2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA JAPONES ARKADAŞIM....
bu halaya bayıldım doğrusu, babaannemde rahmetli, babamı buna benzer şekilde doğurmuş...
evet bunları duyunca sezeryan fikri bile beni sinir etmeye yetiyor
amaaaa bide diğer hikayeler var işte, biz bilebilsek ki hangi kategorideyiz.......
ah japones ah, bu sıkıntılı bir durum işte......

keşkem bende kabak yüklesem de gelsem....
Naapsam acaba gidip ebelerle tanışıp kanka mı olsam, rüşvet mi teklif etsem?
ay ben sanırım buna benzer bişey yapıcam....
oda şöyle: çalıştığım yerde bir abi tüm doğumhane personeline bir miktar bahşiş vermiş ve çok işe yaradığını söyledi, eşi çok memnun kalmış...
açıkcası ben özel hastanede yapıcam doğumu ama kocişi şimdiden tembihledim sen merak etme ben gerekeni fazlasıyla yapıcam diyor, niye demesin eni zar zor sezeryana ikna etti ya, ondan mutlusu yok....

Slm kızlar ben deniz 26 haftalık hamileyim temmuz 28 de doğum olacak inşallah kızım gelecek ama ben çok korkuyorum herşeyden :))))
hoşgeldin aramıza, hayırlı uğurlu olsun, jkorkma diyoruz ama endişelen çünkü bundan kaçış yok
işte ben ona gelemem esra...
açarım ağzımı yumarım gözümü, hele de canım acıyosa varya, yolarım o saçlarını :84:

....İNŞALLAH arkadaşı İNŞALLAH....
ha anladım, hurma dudaklılarımız olsun o zaman bebiklerimizin adı....

benimde paçama yapışıversin bebeğim ya....
kocişede kapak olsun ya......

kişiden kişiye değişiyormuş canım annemde erkek kardeşimi 5 kilo doğmuş 10 dk sürmedi diyoo ayy inş.bnde olurum
kesinlikle değişiyor bende 4 kilo 900 gram doğmuşum , ama annem mahvoldum diyor....
sanırım bizlerin içinde en rahat mineeeee doğuracak..... eeeeeee bu kadar akti olduğu için oda bir nevi kabak mabak taşıyor, tarlada sayılır, butün gün çapa falan yapıyor yavrucak...

5 kilomubide 4 kilodan sonra sezeryan olması gerek diyolar demekki buda yalan annene çektiysen valla yaşadınn
umarım anneme değilde teyzeme çekmişimdir....
aman ALLAH'IM.... 40 dikiş mi........
ALLAH korusun, ALLAH korusun...

geçmiş olsun, acaba mideni falan mı üşüttün sen...
bencede artık birşeyler al, bende ufak ufak birşeyler aldım,
hatta, bugün neredeyse tüm alışverişi annem teyzem ve eşimle beraber yapıp bitirecektik ama
çarşamba ve perşembe günü biri annemin biri babamın tarafından olmak üzere 2 tane cenazemiz oldu ve yakınlarda bu yüzden erteledik artık işimizi...
nasip işte planlıyorsun olmuyor, o yüzden çokda uzatmamak gerek bazı şeyleri....

bebiş iyi aman canım ohh...bebeğe etkisi olur muymuş peki bu durumun..bu arada kızım coştuu bıdığımm Maşşallahh tepik savurmadan bir oldu hiçde yorulmuyor aynı anası gibi

cok saol canım eşlerde gelebiliyor mu
sadece anneler mi benim eşim bakım
konusunda başımın etini yiyor ders
alalım die ben tek gidersem kıskanır

evet, normal doğumda epidural 6 cm açılma olunca yapılıyormuş, o da sancıyı biraz azaltacak kadar az miktarda yani. anne ıkınabilsin diye. sezaryende yüksek doz veriliyor çünkü malum ameliyat kesip biçilecek anne, hiç bişi hissetmesin diye.

bebiş iyi aman canım ohh...bebeğe etkisi olur muymuş peki bu durumun..bu arada kızım coştuu bıdığımm Maşşallahh tepik savurmadan bir oldu hiçde yorulmuyor aynı anası gibi

aman maşallah canım benimkininde
kafa asagıdaymıs aman dedim erken mi dogrucam
yok canım suan yapacak bisey dogunca ultrason
falan cekilmesi gerecekmis

yaptıran var mıdır yaa... ayy yokk tertemiz giderim allahın izniylee

mecbur yapıyorar canım normal
olursan eger kıldan enfeksiyon
riskin var o bolgenın temiz olması
sart sezeryanda problem degil zaten
orayla işleri yok sadece kasıkda varsa
oraya yapıyorlar

aman maşallah canım benimkininde
kafa asagıdaymıs aman dedim erken mi dogrucam
yok canım suan yapacak bisey dogunca ultrason
falan cekilmesi gerecekmis

aaa doğum pozisyonunu almış o zaman bıdık desene...işallah zamanınd doğarlar canım yaa..anne karnında 1 dk dursa gene karmış.yanii

ayy bugün o kadar sıkılıyorum kii.. bunalıyorum nedendir bilmem.. siz ağda konusunu konuşmuşsunuz.. ay ben o kadar düşünüyorum ki.. inşallah kötü bi durumda gitmeyiz hastaneye.. gerçi ağda artık çok çok canımı yakmaya başladı.. en son ağladım yanii.. aylar önce konuşmuştuk kim hatırlamıyorum emla kremden bahsetmişti.. bu ay almayı düşünüyorumm.. inşallah bi sakıncası yokturr.. yoksa jiletlede tam yapamıyorum ben alışmamışım.. ağdayı yine dört yanı aynalarla donatınca yapabiliyorumm

mecbur yapıyorar canım normal
olursan eger kıldan enfeksiyon
riskin var o bolgenın temiz olması
sart sezeryanda problem degil zaten
orayla işleri yok sadece kasıkda varsa
oraya yapıyorlar

ben bu hafta gidicemm...gidip aldırcam yoldurcamm kirli kirli ay ne ayıp olurr..temiz temiz gitmek en iiyisi canımm çokda tombk oldum kendim hayatta yapamam

hadii gözünn aydınn ne güsell evet darısı bi an önce bizeee inşallahhh

al bendende o kadar belim , KABURGALARIMMMMMM OFFF OFFFF

ne mutlu canım sana

en kısa zamanda darısı başınıza inşş.

evet canımm bizimkide krem duvarları pembe boyattım
perdeyide pembe tonlarında alıcam öle hava katıcam bnde odaya

ben Allah nasip ederse en az 6 ay ücretsiz izin alıcam
o yüzden erken ayrıldım canımm

amin canım darısı sizlere

alt sağdaki hariç hepsi hoş
ama en hoşu üst ortadaki, benim seçtiğim mobilyada buna yakın sayılır...

o sana şimdiden hayırlı olsun o zaman Zehra'cım, izin vakti geldi ha....
nasip işte herşey....

bu arada evet fazla araştırmakta çok iyi olmuyor bazen, doktorlar da zaten çok bilmiş istemyorlar karşılarında...

cetrefilli, kesinlikle katılıyorum sana
ne olursa olsun geçecek ve unutulacak sadec o an,
bebeğimizi kucağımıza aldığımız o an hatıralardan silinmeyecek.....

kızlarrrrrrrrrr biraz önce mobilyacımız aradı yarın 1 gibi geliomuş kızımın odasıı
bu kadar çabuk geliceni tahmin etmiodum hiç
3 nisanda sipariş verdik önce nisan sonu dedi sonra arayıp bi 10 gün daa gecikebilir dedi
ben mayıs 15 anca diodum şok oldum geldi diince

secil'cim bence gebelikte emla kullanma canım..

Bucan'cım eşin Samsunluymuş senin de, biz eskiden daha sık giderdik, bu sene pek gitmedik ama karşılaşırız belki bi gün..Off inş. yağmurlu olmaz hava..

Tek tek alıntı yapamadım aceleden ama cevap yazan herkese teşekkür ederim..Bakalım inşallah abuk subuk şeyler alıp, yada karar veremeyip hiçbişey almadan gelmem..

kızlarr biz geldikk.
bebeisimle doktora gitmiştik. 1130 gr 38 cm olmuş
3 boyutluylab aktık aşallah baya byümüş tombikleşmiş. amahep yan durdu tam göremedik yüzünü.. Allahım ssağlıkla kucağımaalmayı nasip eder inşallah
herşeyim normmal ama çok kilo almışım doktor kızdı. 1 ayda 5 kilo almışımmm. moraim bozuldu.. onun dışında b12 ekkliğim varmış o yüzden demir ilacımıdeğiştirdi. b12 katkılı ilaç verdi.. bizden bu kadar siz nsılsınzız:97::97:

ben bu hafta gidicemm...gidip aldırcam yoldurcamm kirli kirli ay ne ayıp olurr..temiz temiz gitmek en iiyisi canımm çokda tombk oldum kendim hayatta yapamam

evet ya tombik tombik cok fena zorlanıyor
insan aman ne ayıbı canım bizde koyvermiyoruz
ki elimizden geleni yapıcaz saati yok ki bunun ne yapalım
bu kadar dert etme kendine canım

hayır olsun canım iş mi yogun
bende yeni geldim yoğun biraz
hafifledi rahatlamak için kactım buraya

yoğunlukta yok ama eşim yok 2 gündürr iş için gitti yoğunum dedi pekte aramıyorr onaa daralıyommm galiba :2:

güzel geçmesine sevindim canım benim dayımın kızınada doğduktan sonra doktor bi ayağı diğerinden kısa demiş şu an 4 yaşında hiç bişeyi yok allahın izniylee kötü bişey olmz inşallah senin bebişede

merhaba hanımlar
biz geldiiiikkkk

merhaba GONYAAA yolcusu hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…