canım bana dr.um hapını verdi
bi daha ki kontrolde hapını sor
zorlama kendini benim evde tam
adını bilmiyorum sana yazarım dr.
una sorarsın :26:
Kızlar, ben sabah hastane fiyatlarını anlatmıştım ya, bunları konuşmak için sigortacımı aradım. dediki son 1 yıldır devlet tüm hastanelere bi kural getirmiş, özeller de dahil, doktorlara artık sezaryene göre daha çok para ödeniyormuş. ülkemizde sezaryen sayısını azaltmak için. güzel bir haber bu.
bi de geçen gün ayşe öner in kitabını aldım. (seminerine de gidicem mayısta). neyse orda normal doğum kısmında diyoki, kesi çok iyi bişey, kesi yapılmazsa ıkınma sırasında vajinanın istenmeyen şeklide yırtılma olasılığı çok yüksekmiş. kesi yapılırken doktorlar en uygun yerde en uygun şekilde keserler, sonrada ideal dikişi atarlar ve kesi hemen iyileşirmiş, eğer istenmeyen yırtık olursaabuk sabuk yerlerden, onun tedavisi çok zormuş, düzgün kaynamayabilirmiş.
canım yazsan bi bakda bende yazdırayım toz benimkide şekerli su gibi ama iğrenç bi farklı tadı kusuyorum hemen...
bende bi kac hastaneden fiyat aldım
ama hep sezeryan daha pahalı epidural
içinde fiyat veriyorlar artık:26:
saol canım bilgi için ne semineri bu bakayım
ayy süper olur, çünkü toz olanı feci gercekten...canım bana dr.um hapını verdi
bi daha ki kontrolde hapını sor
zorlama kendini benim evde tam
adını bilmiyorum sana yazarım dr.
una sorarsın :26:
benimde anneannem duymayagörsünn tiftik eder vallaaha beniii sen senmi arvadsın diyeerektn:86::86::86: ay napalım ama dimi
bende bi kac hastaneden fiyat aldım
ama hep sezeryan daha pahalı epidural
içinde fiyat veriyorlar artık:26:
saol canım bilgi için ne semineri bu bakayım
ya ben zaten erojen bölgeyi hep ağdacıma aldırıyorum, en son tatile giderken sıra vardı kuaförümde, kendim halledeyim dedim mos mor oldu her yerimhele şimdi o kdar eğilip kalkarsam tıslar kalırım ben, babannem görse kınar yani, nefes darlıgı olan kadın, o kadar yani
süper bilgi, saol heracımKızlar, ben sabah hastane fiyatlarını anlatmıştım ya, bunları konuşmak için sigortacımı aradım. dediki son 1 yıldır devlet tüm hastanelere bi kural getirmiş, özeller de dahil, doktorlara artık sezaryene göre daha çok para ödeniyormuş. ülkemizde sezaryen sayısını azaltmak için. güzel bir haber bu.
bi de geçen gün ayşe öner in kitabını aldım. (seminerine de gidicem mayısta). neyse orda normal doğum kısmında diyoki, kesi çok iyi bişey, kesi yapılmazsa ıkınma sırasında vajinanın istenmeyen şeklide yırtılma olasılığı çok yüksekmiş. kesi yapılırken doktorlar en uygun yerde en uygun şekilde keserler, sonrada ideal dikişi atarlar ve kesi hemen iyileşirmiş, eğer istenmeyen yırtık olursaabuk sabuk yerlerden, onun tedavisi çok zormuş, düzgün kaynamayabilirmiş.
hakkaten sen sormasan tamamen ucmus benden, helal olsun hafızana:81:pelin nasıl geçti randevu?
ayy süper olur, çünkü toz olanı feci gercekten...
biz nazlı hamileleriz, çekecekler valla
ay benim yıllardır gittim bi kız var cok
memnunum zaten hamileyim die komple
gittim gecen hafta canım acımasın die
o kadar guzel narin aldı ki mis yaptı cıkardı
suan harikayım bi daha 35.haftada yaparım
ne olur ne olmaz baktım gelmedi bide 38 de giderim
o da bana yeter
şekerim nası geçti kontrolün? ben de salı gittim, sanırım senin de salıydı.
seminerler burada:
Dharma İlaç, Mustela, Noviderm, Expansience Laboratoires
sürekli bakıyorum, 21 yada 28 mayısta gidicem.
valla eskisine nazaran daha cok acıycak orası kesin de dayancaz, caresi mi var:76::76::76::76: tabikii canım çokk acırmı ki acabaa..??:97::97::97:
aah canım error verdi bu site bizim
bilgi işlemin yasakladıgı bi yer mi acaba:26:
benim bugundu canım gittim geldim iyidi cok
sukur bi problem yok 2 kilo almısım 1 ayda
cok dedi normal dogumu konustum iyiydi yani
her ihtimale karsı gaviscon verdi bulunsun dedi
senin nasıldı salı kontrol bi problem yok dimi
ya işte ben de bundan sonraki ağdama ne zaman giderim diye hesap yapıyorum, 35 geç olmaz de mi? o haftalar riskli falan deil mi? arastırdın mı?
içime biiii daralma geldiii offff
:)) teşekkürler canım, okuyorum işte bol bol boş zamanlarımda.süper bilgi, saol heracımay maşallah sen ne kadar bilinçli bir anne olacaksın öyle
aah canım error verdi bu site bizim
bilgi işlemin yasakladıgı bi yer mi acaba:26:
benim bugundu canım gittim geldim iyidi cok
sukur bi problem yok 2 kilo almısım 1 ayda
cok dedi normal dogumu konustum iyiydi yani
her ihtimale karsı gaviscon verdi bulunsun dedi
senin nasıldı salı kontrol bi problem yok dimi
ben zaten 37 ye kadar calısmayı dusunuyorum
bide benim cok cıkmaz oyle o yuzden rahatım
35 de de olmayı versin artıkın yani kısmet
en kotu ihtimal hemen tutarsa evde jilet
zaten sen evde yapmasan hast.de onlar
yapacak rezil oldugunla kalacaksın bende bu
yaşıma kadar jilet kullanmayan insanım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?