2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,
az önce apar topar çıktım eve zor yetiştim, midem fena oldu ve çıkardım biraz..Nooldu bana anlamadım..

Şİmdi de eşimle acaba samsuna gitsek mi dye dşünüyoruz..bugün okulda arkadaşlar daha hiçbişey almadığımı öğrenince ne duruyosun valizini hazırla dediler.

ne dersiniz 19 mayıs geç mi, yada bugün gidip yarın alışveriş yapıyım mı biraz..

Daha kendime ve bebeğe çöp dahi almadım yanii

Bi de liste lazım tabii bana..ne alıcam ben ya? yardım edin bana.....:84:

yaaa benim yine alıntılarım gitti japanescim sen yavas yavas ye yazmıstın, unlu mamullerden uzak durmaya calısıyorumama yemegin yanında yedigim ekmek bile yakıyor((

kim bana azar azar soguk süt iç demişti?? sütü işyerime getirmye başladım artık, sabah ve ögleden sonra birer pet bardak içiyorum ama ı ıh mide yanmaya devam ediyor, bi de benim göbek deliğim acıyor kızlar yaaa, sizde de var mı? ben laparoskopiyle kist aldırdım, dikişlerden biri de göbek deiliğimin içinde, o mu zorlanıyor acaba:26:

ayh nasıl bi balık hafızayım ben yaa, kusuruma bakmayın kızlar, cvp veremedim yine

5.5 kilo ne yemiş ne içmişler yaa bebek bu kadar kilo almışş.. 45 yıl önce sezeryan haaa yine yapabilmişler helal olsunn

hepsiiii çok güzeeeeel, ama en güzeli 2. benceo teyzeden bir tane de ben istiyoruuum

canım bence zamanınız varsa git, sonucta yolculuk, 19 mayısta şişin olur ödemin olur, gidemezsin, fırsat bu fırsat, git alıver güzelce bebişinin herseyini... ben aldıklarımın listesini atayım sana özelden. bu arada mideni mi üşüttün, neden kustun ki??

Son düzenleme:
5.5 kilo ne yemiş ne içmişler yaa bebek bu kadar kilo almışş.. 45 yıl önce sezeryan haaa yine yapabilmişler helal olsunn

Canım benim kilolu doğumların büyük nedeni hamilelikte ki şeker oranının yüksek olması o zamanlar kimin haberi varmış şeker mi var bende acaba ne var diye.

bence 3. çok güzell

bence git al bugün erteleme

Canım göbek deliği acıma işi bende de oluyor dış gebelikten dolayı geçirdiğim laperoskopiden dolayı ama normalde de olurmuş göbek deliğinde ki kas dokusu zayıf olduğundan gerilme sonucu dışarı pörtleyebiliyormuş.

ayy sağolun kızlar, gidiym dimi, ama beni arabada tutuyo, yollarda rezil olmama inş..
Bilmyirum ki üşüttüm galiaba midemi, hava çok soğuktu şimdi açtı biraz
samsun da kesin yağmurlu olur yarın neyse..

listelerinizi bekliyorum kızlar
çok seviyorum hepinizi..

bu arada samsunda nete girme şansım yok

Son düzenleme:

allah korusun benim ablamın kızı 4.5 kilo doğdu normal doğumla ve zor bi doğum olduuğu için şuan sol kolunu tam anlamıyla kullanamıyor bi çok doktora başvurdular sporlar hareketler ama sol kolunu yarım kaldırabiliyor bitanem benim ailecek çok üzülüyoruz bu duruma ama yapacak bişey yok benimde önümde bu örnek olduğu için 4 kilo civarı olursa eğerr bebeğim kesinlikle sezeryan yaptırırım ,,normal doğum meraklısı olsam da o deneyimi yaşamayı çok istesem de kilo fazlalığı varsa kesin sezeryan derim

Eki Görüntüle 182867

bunlardan hangisi güzell teyzem sıkıştırıyo modeli ve rengi vermem gerek hazirana ancak yetiştirirm yavaş yavaşda düzersin diyor
Bunu begendim ben (cikmadiysa onu oyuncak bebek arabali olan)

Gecmis olsun canim. Bence de git al birseyler artik. Bak ben korkudan yikadim utuledim hurclara kaldirdim bile. Listedekiler pek cok ama 0-3 ve 3-6 ay body, tam acilan zibin (anvelop oluyor, tamamen acilabilenler en kolayi) corap, eldiven, penye sapka, battaniye, yikama urunleri... Hastane cikisi al bari en azindan, kenarda dursun. Ust bas cok alirsin daha. Sen bizim ciciler topigine bak en iyisi, resimlere bakarak not et. Emzik biberon falan da lazim. Emzirme sutyeni, gecelik...

Olsun canim, hangimizde hafiza kaldi ki? Ornegin ben ilk dogumumla beynimin yarisini yitirdim Simdi diger yarisi da gidiyor Mide yanmalarin azalacak canim, benim daha seyrek oluyor 30.haftaya girdim gireli.

Sekerden kesin bence de. Olumden donmus zavallim. Ama dokuz canlidir benim halam

bence soldan en üstten ikinci sade şık

bencede git al vaktin varken hem rahatlamış olursun aklında kalmaz

ay pörtlesin de sanki o dikişten yırtılırmış gibi olursa diye kokruyorum ben:18: taa gebeligin basında bi sormustum doktoruma, ama o zaman bu akdar açılmamıştı, o zaman accık kabuk bile bağlamıştı sana da cok geçmiş olsun canım, şimdi normal dogum mu düşünüyorsun?

Du hemen gönderimm sıkıştırıyo bide kendisininde çocuğu olmuyor çok hevesli benimkine
bence 3. çok güzell

bence git al bugün erteleme
evt oda hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım:26:
esracım o benim favorim zaten.renk değiştirme yapıcz tabi önemli olan yatağı benim için büyüyen yatak istiyorum sonrdan da kullanabilecek
bence soldan en üstten ikinci sade şık

bencede git al vaktin varken hem rahatlamış olursun aklında kalmaz
:26::26::26::26:

Eskiden hormonlu v.s. yiyecekmi varmış
hepsi çatır çatır normal doğuruyomuş
şimdi ise her 3 gebelikten 1 tanesi daha doğmadan sonlanıyor canım...

bende normale taktım canım
sezeryanı hiç aklıma bile getirmiyorum tek derdim kıllar
yanlız sancı gelince hemen doğmuyomuş
forumda doğum hikayelerini okumuştumda nişanı sancı gelip üzerine duş alan kompostosunu hazırlayan felan var....

Naapsam acaba gidip ebelerle tanışıp kanka mı olsam, rüşvet mi teklif etsem?

rüşvet vermede kanka olsan süper olur bence...

ben her öğlen yiyorum yoğurdu fıstık yanlız sonrasında uyku yapıyo :97:

Canım bizde de sakız çiğneme boklu olur derler.

onu geçen gün burdan başka bir arkadaşta söyledi

kızlar yaaa melike girmiyor birkaç gündür... face de aktif görüyorum ama geçenlerde banlanma ihtimalim var diyordu yoksa banlandı mı???

şafak topiğine yazıyo melike

gerçekten bünye meselesi
yanlız 19 da çok erken yaaa

canım ilk önce kendi ihtiyaçlarını tamamla , pijama gecelik felan....

Canım normal doğum düşünmüyorum çünkü 2. dış gebeliğimde hem tekrardan laperoskopi oldum temizleyemedikleri içinde açık ameliyata geçilmiş yani kesi yedim dört yanımdan geçen haziranda 1 sene arayla riske atamam kendimi.

selaaaaaaaam
okulun son gününü hayrlısıyla bitirmenin sevincini yaşıorum
çok güsel bi duygu darısı en kısa zamanda başınıza
yarın 23 nisan için gidicem program düzenleme görevi benimde bu sene
bide pzt. yeni öğretmenle tanışıp şöle bi anlatırım durumlarııı
sonra beni tutabilene aşk olsunnn

ohhh canım benimm sen kurtuluyorsun deseeenee darısı başımıza..artık yarında yorma kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…