2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:26::26::26::44::44::44: ayyy ben hiçbişey anlamadım benim ilk hiçbir bilgimde yokk cahil cahill mi doğurcam bu site olmasa halim perişandı valla İYİKİ VARSINIZ..

:26::26::26::44::44::44: ayyy ben hiçbişey anlamadım benim ilk hiçbir bilgimde yokk cahil cahill mi doğurcam bu site olmasa halim perişandı valla İYİKİ VARSINIZ..

Canım benim aslında çok şey bilmekte fazla iyi birşey sayılmaz sen bilmen gerekeni öğren gerisini çok kurcalama benim huyumdur sağlıkla ilgili herşeyi öğrenicem araştıracam sorulduğunda bilmiyorum dememek için.

tatlım yedirmiyosun zaten hemen alt dudağına ve üst dudağına bir kez dokunduruyorsun o kadar... hurmayı ikiye bölüp tatlı yerini.. yani bebek tadını bile almıyor aslında... çünkü dediğin gibi tatlı gelebilir sonuçta ve bebek süt içmek istemeyebilir... Ama gönlünü ferah tut Allah ın izniyle hepimizin sakır sakır sütleri olacak insallah emzirmediğimiz zamanlarda akacAK böyle göğsümüzden o kadar çok olsun insallah...

Son düzenleme:

Canim azar azar yemeye calis, bir de yanmis yagli bir sey yeme buna pogaca borek de dahil, sonuca firinda yaniyorlar bir derece. Cok zor bilirim ama baska turlu basa cikilmiyor.

Kuzenin nasil dusmus anlatsan yaa
Bi dakka ben bunu bilmiyorum galiba, epizyo kesisi enine mi yapiliyor? Yani vajinadan anuse dogru olan yer degil mi???

Canım bizde de sakız çiğneme boklu olur derler.
Bunu bilmiyordum

Canım özellikle dr. uyarın, enine yaptırın yoksa canınız çok fazla acır geç iyileşir ilişki sırasında çok zorluk çekersiniz. Zaten normalde yırtılma aşağı doğru olur kesilmesine gerek kalmaz ki.

onu ben de duymuştum enine yaptırıncaz daha kolay iyileşiyormuş... dr la doğum öncesi konuşmak lazım bunu da...

kızlar yaaa melike girmiyor birkaç gündür... face de aktif görüyorum ama geçenlerde banlanma ihtimalim var diyordu yoksa banlandı mı???

tatlım valla tam anlatmadılar etkileniyorum die ama laf arasında..valla dedi yengem benim ilk doğumumdu hastaneye gitmek için çıktıkk kapının önünde bebek paçama düştü dedi.. hatta allahtan bişey olmadı filan dedikk.. o kadar kolay olan var artık bünye meselesi.. bizim komşunun kızı 19 yaşında doğum yaptıı adet sancısından farksızdı diyorr

abooowww o nasıl bşr kolay doğum muş öyle... fırt diye çıkmış bebek haaaa... ayy daha neler duycaz kimbilir...

kişiden kişiye değişiyormuş canım annemde erkek kardeşimi 5 kilo doğmuş 10 dk sürmedi diyoo ayy inş.bnde olurum

5 kilomubide 4 kilodan sonra sezeryan olması gerek diyolar demekki buda yalan annene çektiysen valla yaşadınn

tabiki canım ben 4 kilo erkek kardeşim 5 en küçük kızda 5,5 doğum raporları duruyor evde hamile olduktan sonra çünkü bende duydum inanmadım baktım yani..hatta daha kolay olurmuş öyle diyorlar

kişiden kişiye değişiyormuş canım annemde erkek kardeşimi 5 kilo doğmuş 10 dk sürmedi diyoo ayy inş.bnde olurum

Annene maşallah canım ablam hemşiredir benim geçen haftalarda yanına gittiğimde arkadaşlarından biriyle görüştüm de 4,5 kilo doğmuş kızı ilk doğumunda 13 sene önce kadını öldüreceklermiş ebeler dr. fosur fosur uyuyormuş kaldırıp dr. bey bebek çıkmıyor sezeryana alalım mı diyememişler kadında içten dıştan toplam 40 dikiş atılmış Allah korusun böylesinden de.

benim kayınvalşdem de görümcemi 4 buçuk kilo ile doğurmuşşş... o zaman sezeryan pek yapılmıyormuş zaten.. ama yırtılmadık yerim kalmadı diyor şekil bozukluğu da çabasıymış.. bence 4 kilo üzerini zorlamamak lazım normal doğum için...

sağlıklı sihhatli doğsunlardaa varsın 3 kilo olsunlar Ama çok duyuyorum bende gerçş annemin karın yırtıkları fena çok kötü oda doğumdan kalma işte..bacaklarında felan hiç yok gögüste sadece karında...bende inş.hiç olmaz ama bacağımda hafif kızarmalar başlamış bileee

onu ben de duymuştum enine yaptırıncaz daha kolay iyileşiyormuş... dr la doğum öncesi konuşmak lazım bunu da...
Ay vallahi bi yasima daha girdim.Ben hep vajinadan makata kesiliyor saniyordum
Vay bee... Hic mi ikinma falan gelmemis ki yazik? Insallah kafa ustu dusmemistir yavrum yaa..

5 kilomubide 4 kilodan sonra sezeryan olması gerek diyolar demekki buda yalan annene çektiysen valla yaşadınn
Halam 5,5 kilo dogurmus normal dogumla kuzenimi. Diger halam ise bundan 45 yil once sezaryen olmus doguramayinca, karnini kaburgadan ta asagiya kesmisler. O zamanlar bikinideki yatay kesiyi bilmiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…