2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aaa doğum pozisyonunu almış o zaman bıdık desene...işallah zamanınd doğarlar canım yaa..anne karnında 1 dk dursa gene karmış.yanii

yok canım dr.yok oyle bisey
1 saat sonra gel yukarda olur
dedi herseyin normal bi risk yokmus

evet canım annemde gelicek bana heycanla bekleris artık kurulmasını
sizinde az kalmş belki sizede bi süpris yapıp getirirler erkenden

aay haftaya gelir herhalde die
dusunuyorum ne yapalım

konuşmadık ya. sorcak bişi de bulamadım.

seninki de abartmış ya. benim de 11 7 çıktı ii dedi. ne olcakmış daha alla alla. ben 2 kilo alsaydm öpüp başıma koycaktmm

ay evet ya sinir oldum senin kafa asagıdamıydı canım

ben yazıp gidicem her defasında sorcam diyorum unutup çıkıyorum

ben de yazcam demiştim yazmayı bilem unuttum 34. haftadan sonra 2 haftada bir gelcen dedi. bişi kalmıo ki zaten. ben şimdiden itibaren belki 15 haftada bir gel die düşdüm ama demedi.

yok canım dr.yok oyle bisey
1 saat sonra gel yukarda olur
dedi herseyin normal bi risk yokmus

aay haftaya gelir herhalde die
dusunuyorum ne yapalım

ay evet ya sinir oldum senin kafa asagıdamıydı canım

aşağıdaydı sağ yanda. ama ona bişi demedi. ben de bişi demedim. boşuna endişelenmiyim die. öle dönüp duruo heralde. parmağını ağzına aldı yaa. baya baya bebek olmuş benim kuzumm

ya kızlar geçmişe bakıyordum da kramplar için magnezyum içiyorsunuz ya ben kesmek zorunda kaldım. bende ishali tetikliyor ve çok dokunuyor kullanamıyorum ben son ay ne yapıcam ???

kızlar herkese ii h.sonları benim bi
ton faturam geldi oof bugun gec
cıkıcam kdv için daha saclarımı duzleştiricem
akşam yemek için makyaj yapıcam optum sizi

ya kızlar geçmişe bakıyordum da kramplar için magnezyum içiyorsunuz ya ben kesmek zorunda kaldım. bende ishali tetikliyor ve çok dokunuyor kullanamıyorum ben son ay ne yapıcam ???

doktoruna sor cnm mutlaka. onun yerine ne kullanabilir ya da yiyebiirsin. bana da doktor günde 2 defa içmeye başla dedi

güzel geçmesine çok sevindim ama bu balık işine sen ağırlık vermeye çalış, mesela ne biliyim balıkçıya gidin eşinle,
ama öyle hamsi falan değil,
kokmayan böyle tavuk etine benzeyen turna mezgit ye, kesinlikle seversin ve yersin,
yada güveçte tereyağlı salçalı karides,
bu bahsettiğim balıklar klasik balık tadında olmayan daha farklı tadları olan balıklar ve yararlı....
bence bir de bunları dene arkadaşım... hemde çok hafifler...
senin gibi balık yiyemeyen bir arkadaşıma önerdim o hep gidip eşi ile turna mezgit yemeye aşlamıştı mesela... balığın bı sını sevmeyen kız bol bol yedi hamileliği boyunca....

ben 4 cm'den sonra yapıyorlar diye biliyordum, 6 imiş bunu şimdi öğrendim....
aslında ben hep normal epidural istiyorum ama benim bu eşim yokmu,
garantici kendince, benim ve bebek için en sağlıklısıymış, canımı yedi canımı, sabah sezeryan diyor, akşam sezeryan diyor... bend artık pes ettim yani....

merhaba hanımlar
biz geldiiiikkkk
merhaba hoşgeldin sevilcim.....
ben şimdiye kadar bu emla kremi çok duydum ama hiç kullanmadım,
ama ne yalan söyliyim bu gidişimde sanırım kullanıcam, ne oldu bana anlayamıyorum , canım çok acıyor bu kıl işlerinde, geçen kuaföre gittim kaş-bıyık için öldüm öldüm dirildim sanki, çok canım acıdı...

hadi gözün aydın arkadaşım,
gelsinde mobilyalarınız görelim cicilerinizi....

MAAŞALLAH bebeğimize....
AMİN İNŞALLAH dediğin gibi RABBİM hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip eder arkadaşım....
sanki söyleyince 1 ayda 5 kilo fazla gibi geldi gerçekten ama bu aydan sonra hamur işi, kızartma vs.'ye dikkat edersen pek bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum arkadaşım......

kızlar herkese ii h.sonları benim bi
ton faturam geldi oof bugun gec
cıkıcam kdv için daha saclarımı duzleştiricem
akşam yemek için makyaj yapıcam optum sizi

kolay gelsin canım akşamada cici olacann yaniii ii eğlenceler şimdidenn :80:

cnm başın aşağıda olması sorun değil bu haftalarda o sadecve bir pozisyon oluyormuş benim bebişiminde başı aşağıdaydı ben de telaş yapmıştım ama birkaç haftaya başka bir pozisyona geçebilirlermiş endişe etme

inallah canımm öle yapıcam artıkk

aşağıdaydı sağ yanda. ama ona bişi demedi. ben de bişi demedim. boşuna endişelenmiyim die. öle dönüp duruo heralde. parmağını ağzına aldı yaa. baya baya bebek olmuş benim kuzumm
tabi annesi sen ne zannettin kuzunu.....
baya baya bebek olacak tabi.......
ALLAH'ı m korusun tüm bebiciklerimizi.....

kızlar.........
ben hepinizi öpüyorum veeeeeee
hepinize güzel hafta sonları diliyorum......
malum evimde netim yok ,
pazartesi sabahı görüşmek üzere hoşçakalın,
vee bebişlerinize gözünüz gibi bakın...:79:.....

güle güle canımm bisde öptükk

layyydy + pelcel+ sevil01+NuRBeN+ TUYA+ pearl_pearl
merhaba kizlarrr nasiliniz....
NuRBeN hayatim limonu aradinmi ? merak ediyorum nasil diye insllah iyidir bebiste kendiside iyidir,

ya bu kilo ölçümleri doğru çıkmıyormuş ki arkadaşıma bebeğin 3500 kg demişler ama bebek 4100 kg dogdu bunuda bir ebe anladı sen normal yapma bebeğin daha kilolu riske atma dedi valla benim kafam çok karışıyor bu konuda

layyydy + pelcel+ sevil01+NuRBeN+ TUYA+ pearl_pearl
merhaba kizlarrr nasiliniz....
NuRBeN hayatim limonu aradinmi ? merak ediyorum nasil diye insllah iyidir bebiste kendiside iyidir,

merhaba iyiyiz biz seni sormalı

bugünde akşam olduu benim mesaide bitmek üzere kızlarr herkese iyi akşamlarr kendinizie iyi bakın :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…