2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk resim bizim mobilyanın renkli olanı
benden nacizane tavsiye beyaz yada krem al
unisex düşün yani 2. bebeği düşünüosan özellikle

ohhh canım benimm sen kurtuluyorsun deseeenee darısı başımıza..artık yarında yorma kendinii

evet kurtuluorum inş.
tabii müdür bi dünya iş buyurdu ayrılıorum die
yok sergi için çocukları çalıştr ,yok bilgi yarışması için soru hazırla
tamam dedim h.sonu hepsini yapıcam pzt. gidip halledicem inş.

hadii gözünn aydınn ne güsell evet darısı bi an önce bizeee inşallahhh

al bendende o kadar belim , KABURGALARIMMMMMM OFFF OFFFF

ne mutlu canım sana

öyle pembe felan istemiyorum tatlım zaten ya krıkk beyaz yada krem olcak..hem 2.çocuk için hemde klasik daha hoş duruyor..halısını renki alırım oyuncaklarla benzer zaten bebek odasına..bakalım artık modeli beğenirsem sonra duvar için kağıtlar var onlardan alıcam..DÖNENCE ALICAM onuda dün öğrendim ayy müdür de :76::76:sende sık dişini sabret kurutluyorsun sonuçta...bana daha çooook varr.offff

napcaz ya belim ortadan ikiye ayrılcak sabah çorabımı giymek için eğildim aaa eğilemedim bilee...ben kılı nasıl etcem nasıl alcam daha birde normal doğum istiyorum

gece yatağa yanlışlıkla sırt üstü yatarsam dönemiyorum bir daha sanki sol bacağımı eklem yerinden çıkarıyolar çığlık atıyorum resmen

sıcak suyla duş alınca çok iyi geliyo belime ama onu keşfettim canım

hep diyorum kıl olayı derdim diye
en son basıcak jileti (gerçi görmeden nasıl basıcam orasıda ayrı muamma) gidecem doğuma

bide bugun tugcal dı galiba magnezyum hapı iyi geliyo dedi bel ağrılarıma onuda yazdırıcam doktora...

hayırlı olsun cnm ben iznimi doğum sonrasına bırakıcam sanırım zaten 2 ayım yaz tatiline gidiyor canım çook sıkılıyor
canım bence de daha fazla ağırlaşmadan al derim buarada eşimde Samsunlu artık Samsundan bilgiler verirsin dönüşünde bize aldığın cicileri de eklersin

ben 2.ciyi çok beğendim krem olması ve ağır duruşu hoşuma gitti açıkçası

anladım canım, hakkımızda hayırlısı, ben dikişlerim var diye normal yapamam sanıyordum, laparoskopi engel deilmiş, ama sen açık da olmuşsun, inşallah bundan sonra hersey istediğin gibi olur.

ayyyy ne kadar güzel, inşallah saglıkla gecirirsin evdeki vakitlerini de, darısı basımıza zazezcim, doya doya ilgilenirsin hem kendinle hem bebişinle

napcaz ya belim ortadan ikiye ayrılcak sabah çorabımı giymek için eğildim aaa eğilemedim bilee...ben kılı nasıl etcem nasıl alcam daha birde normal doğum istiyorum
sen yine eğilmişsin, benim o çizgiyi geçmemin yolları yok valla genelde elbise giyiroum, külotlu corabı da yatarak anca, ama çizmeleri falan son 10-15 gündür eşim giydiriyor valla:26:ağdayı da ağdacıya yaptır gidebilirsen artık, çünkü gercekten mümkün deil kendi kendine halletmek

Son düzenleme:
Kızlar buarada benim ablamda 4,5 kg ile doğum yapmıştı kendi dru seminere gittiği için bulunamadı ve sezeryanla olması gerekirken normal doğuma aldılar ablam şimdi iyiki öyle olmuş diyor ama annem ablamın halini anlatırken damarları çıkmıştı diye vahlanıyor, ablam da çok narindir ben de hep kendime o bile yaptıysa bende yaparım diyrm ama hala kesi olayı kafamı karıştırıyor ablamda fazla araştırıp düşünme bazı şeyleri oluruna bırak çok bilmek iyi değil diyor haklı da sanırım ailenin dr.u gibi oldum birinin sıkıntısı olsa arayıp internetten araştırsana diyor, eşimin ve görümcemin rahatsızlıklarını drdan önce söylemişliğim var da

canım ben gebeligin 15. haftasında oturdugum koltuk altımdan kaydı, düştüm, sonra bel agrılarım başladı. o zaman magnezyum verdi doktorum, devamlı kullan demişti, ben 10 günde bıraktım, ama bel agrıma iyi geldi, aslında benim de kramp ve bel agrıları için tekrar başlamam lazım da suda kaynayandan vermişti, içemiyorum onu yaaa

kesinlikle 2. si canım. sarı duvar üstüne vanilya rengi gibi olan. zaten bebeksi olanları boşver canım.

:26::26: sıcak su da hamilelere ii gelmez diyorlar canım ya..ayy jilet vurmaaa sakınn kart kart çıkar sonra ben kuaföre gidicem napimm:97:magnezyum bana ayzdı doktor ahh kullanabilsem kusuyorum hemen
evet canım 2.beğenen çokkk olabilirr odaa bende renkli istemiyorum...

ayy allah iyiliğini versinn nekadar güldümmm:118::118::118::122::122:evet kuaföre yoldrucam napalımm..iltihapda geliyo benden kokudan nefret ederim hayret koltuk altı ve bacağımda hatta kaşım iananılmaz hiç çıkmıyor orayıda göremedim baktım baktımm aldırcam mecbur

maşallah sana:)

allah kaldıramayacagımız yük vermezmiş, ben hep şöyle düşünüyorum, kızımı cok zor buldum, bir sürü operasyondan falan gectim. ama hiç birinde (tüp bebek tedavisindeki yumurta toplama hariç) ah vah etmedim. çünkü bebeğimi o kadar çok, o kadar içten ve tutkuyla istiyordum ki, demek ki o zamanlar bu yükü kaldıramayacaktım, sonra kendiliğinden geldi kızım. ve düşünüyorum ki benim onu dünyaya sağlıkla getirmem için her türlü mucize bedenimizde saklı. iş ki onları ortaya cıkaralım, orda da doktorumuz ebemiz yol gösterecek bize. yeter ki saglık olsun, kesiydi, dikişti, hiç korkmuyorum ben bunlardan. çünkü dogum hikayelerinin hemen hepsinde (en sancılı olanlarında bile) bebek kucaga verildiginde tüm acı ve sıkıntılar bitiyor denilmiş, bizde öyle olucaz allahın izniyle

okadar mı kötü yaa

okadar mı kötü yaa

ya şekerli maden suyu gibi, ne biliyim ben sevemedim, hap olsa daha kolay yutulur sanki, aslında su alımım artıyor diye kullanmak istiyorum, hatta eşim her gün aldın mı diye soruyor, ben de her gün işyerine götürmeyi unuttum ayağı yapıyorum

Son düzenleme:
ya ben zaten erojen bölgeyi hep ağdacıma aldırıyorum, en son tatile giderken sıra vardı kuaförümde, kendim halledeyim dedim mos mor oldu her yerim hele şimdi o kdar eğilip kalkarsam tıslar kalırım ben, babannem görse kınar yani, nefes darlıgı olan kadın, o kadar yani

Kızlar, ben sabah hastane fiyatlarını anlatmıştım ya, bunları konuşmak için sigortacımı aradım. dediki son 1 yıldır devlet tüm hastanelere bi kural getirmiş, özeller de dahil, doktorlara artık sezaryene göre daha çok para ödeniyormuş. ülkemizde sezaryen sayısını azaltmak için. güzel bir haber bu.

bi de geçen gün ayşe öner in kitabını aldım. (seminerine de gidicem mayısta). neyse orda normal doğum kısmında diyoki, kesi çok iyi bişey, kesi yapılmazsa ıkınma sırasında vajinanın istenmeyen şeklide yırtılma olasılığı çok yüksekmiş. kesi yapılırken doktorlar en uygun yerde en uygun şekilde keserler, sonrada ideal dikişi atarlar ve kesi hemen iyileşirmiş, eğer istenmeyen yırtık olursaabuk sabuk yerlerden, onun tedavisi çok zormuş, düzgün kaynamayabilirmiş.

kesinlikle 2. si canım. sarı duvar üstüne vanilya rengi gibi olan. zaten bebeksi olanları boşver canım.

evet onda karar kılıyorum halısın oyuncakları dönencesi kurtarır zaten ..renkli olan onlar olsun mobilyada benim zaten salonum ve yatak odamda siyah beyaz..buda öylee kremmm olsunn enn güzelii

canım bana dr.um hapını verdi
bi daha ki kontrolde hapını sor
zorlama kendini benim evde tam
adını bilmiyorum sana yazarım dr.
una sorarsın :26:

benimde anneannem duymayagörsünn tiftik eder vallaaha beniii sen senmi arvadsın diyeerektn:86::86::86: ay napalım ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…