAH....
dedin şimdi içim bir hoş oldu Allahım nasip etsin o günleri inşallah ya ne güzel şey olur
tekrar girerse istiycem canım
girmesse haftaya randevum var o zaman konuşurum
şu magnezyum bel ağrılarına felan iyi gelmezmi acaba :44:
merhaba arkadaşlar
benn düşündükçee bilee gözlerimm doluyorrr
günaydın canım hoşgeldinn akşama kadar iş yernde oturr oturr benmde belim tümm kemiklerim iç içee giriyor gibi oluyor akşamı zor yapıyomm daha ağırlaştıkça nefes almamız bilee zorlaşacakmışşO miğde yanması kişiden kişiye değişiyormuş bende daha olmadı hiç inşalahhdaa olmazz
geçmiş olsun tatlım artık hepimiz zorlanıyoruz walla...:18:
Canım bana hep nedense 38de falan gelir benim bebiş gibi geliyo. Gerçi babası gillerdense 10 aya doğmazda:90: Bu arada hoşbulduuuum12 hafta canım 12:)) allah saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin de, gerisinin üstesinden geliriz be canım, dinlen bir güzel, elden bişey gelmez. bu arada hoşgeldin canım
sorma ya bende bugun aynıyom kırgınlık var baya bide :18:üşümeye falan başladım galiba grip oluyorummmm
merhaba arkadaşlar
günaydın ve geçmiş olsun arkadaşım.....
gitişte ne güzel, kahvaltını yap sonrada kocişle gezmeye çık....
kızının ismi güzelmiş.....
bu arada kanın düşükse, kullanacağın şey konusunda doktorunu dinle ,
bu arada bende ferro sanol kullanıyorum, bir tanıdığımın da kanı baya düşüktü doktor aynı ilacı sabah -akşam verdi ona....
güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz arkadaşım....
afiyet olsun, yarasın ve hoşgeldiniz arkadaşım....
gerçekten bugün oldukça yoğunmuşsun arkadaşım.....
kuzene geeçmiş olsun bu arada...
sende oğlunu güzel güzel görürsün İNŞALLAH....
AMİN, gerçekten ALLAH razı olsun, meleğin insan siluetidir benim kayınvalde...
kesin ediyorlardır, daha neler neler.....
valla henüz bende böyle birşey olmadı arkadaşım...
boşver yap, nasıl olsa 10-12 hafta sonra uzun bir süre güzel güzel kahvaltı yapabilmeyi ö<leyebileceğin günlerin gelebileceğini de hesaba katmalısın...
benimde şimdiye kadar 2 kere girdi bacağıma ve ALLAH'a şükür daha da girmedi, İNŞALLAH da bir daha girmez...
günaydın ve geçmiş olsun arkadaşım.....
ben sana ne demiştim.... sorun bizde , biz vesvese yapıyoruz, kendimden biliyorum...
AMİN, HAYIRLISI İLE İNŞALLAH....
sağol tatlım...
valla canım bunlar kilo olarak gelmese bize sorun değil de, bunun bi de sonrası var..
işyerine kahvaltı yapıp geliyorum
1,5 saat oldu işyerine geleli
geldiğimden beri yediklerimi yazsam doydım herhalde
Göğüs kafesim benim de ağrıyodu 1-2 hafta önce ama geçti canım..Mide yanmasıd a 1 gün filan oldu, şimdilik yok ama daha neler bekler bizi bilemem..Selaam ve günaydın bayanlar, nasılsınız iyisiniz insallah. Ben hiiiiç iyi değilimvücüdümün bütün kemikleri ayrı ayrı ağrıyo, belim gögüs kafesim. Sanki dayak yemiş gibiyim. Ay noluyo bana anlamadım kii, yarın doktor randevum var. Sorucam doktura niye böyle oldum diye.
Anam zor valla ya
Ayy evet her aşama ayrı zor. Doğum zor, doğum sonrası nasıl bir bebek olcak acaba düşüncesi zor, doğum sonrası hastane ve ev ziyaretleri, sonra bebek bakımı..Ayyy herşey nasıl zor görünüyo bana..Çok korkuyorum kızlar...:18:ya bir de benim uykulafrım kaçmaya başladı doğum yaklaştıkça aayip heyecanlanıyorum ilk gördüğümde nasıl olacak napıcam diye... böyle karnıma kramplar giriyor heyecandan... uyuyamıyorum korkmuyorum kesinlikle ama napıcam ilk gördüğümde diye de içim içimi yiyor.. :97:
günaydın hayırlı cumalar diliyorum şekerler
Kızlar bu arada markafonide bugün kargo ücretsiz, twigy terlikler vardı. Ben alıverdim bitane. 10 lira indirim kuponum varmış, 5 liraya geldi
Allahım ne ekonomik hatunum ben ya
Model şu
Eki Görüntüle 182700
Çokmu kokoş :26:
leopar desenli hıııım iddialıKızlar bu arada markafonide bugün kargo ücretsiz, twigy terlikler vardı. Ben alıverdim bitane. 10 lira indirim kuponum varmış, 5 liraya geldi
Allahım ne ekonomik hatunum ben ya
Model şu
Eki Görüntüle 182700
Çokmu kokoş :26:
valla canım bunlar kilo olarak gelmese bize sorun değil de, bunun bi de sonrası var..
göğüs kafesim benim de ağrıyodu 1-2 hafta önce ama geçti canım..mide yanmasıd a 1 gün filan oldu, şimdilik yok ama daha neler bekler bizi bilemem..
ayy evet her aşama ayrı zor. Doğum zor, doğum sonrası nasıl bir bebek olcak acaba düşüncesi zor, doğum sonrası hastane ve ev ziyaretleri, sonra bebek bakımı..ayyy herşey nasıl zor görünüyo bana..çok korkuyorum kızlar...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?