2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum bugün cuma biraz kuran okiyim... dua ediyim hepimiz için... evde zemzem suyu vardı arkadaş umreden getirmiş benim için dua etmişti orda hamile kalayım diye arkası ay hamile kaldım o sudan ayırmıştım biraz meryem suresi okuyorum 7 tane kolay doğum olsun diye... insallah doğuma giderken içicem o sudan... biraz da bebişime doğduğunda midesine ilk zemzem gitsin diye bir yudum vericem ağzına... bir de hurma alıcam onun da tatlı yerine dudaklarına sürücem azıcık hemen... ahlakı düzgün tatlı huylu olsun diye insallah...

merhaba arkadaşlar

günaydın hayırlı cumalar diliyorum şekerler

hoşgeldinizz kızlarr

5 tl ye gayett ii bencee güle güle kullan canım

Göğüs kafesim benim de ağrıyodu 1-2 hafta önce ama geçti canım..Mide yanmasıd a 1 gün filan oldu, şimdilik yok ama daha neler bekler bizi bilemem..
[/COLOR][/B]

İnşallah benimde geçer, gögüs kafesi agrısı ne fenaymış ya
Aman doğurana kadar çekeceklerime razıyım hayırlısıyla alalımda kucagımıza

hoşgeldin canım...

güzelmiş tatlım güle güle kullan...

Tşkkk ederim canııım
leopar desenli hıııım iddialı güle güle kullan canım, ucuza da gelmiş ne güzel. ben de baktım o kampanyaya, hatta soracaktım iyi aklıma getirdin, biz yazın sıcagında hastanede nasıl terlik giycez??

Aslında leoparlı hiç bişeyim yok ama nedense sevdim bunu pullu mullu

Ben bu tarz bişey alıcam pembe olacak, ayagımdan cıkmasın diye böyle düşünüyorum

allah kabull etsinn canımm

çok iyi yaparsın allah kabul etsin dualarınıda.. bende işim azken okuyayım biraz...görüşürüzzz

daha öyle rüyalar görmüyorum ama bende deli gibi merak ediyorum,
o anı yaşayana kadar da inanmam, inanamam galiba.........

merhaba arkadaşlar

merhaba tubacım..

3 gündür giremedim kızlar, işlerim çok yoğundu. Geçmişe bakamadım, umarım herşey yolundadır.

Salı günü kontrole gittik. Doktor beni görür görmez karnın ne kadar büyükmüş senin dedi. Dedim herkes öyle söylüyo:) Ayrıca çok gitsin dedi. Tartıldım, 5,5 kilo almışım:) Maşallah herşeyi çok iyiymiş kızımın. 27+3 tü gittiğimizde 1300 gr dedi kilosuna, baya iyi dedi. Bu kilo olayında +-%10 hata payı varmış. Yani %10 eksik bile ölçsem 1200 gibi bişey olur. O da çok iyi dedi. Suyu da iyiymiş. Boyu söylemiyor bizimkisi. Ama kemikleri çok iyi dedi. Normal doğuma hazır hissediyo musun dedi. Dedim çok hazırım, hatta sezaryen olursa moralim bozulur:) Güldü doktor. bu hastanede yapabilirim değil mi normal dedim. Evet burda bi sıkıntın olmasın dedi. Suit odanız varmıydı dedim. Var tabi. Hadi hemşire gezdirsin odaları size dedi. Hemşire doğum ne zaman dedi. Temmuz ortasında diyince. Aaaa karnınız çok büyük haftanıza göre ikiz mi dedi Sonra alt kattaki odalar için başka hemşireye gittim. O da karnımı görünce baya büyükmüş karnınız ayınıza göre dedi son olarak asansörde bi hastabakıcı kadın vardı. doğum yakın galiba karnınız büyümüş dedi:)

Yalnız bizim hastenedeki (Jinemed) masrafları görünce moralim bozuldu baya. Benim özel sağlık sigortam var allianz, doğum, muayene, testler vs herşey sınırsız. ama oda parası olarak 2 gece standart oda ücretini karşılıyor sadece. bebek de doğduktan 14 gün sonra sigortalandığı için, bebeğin masraflarını karşılamıyor. ben aman canım bebek masrafı ne tutacak diyordum ama öğrendim ki, 2 gece bebeğe yapılan tüm uygulamalar fiks paket 1300 tl imiş. Yakında acıbadem de doğum yapan arkadaşa sordum 500 tl ödedik bebeğe dedi. Sonra sigortacımı aradım. 1300 e inanamadı, ben bu kadar pahalı hastane görmedim dedi. Suit oda fiyatları da el yakıyor. 2 gece suit oda farkı 1500 tl . Acıbademde 2 gece 300 tl, memorialda ise suit oda farkı ücretsiz!! Suit yerine 2 oda da tutabiliyosunuz, aralarında kapı olan ama fark yine 1500 tl oluyor Hadi suitten vazgeçtik diyelim, bebk masrafı da baya çok. Başka hastaneye doğum yapsam, onda da doktora 3000 tl civarı para veriliyor. Bi kısmını allianz karşılayabilirmiş bunu da araştırıcam bu aralar.

Bu arada dün mobilyalarımız geldi:) Acayip güzeller. Ama bordür ustası gelemedi. Hafta sonu gelecek. Hepsi bitince resimlerini koyarım:)

magnezyum kullanamayan arkadaşlara iki tavsiyem var. birincisi çok susamayı bekleyin o susuzlukla bir bardak değil ben bardak da içesiniz geliyor. ikincisi ise magnezyumun hap olanı varmış onu sgk karşılamıyormuş ama en azından sıkıntı çekmezsiniz.

geliyor canım sırt ağrılarıma iyi geldi benim... tabi geçmiyor ama daha az giriyor...

süpermiş belki kaburga ağrılarımıda geçirir
mahvediyo beni kaburgalarım işyerinde....

valla canım bunlar kilo olarak gelmese bize sorun değil de, bunun bi de sonrası var..

sonra diyet grubu kurucaz fıstık

benimde en büyük kabusum doğum sonrası
düşün doğumdan bile o kadar korkmuyorum...

hoşgeldinizz kızlarr

5 tl ye gayett ii bencee güle güle kullan canım

Dimi:97: sağol canıım
Maşallah sana canım, ne güzel biz oturmuşuz pc başına. Ne güzel düşünmüşsün, bende zemzem suyu içiricem ilk olarak. Hurmada güzel fikirmiş düşünebilirim. Görüşmek üzere, allah kabul etsin

Hoşgeldin canım, önce maaşallah diyeyim. Bebegin dogumdan 14 gün sonra sigortalanması ne saçma şeymiş öyle. Suit oda olmayıversin diye düşünürsünde bebek içinde cidden masraf çokmuş. Allah yardımcınız olsun canım.
Ben burda Hayat hastanesinde düşünüyorum dogumu, normal 250 sezeryan 450. Özel oda farkı 150 lira demişlerdi. Ki özel oda falan düşünmüyorum alt tarafı 2 gün kalcaz bize vermeyecekler odayı

Mobilyalarınızda hayırlı olsun canım, allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Resimleri bekliyoruz:97:

canım çok teşekkürler.. Darısı başınıza.
sizin hastanede fiyatlar çok iyiymiş. bi de bebek masrafını sor, aklında olsun. Çıkışta hazırlıklı olmak adına.

ALLAH kabul etsin arkadaşım....
bu arada ben ilk 2-3 tane damla nar suyu koymayı düşünüyordum bebeğimin ağzına ,
nar suyu gaza iyi geliyormuş ama evde zemzem suyumda var acaba ondan mı versem ya....
bak aklımı karıştırdın şimdi....
hurma da iyi fikir ama bebeğime tatlı gelirde sütü almazsa çok üzülürüm açıkcası....

günaydın hayırlı cumalar diliyorum şekerler
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşım...
nurben im hele sor kaynanan o gün bırakır mı yaa off offf:84::84:
haaaaaaa, işte orda olay sende kopacak,
kocişle evden çıkmadan pazarlık yap, alttan gir, üstten çık, sonrası için bir program yap ve ordan erkence kaçıver....
ama yok ikna edemezsen sanırım o gün orda çivili kalablirsin.....

gayet hoş....
yarm elma gönül alma, iyi etmişsin arkadaşım....

maşallah kızına canım
gerçekten çok pahalıymış canım hastanen , allianz olupta amerikanda doğum yapan tanıdıklarım var onlarda çok ödemediler benim bildiğim....

canım çok teşekkürler.. Darısı başınıza.
sizin hastanede fiyatlar çok iyiymiş. bi de bebek masrafını sor, aklında olsun. Çıkışta hazırlıklı olmak adına.

Yarın inşallah kontrolümüz var sormayı düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı inşallah:97:

maşallah kızına canım
gerçekten çok pahalıymış canım hastanen , allianz olupta amerikanda doğum yapan tanıdıklarım var onlarda çok ödemediler benim bildiğim....

ya evet bi de amerikanı araştırıcam. benim doktor amerikanda çok doğum yapıyor. belki de orda yaparım. tek korkum başka hastaneye kalkıp gelince sezaryene yönlendirmesin. bir an önce yapıp döniyim dye :S

biz yemege gidiyoruz kızlaar, afiyet olsun sizlere

heracım bebegine maşallah canım, alıntı yapamadım

Mrb kızlar stada gittim geldim ama güneş kandırıyormuş bir soğuk bir rüzgar, müdüre dedim hocam yarın gelmesem düşündü durdu o curcunada ne yapacaksam varlığım bile anlaşılmıyor ki,bazen çok anlayışsız oluyor insanlar

HERA'cım,
gerçekten pahalı imiş arkadaşım...
burda acıbadem de benim doktorum, sigortasız falan 2 gece kalmalı 4500 tl demişti, tabi eski doktorum.... ben burda özel konak diye bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz hem yeni doğan yoğun bakım üniteside var.....
suit odada o kadar fazla fark etmez diye düşünüyorum ama tam olarak daha ayrıntılı öğrenmedim açıkcası....

bu arada bebeğin için MAAŞALLAH diyorum arkadaşım....herşey yolunda,
bizim doktorda boy söylemiyor , yanıltıcı olabiliyormuş...
ALLAH bir solukta kurtulmayı nasip etsin hepimize....

nolucakki 1 saat uzakta olması. sonuçta 2 gün yatıcan, sonra eve gidicen. bence uzaklığı düşünme. ben de büyük ihtimal karşıda yapıcam doğumu, hepsi 1 saat mesafede. maksat hastane içine sinsin.

amin canım çok teşekkürler. nasıl olursa olsun, doğcak biticek işte. en iyisi olsun diye istiyorum ama sağlıklı olsun da unutucaz gidicez doğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…