merhaba arkadaşlar
günaydın hayırlı cumalar diliyorum şekerler
kızlar bu arada markafonide bugün kargo ücretsiz, twigy terlikler vardı. Ben alıverdim bitane. 10 lira indirim kuponum varmış, 5 liraya geldi
Allahım ne ekonomik hatunum ben ya
Model şu
Eki Görüntüle 182700
çokmu kokoş :26:
Göğüs kafesim benim de ağrıyodu 1-2 hafta önce ama geçti canım..Mide yanmasıd a 1 gün filan oldu, şimdilik yok ama daha neler bekler bizi bilemem..
[/COLOR][/B]
hoşgeldin canım...
güzelmiş tatlım güle güle kullan...
leopar desenli hıııım iddialıgüle güle kullan canım, ucuza da gelmiş ne güzel. ben de baktım o kampanyaya, hatta soracaktım iyi aklıma getirdin, biz yazın sıcagında hastanede nasıl terlik giycez??
kızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... Dua ediyim hepimiz için... Evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... Insallah doğuma giderken içicem o sudan... Biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... Bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... Ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...
kızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... dua ediyim hepimiz için... evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... insallah doğuma giderken içicem o sudan... biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...
daha öyle rüyalar görmüyorum ama bende deli gibi merak ediyorum,ya bir de benim uykulafrım kaçmaya başladı doğum yaklaştıkça aayip heyecanlanıyorum ilk gördüğümde nasıl olacak napıcam diye... Böyle karnıma kramplar giriyor heyecandan... Uyuyamıyorum korkmuyorum kesinlikle ama napıcam ilk gördüğümde diye de içim içimi yiyor.. :97:
merhaba arkadaşlar
geliyor canım sırt ağrılarıma iyi geldi benim... tabi geçmiyor ama daha az giriyor...
valla canım bunlar kilo olarak gelmese bize sorun değil de, bunun bi de sonrası var..
bende korkuyorum valla hamilelik böyle zorr doğumdan fena tırsıyorumm:18::18::18: Sonra o kadar gelenn gidennlerrr...sonra gece uykusuzluk süt problemi gaz problemi sarıılık..dişi ayyy:18::18::18:sonra alınan kilolarr :18::18:
hoşgeldinizz kızlarr
5 tl ye gayett ii bencee güle güle kullan canım
Maşallah sana canım, ne güzel biz oturmuşuz pc başına. Ne güzel düşünmüşsün, bende zemzem suyu içiricem ilk olarak. Hurmada güzel fikirmiş düşünebilirim. Görüşmek üzere, allah kabul etsinkızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... dua ediyim hepimiz için... evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... insallah doğuma giderken içicem o sudan... biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...
3 gündür giremedim kızlar, işlerim çok yoğundu. Geçmişe bakamadım, umarım herşey yolundadır.
Salı günü kontrole gittik. Doktor beni görür görmez karnın ne kadar büyükmüş senin dedi. Dedim herkes öyle söylüyo:) Ayrıca çok gitsin dedi. Tartıldım, 5,5 kilo almışım:) Maşallah herşeyi çok iyiymiş kızımın. 27+3 tü gittiğimizde 1300 gr dedi kilosuna, baya iyi dedi. Bu kilo olayında +-%10 hata payı varmış. Yani %10 eksik bile ölçsem 1200 gibi bişey olur. O da çok iyi dedi. Suyu da iyiymiş. Boyu söylemiyor bizimkisi. Ama kemikleri çok iyi dedi. Normal doğuma hazır hissediyo musun dedi. Dedim çok hazırım, hatta sezaryen olursa moralim bozulur:) Güldü doktor. bu hastanede yapabilirim değil mi normal dedim. Evet burda bi sıkıntın olmasın dedi. Suit odanız varmıydı dedim. Var tabi. Hadi hemşire gezdirsin odaları size dedi. Hemşire doğum ne zaman dedi. Temmuz ortasında diyince. Aaaa karnınız çok büyük haftanıza göre ikiz mi dediSonra alt kattaki odalar için başka hemşireye gittim. O da karnımı görünce baya büyükmüş karnınız ayınıza göre dedi son olarak asansörde bi hastabakıcı kadın vardı. doğum yakın galiba karnınız büyümüş dedi:)
Yalnız bizim hastenedeki (Jinemed) masrafları görünce moralim bozuldu baya. Benim özel sağlık sigortam var allianz, doğum, muayene, testler vs herşey sınırsız. ama oda parası olarak 2 gece standart oda ücretini karşılıyor sadece. bebek de doğduktan 14 gün sonra sigortalandığı için, bebeğin masraflarını karşılamıyor. ben aman canım bebek masrafı ne tutacak diyordum ama öğrendim ki, 2 gece bebeğe yapılan tüm uygulamalar fiks paket 1300 tl imiş. Yakında acıbadem de doğum yapan arkadaşa sordum 500 tl ödedik bebeğe dedi. Sonra sigortacımı aradım. 1300 e inanamadı, ben bu kadar pahalı hastane görmedim dedi. Suit oda fiyatları da el yakıyor. 2 gece suit oda farkı 1500 tl. Acıbademde 2 gece 300 tl, memorialda ise suit oda farkı ücretsiz!! Suit yerine 2 oda da tutabiliyosunuz, aralarında kapı olan ama fark yine 1500 tl oluyor Hadi suitten vazgeçtik diyelim, bebk masrafı da baya çok. Başka hastaneye doğum yapsam, onda da doktora 3000 tl civarı para veriliyor. Bi kısmını allianz karşılayabilirmiş bunu da araştırıcam bu aralar.
Bu arada dün mobilyalarımız geldi:) Acayip güzeller. Ama bordür ustası gelemedi. Hafta sonu gelecek. Hepsi bitince resimlerini koyarım:)
Hoşgeldin canım, önce maaşallah diyeyim. Bebegin dogumdan 14 gün sonra sigortalanması ne saçma şeymiş öyle. Suit oda olmayıversin diye düşünürsünde bebek içinde cidden masraf çokmuş. Allah yardımcınız olsun canım.
Ben burda Hayat hastanesinde düşünüyorum dogumu, normal 250 sezeryan 450. Özel oda farkı 150 lira demişlerdi. Ki özel oda falan düşünmüyorum alt tarafı 2 gün kalcaz bize vermeyecekler odayı
Mobilyalarınızda hayırlı olsun canım, allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Resimleri bekliyoruz:97:
ALLAH kabul etsin arkadaşım....kızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... dua ediyim hepimiz için... evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... insallah doğuma giderken içicem o sudan... biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşım...günaydın hayırlı cumalar diliyorum şekerler
haaaaaaa, işte orda olay sende kopacak,nurben im hele sor kaynanan o gün bırakır mı yaa off offf:84::84:
gayet hoş....Kızlar bu arada markafonide bugün kargo ücretsiz, twigy terlikler vardı. Ben alıverdim bitane. 10 lira indirim kuponum varmış, 5 liraya geldi
Allahım ne ekonomik hatunum ben ya
Model şu
Eki Görüntüle 182700
Çokmu kokoş :26:
3 gündür giremedim kızlar, işlerim çok yoğundu. Geçmişe bakamadım, umarım herşey yolundadır.
Salı günü kontrole gittik. Doktor beni görür görmez karnın ne kadar büyükmüş senin dedi. Dedim herkes öyle söylüyo:) Ayrıca çok gitsin dedi. Tartıldım, 5,5 kilo almışım:) Maşallah herşeyi çok iyiymiş kızımın. 27+3 tü gittiğimizde 1300 gr dedi kilosuna, baya iyi dedi. Bu kilo olayında +-%10 hata payı varmış. Yani %10 eksik bile ölçsem 1200 gibi bişey olur. O da çok iyi dedi. Suyu da iyiymiş. Boyu söylemiyor bizimkisi. Ama kemikleri çok iyi dedi. Normal doğuma hazır hissediyo musun dedi. Dedim çok hazırım, hatta sezaryen olursa moralim bozulur:) Güldü doktor. bu hastanede yapabilirim değil mi normal dedim. Evet burda bi sıkıntın olmasın dedi. Suit odanız varmıydı dedim. Var tabi. Hadi hemşire gezdirsin odaları size dedi. Hemşire doğum ne zaman dedi. Temmuz ortasında diyince. Aaaa karnınız çok büyük haftanıza göre ikiz mi dediSonra alt kattaki odalar için başka hemşireye gittim. O da karnımı görünce baya büyükmüş karnınız ayınıza göre dedi son olarak asansörde bi hastabakıcı kadın vardı. doğum yakın galiba karnınız büyümüş dedi:)
Yalnız bizim hastenedeki (Jinemed) masrafları görünce moralim bozuldu baya. Benim özel sağlık sigortam var allianz, doğum, muayene, testler vs herşey sınırsız. ama oda parası olarak 2 gece standart oda ücretini karşılıyor sadece. bebek de doğduktan 14 gün sonra sigortalandığı için, bebeğin masraflarını karşılamıyor. ben aman canım bebek masrafı ne tutacak diyordum ama öğrendim ki, 2 gece bebeğe yapılan tüm uygulamalar fiks paket 1300 tl imiş. Yakında acıbadem de doğum yapan arkadaşa sordum 500 tl ödedik bebeğe dedi. Sonra sigortacımı aradım. 1300 e inanamadı, ben bu kadar pahalı hastane görmedim dedi. Suit oda fiyatları da el yakıyor. 2 gece suit oda farkı 1500 tl. Acıbademde 2 gece 300 tl, memorialda ise suit oda farkı ücretsiz!! Suit yerine 2 oda da tutabiliyosunuz, aralarında kapı olan ama fark yine 1500 tl oluyor Hadi suitten vazgeçtik diyelim, bebk masrafı da baya çok. Başka hastaneye doğum yapsam, onda da doktora 3000 tl civarı para veriliyor. Bi kısmını allianz karşılayabilirmiş bunu da araştırıcam bu aralar.
Bu arada dün mobilyalarımız geldi:) Acayip güzeller. Ama bordür ustası gelemedi. Hafta sonu gelecek. Hepsi bitince resimlerini koyarım:)
canım çok teşekkürler.. Darısı başınıza.
sizin hastanede fiyatlar çok iyiymiş. bi de bebek masrafını sor, aklında olsun. Çıkışta hazırlıklı olmak adına.
maşallah kızına canım
gerçekten çok pahalıymış canım hastanen , allianz olupta amerikanda doğum yapan tanıdıklarım var onlarda çok ödemediler benim bildiğim....
biz yemege gidiyoruz kızlaar, afiyet olsun sizlere
heracım bebegine maşallah canım, alıntı yapamadım
hoşgeldin bilgeciiim, iyiyiz siz nasılsınız? sana her bilge dememde kızımın adına biraz daha alısıyorum
AH NE GÜZEL,SEVİNDİM CANIM...İYİİYM TATLIM ..ASLINDA HİÇ UYUYAMADIM YİNE..DÖNE DÖNE SABAHI ETTİM...
SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN VE TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..İŞ YERİMDE BİŞEYLER ATIŞTIRIYORUM ŞİMDİ....KANIM DÜŞÜK ÇIKTI..MALTOFER ÇİĞNEME TABLETİ VERDİ..GÜNDE 3 DEFAYMIŞ..KULLANANLAR VARMI ACABA BİZİM TOPİKTE...ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMANA GEREK YOK DEDİ..ŞEKERİM DÜŞÜKMÜŞ BAYAĞI..HAFTAYA KADIN DOĞUMCUMA GÖSTERİCEM SONUÇLARIMI,O DA GÖRSÜN BAKALIM...KAN TABLETİNİ KULLANSAM MI ACABA BİLEMEDİM:44:
cnm ben maltoferin şişelerdeki şurubunu kullanıyorum kan ilacı olarak tadı müthiş şiddetle tavsiye ederim:)
bu fikir iyimiş aslında bizimkiler resimlere pek meraklıdır ama biz aynı şehirde değiliz sanırım geçiştiricem daha önce çay makinesi almıştım hem artık bizim anneler günümüz herkes bize alsın:)biz geçen sene hem benim hem de eşimin küçükken çekilen aile fotoğraflarından bulmuş fotografçıda büyütüp çerçeveletmiştik... zaten eski resim biraz da fotografçı oynama yaptı böyle kenarlarından falan eskitti çok hoş olmuştu.... annemin de kayınvalidemin de çok hoşuna gitmişti... fikir olabilir diye söyleyim dedim size de...
Afiyet olsun canım..ben de boş derste eve gidip öküz gibi yiyip geldim ama şu an midem açlıktan kazınıyo, sanki hiç bişey yememiş gibiyim..
cnm yaa sabah kahvaltı yaptım gittim geldim kurt gibi açım ne yiyeceğimi şaşırıyorum hatta bazen masayı toplayıp kaldırıyorum bulaşık makinesine yerleştiriyorum sanki yine acıkıyorum
kızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... dua ediyim hepimiz için... evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... insallah doğuma giderken içicem o sudan... biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...
Allah kabul etsin cnm Feth suresini okurken İnşallah Amin diye bir cümle geçiyor orda dua edersen duaların kabul olunurmuş , buarada hurma doğum sancılarını kasılmaları azaltıyormuş lifli olduğu için de sağlıklıymış zaten diyetisyenlerde hep tatlılarda tatlandırıcı olarak hurma ya da hurma suyu kullanıyorlar
ya evet bi de amerikanı araştırıcam. benim doktor amerikanda çok doğum yapıyor. belki de orda yaparım. tek korkum başka hastaneye kalkıp gelince sezaryene yönlendirmesin. bir an önce yapıp döniyim dye :S
ben de özel hastanelerin sezeryana çok fazla yönlendirdiğini düşünüyorum ben hala hastaneye karar veremedim aslında özelde yapmayı düşünmüyorum, normal olursa burda devlet hastanesinde yapıcam arkadaşım burda doğum yaptı ebelerden çok memnun kaldı sabah olmuş akşama evine göndermişlersezeryan olursa da ne yazıkki bana yaklaşık 1 saat uzaklıkta olacak, çook kararsızım ve daha çok korkutuyor beni
HERA'cım,3 gündür giremedim kızlar, işlerim çok yoğundu. Geçmişe bakamadım, umarım herşey yolundadır.
ben de özel hastanelerin sezeryana çok fazla yönlendirdiğini düşünüyorum ben hala hastaneye karar veremedim aslında özelde yapmayı düşünmüyorum, normal olursa burda devlet hastanesinde yapıcam arkadaşım burda doğum yaptı ebelerden çok memnun kaldı sabah olmuş akşama evine göndermişlersezeryan olursa da ne yazıkki bana yaklaşık 1 saat uzaklıkta olacak, çook kararsızım ve daha çok korkutuyor beni
HERA'cım,
gerçekten pahalı imiş arkadaşım...
burda acıbadem de benim doktorum, sigortasız falan 2 gece kalmalı 4500 tl demişti, tabi eski doktorum.... ben burda özel konak diye bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz hem yeni doğan yoğun bakım üniteside var.....
suit odada o kadar fazla fark etmez diye düşünüyorum ama tam olarak daha ayrıntılı öğrenmedim açıkcası....
bu arada bebeğin için MAAŞALLAH diyorum arkadaşım....herşey yolunda,
bizim doktorda boy söylemiyor , yanıltıcı olabiliyormuş...
ALLAH bir solukta kurtulmayı nasip etsin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?