aaa doğum pozisyonunu almış o zaman bıdık desene...işallah zamanınd doğarlar canım yaa..anne karnında 1 dk dursa gene karmış.yanii
evet canım annemde gelicek bana heycanla bekleris artık kurulmasını
sizinde az kalmş belki sizede bi süpris yapıp getirirler erkenden
konuşmadık ya. sorcak bişi de bulamadım.
seninki de abartmış ya. benim de 11 7 çıktı ii dedi. ne olcakmış daha alla alla. ben 2 kilo alsaydm öpüp başıma koycaktmm
ben yazıp gidicem her defasında sorcam diyorum unutup çıkıyorum
yok canım dr.yok oyle bisey
1 saat sonra gel yukarda olur
dedi herseyin normal bi risk yokmus
aay haftaya gelir herhalde die
dusunuyorum ne yapalım
ay evet ya sinir oldum senin kafa asagıdamıydı canım
ya kızlar geçmişe bakıyordum da kramplar için magnezyum içiyorsunuz ya ben kesmek zorunda kaldım. bende ishali tetikliyor ve çok dokunuyor kullanamıyorum ben son ay ne yapıcam ???
güzel geçmesine çok sevindim ama bu balık işine sen ağırlık vermeye çalış, mesela ne biliyim balıkçıya gidin eşinle,kızlar bugun randevum cok sukur ii gecti
uzun uzun bi muhabbet ettik dr.umla
cunku oglum kendini pek gostermedi
ben 2 kilo almısım kızdı dr.bu arada normal
dogumu konustum eşim ozellikle sancı gelir
gelmez doguyor mu kısmına takıldı dr.ilk dogumlarda
sancıdan sonra hemen die bisey yok dedi en az 3
en fazla 12 saatmis epidural da dogum anında surekli
verilmiyormus sadece sancı azaltmak için veriyorlarmıs
baktılar acılma istedigi kıvamda ondan sonr kesiyorlarmıs
cunku acı hissetmezsek anne kendini salıp ıkınmıyormus:26:
bide gaviscon verdi hala vitamin vermedi balık yemedigim için
kızdıhala bobrek problemi devam ediyor biri digerinden
biraz buyuk
ben 4 cm'den sonra yapıyorlar diye biliyordum, 6 imiş bunu şimdi öğrendim....evet, normal doğumda epidural 6 cm açılma olunca yapılıyormuş, o da sancıyı biraz azaltacak kadar az miktarda yani. anne ıkınabilsin diye. sezaryende yüksek doz veriliyor çünkü malum ameliyat kesip biçilecek anne, hiç bişi hissetmesin diye.
merhaba hoşgeldin sevilcim.....merhaba hanımlar
biz geldiiiikkkk
ben şimdiye kadar bu emla kremi çok duydum ama hiç kullanmadım,ayy bugün o kadar sıkılıyorum kii.. bunalıyorum nedendir bilmem..siz ağda konusunu konuşmuşsunuz.. ay ben o kadar düşünüyorum ki.. inşallah kötü bi durumda gitmeyiz hastaneye.. gerçi ağda artık çok çok canımı yakmaya başladı.. en son ağladım yanii.. aylar önce konuşmuştuk kim hatırlamıyorum emla kremden bahsetmişti.. bu ay almayı düşünüyorumm.. inşallah bi sakıncası yokturr.. yoksa jiletlede tam yapamıyorum ben alışmamışım.. ağdayı yine dört yanı aynalarla donatınca yapabiliyorumm
hadi gözün aydın arkadaşım,kızlarrrrrrrrrr biraz önce mobilyacımız aradı yarın 1 gibi geliomuş kızımın odasıı
bu kadar çabuk geliceni tahmin etmiodum hiç
3 nisanda sipariş verdik önce nisan sonu dedi sonra arayıp bi 10 gün daa gecikebilir dedi
ben mayıs 15 anca diodum şok oldum geldi diince
MAAŞALLAH bebeğimize....kızlarr biz geldikk.
bebeisimle doktora gitmiştik. 1130 gr 38 cm olmuş
3 boyutluylab aktık aşallah baya byümüş tombikleşmiş. amahep yan durdu tam göremedik yüzünü.. Allahım ssağlıkla kucağımaalmayı nasip eder inşallah
herşeyim normmal ama çok kilo almışım doktor kızdı. 1 ayda 5 kilo almışımmm. moraim bozuldu.. onun dışında b12 ekkliğim varmış o yüzden demir ilacımıdeğiştirdi. b12 katkılı ilaç verdi.. bizden bu kadar siz nsılsınzız:97::97:
kızlar herkese ii h.sonları benim bi
ton faturam geldi oof bugun gec
cıkıcam kdv için daha saclarımı duzleştiricem
akşam yemek için makyaj yapıcam optum sizi
güzel geçmesine çok sevindim ama bu balık işine sen ağırlık vermeye çalış, mesela ne biliyim balıkçıya gidin eşinle,
ama öyle hamsi falan değil,
kokmayan böyle tavuk etine benzeyen turna mezgit ye, kesinlikle seversin ve yersin,
yada güveçte tereyağlı salçalı karides,
bu bahsettiğim balıklar klasik balık tadında olmayan daha farklı tadları olan balıklar ve yararlı....
bence bir de bunları dene arkadaşım... hemde çok hafifler...
senin gibi balık yiyemeyen bir arkadaşıma önerdim o hep gidip eşi ile turna mezgit yemeye aşlamıştı mesela... balığın bı sını sevmeyen kız bol bol yedi hamileliği boyunca....
ben 4 cm'den sonra yapıyorlar diye biliyordum, 6 imiş bunu şimdi öğrendim....
aslında ben hep normal epidural istiyorum ama benim bu eşim yokmu,
garantici kendince, benim ve bebek için en sağlıklısıymış, canımı yedi canımı, sabah sezeryan diyor, akşam sezeryan diyor... bend artık pes ettim yani....
merhaba hoşgeldin sevilcim.....
ben şimdiye kadar bu emla kremi çok duydum ama hiç kullanmadım,
ama ne yalan söyliyim bu gidişimde sanırım kullanıcam, ne oldu bana anlayamıyorum , canım çok acıyor bu kıl işlerinde, geçen kuaföre gittim kaş-bıyık için öldüm öldüm dirildim sanki, çok canım acıdı...
hadi gözün aydın arkadaşım,
gelsinde mobilyalarınız görelim cicilerinizi....
MAAŞALLAH bebeğimize....
AMİN İNŞALLAH dediğin gibi RABBİM hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip eder arkadaşım....
sanki söyleyince 1 ayda 5 kilo fazla gibi geldi gerçekten ama bu aydan sonra hamur işi, kızartma vs.'ye dikkat edersen pek bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum arkadaşım......
tabi annesi sen ne zannettin kuzunu.....aşağıdaydı sağ yanda. ama ona bişi demedi. ben de bişi demedim. boşuna endişelenmiyim die. öle dönüp duruo heralde. parmağını ağzına aldı yaa. baya baya bebek olmuş benim kuzumm
hoşbulduk nurben cim:118::118::118::118:
tabi annesi sen ne zannettin kuzunu.....
baya baya bebek olacak tabi.......
ALLAH'ı m korusun tüm bebiciklerimizi.....
kızlar.........
ben hepinizi öpüyorum veeeeeee
hepinize güzel hafta sonları diliyorum......
malum evimde netim yok ,
pazartesi sabahı görüşmek üzere hoşçakalın,
vee bebişlerinize gözünüz gibi bakın...:79:.....
sevilcim kusura bakma sen geldin
ben kaçmış gibi oldum ama affet beni, hemen çıkmam gerek, eşim bekliyor..
kendine çok iyi bak......
layyydy + pelcel+ sevil01+NuRBeN+ TUYA+ pearl_pearl
merhaba kizlarrr nasiliniz....
NuRBeN hayatim limonu aradinmi ? merak ediyorum nasil diye insllah iyidir bebiste kendiside iyidir,
merhaba kuzu hoşgeldin idare ederiz sen nasılsın
benim kayınvalşdem de görümcemi 4 buçuk kilo ile doğurmuşşş... o zaman sezeryan pek yapılmıyormuş zaten.. ama yırtılmadık yerim kalmadı diyor şekil bozukluğu da çabasıymış.. bence 4 kilo üzerini zorlamamak lazım normal doğum için...
layyydy + pelcel+ sevil01+NuRBeN+ TUYA+ pearl_pearl
merhaba kizlarrr nasiliniz....
NuRBeN hayatim limonu aradinmi ? merak ediyorum nasil diye insllah iyidir bebiste kendiside iyidir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?