kızlarr biz geldikk.
bebeisimle doktora gitmiştik. 1130 gr 38 cm olmuş
3 boyutluylab aktık aşallah baya byümüş tombikleşmiş. amahep yan durdu tam göremedik yüzünü.. Allahım ssağlıkla kucağımaalmayı nasip eder inşallah
herşeyim normmal ama çok kilo almışım doktor kızdı. 1 ayda 5 kilo almışımmm. moraim bozuldu.. onun dışında b12 ekkliğim varmış o yüzden demir ilacımıdeğiştirdi. b12 katkılı ilaç verdi.. bizden bu kadar siz nsılsınzız:97::97:
kızlarr biz geldikk.
3 boyutluylab aktık aşallah baya byümüş tombikleşmiş. amahep yan durdu tam göremedik yüzünü.. Allahım ssağlıkla kucağımaalmayı nasip eder inşallah
herşeyim normmal ama çok kilo almışım doktor kızdı. 1 ayda 5 kilo almışımmm. moraim bozuldu.. onun dışında b12 ekkliğim varmış o yüzden demir ilacımıdeğiştirdi. b12 katkılı ilaç verdi.. bizden bu kadar siz nsılsınzız:97::97:
kızlarr biz geldikk.
yoğunlukta yok ama eşim yok 2 gündürr iş için gitti yoğunum dedi pekte aramıyorr onaa daralıyommm galiba :2:
güzel geçmesine sevindim canım benim dayımın kızınada doğduktan sonra doktor bi ayağı diğerinden kısa demiş şu an 4 yaşında hiç bişeyi yok allahın izniylee kötü bişey olmz inşallah senin bebişede
merhaba GONYAAAyolcusu hoşgeldinn
canım cok sevindim gozunaydın
benimde bugundu hersey yolundaydı
maşallah ay ben 2 kilo aldım banada kızdı
1 kilomus almam gerekencok sevindim canım
kızlarr biz geldikk.
maşallah canım sana ve bebişe
bende çok merak ediyorum oğlumu ama daha 1 hafta var
ayy maşallah canımm bebişineee
kızlarrrrrrrrrr biraz önce mobilyacımız aradı yarın 1 gibi geliomuş kızımın odasıı
bu kadar çabuk geliceni tahmin etmiodum hiç
3 nisanda sipariş verdik önce nisan sonu dedi sonra arayıp bi 10 gün daa gecikebilir dedi
ben mayıs 15 anca diodum şok oldum geldi diince
amin canım ins.takmıyorum zaten cok
ne yapayım o da nazarlık olsun
sende biraz kocişi ozledin galiba ondan
bu durumlar cok merak ettiysen bi ara
sesini duy canım ii gelir
maşallah canım kuzuna
:18:ben hiç tartılmadım bu ay kesin bi 5 kilo da ben almışımdır...
secil'cim bence gebelikte emla kullanma canım..
Bucan'cım eşin Samsunluymuş senin de, biz eskiden daha sık giderdik, bu sene pek gitmedik ama karşılaşırız belki bi gün..Off inş. yağmurlu olmaz hava..
Tek tek alıntı yapamadım aceleden ama cevap yazan herkese teşekkür ederim..Bakalım inşallah abuk subuk şeyler alıp, yada karar veremeyip hiçbişey almadan gelmem..
ayy yokk utanma canımm pis pis gideceğine temiz temiz git artık doğal herkes yaptırıyor..ya bide ben gidebilsem ne iyi olurdu utanıyorum ben hala off off zor olcak gercekten
maşallahhhh bıdığaakızlarr biz geldikk.
evet ya tombik tombik cok fena zorlanıyor
insan aman ne ayıbı canım bizde koyvermiyoruz
ki elimizden geleni yapıcaz saati yok ki bunun ne yapalım
bu kadar dert etme kendine canım
valla derken tahmin ettim zaten çok aldımı. tansiyonun yükselir tehlikeli dedi. ama şu an tnsiyonum normal çok şükür. artık bişi yememem lazımm
siizn de ii oldugunuza çok sevindm cnmm
cukk ben aramam onun araması gerek bi başınaa hamilee eşimm dimesii gerekk
maşallah canım kuzuna
:18:ben hiç tartılmadım bu ay kesin bi 5 kilo da ben almışımdır...
ayy yokk utanma canımm pis pis gideceğine temiz temiz git artık doğal herkes yaptırıyor..
maşallahhhh bıdığaaçok sevindimm canımm...doğumu felan konuşmadınızmı?
ayy haklısın valllaa canım benimm
ay benimde 12-7 cıktı cok dedi
aaay super ya benimkide gelsin ya
29 nisan - 02 mayıs dediler bakalım
bakalımii gunlerde kullansın yarın
sizde guzel bi telaş olacak
konuşmadık ya. sorcak bişi de bulamadım.
seninki de abartmış ya. benim de 11 7 çıktı ii dedi. ne olcakmış daha alla alla. ben 2 kilo alsaydm öpüp başıma koycaktmm
aayy ne güzelll keşkee benimkide hemencecik gelsee ama daha modelini bile tam karar veremedim:26::26::97::97:evet canım annemde gelicek bana heycanla bekleris artık kurulmasını
sizinde az kalmş belki sizede bi süpris yapıp getirirler erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?