2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım vitamin eksikliğinde oluyor benim bildiğim... ama sen yine bir dr sor bence...

hepinize cok tesekkür ederim çok saolun keşke suanda saat erken olsaydı arardım yaa inanki canım cok sıkkın eşimde görevde kaldım öleceee dişim degdikçe ölüyorum bilsem neyden oldugunu canım ahhh

maşallah biacım, allah bağıslasın, valla tansiyon konusunda da ben gebeligin ilk haftalarında 6 ya 3 tansiyonla dolastım zor gercekten, umarım düzene girer, ama cok şükür ki düşük tansiyonun bebişe bir zararı yok
yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
benim de dilimin yan taraflarında cıkıyor, gecen hafta da vardı, gargara kullanıyorum öyle zamanlarda geçiyor, colgatein pembe bir gargarası var, alkol içermiyor, doktoruma da sormadım ama kullandım, geçmiş olsun canım. ben de avgız floram bozuldu diye düşünmüştüm, vitamin eksikliginden de olabilir:26:
ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...

ayh ben hiç bakmadım topiğe de öyle de olmayız canım, herkesi bir ana doguruyor, kimsenin bi insan evladına kötü davranmaya hakkı yok yani...

günaydınlar kızlar, güzel haftasonları

benim yukarı komsu her haftasonu yaptıgını yaptı ve beni hortlattı sabah sabah... tek basına yasayan yaslı bir teyze, kıyamıyodum bişey demeye, 7de basladı balkon demirlerine vurarak bişeyler silkelemeye. düşünün ki sabahın sessizliginde o ses nasıl yankılanır. cıktım yukarı konustum, yeminler ediyor ben yapmıyorum diye, ama karsısı bos, apartmanımıza bitişik blok da yok. kendimi suclu hissettirdi:26: tabi olan da benim uykuma oldu. kızımla oturuyoruz şimdi, eşim hala tısır tısır uyuyo canım ayran istedi sabah sabah, patates ayran götürüyorum su an

günaydın kızlar... yaaa ben 30 lu haftalara gelmişim artık tickerimi görünce içim bir hoş oldu galiba yavaşa yavaş sona yaklaşıyoruz

afiyet olsun canım... o teyze kesin akşamları erkenden yatıyordur sen de akşamları gürültü yap o zaman bir daha sabahın köründe temizlik yapmaz bence...

yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa

canım karadut reçeli miydi yoksa ahududu mu hatırlamıyorum ama bu ikisinden biri ağız yaralarına çok iyi geliyor hatta benim bi arkadaşım var 3 aylık bebeğini ağzına bile sürer birazcık pamukçuk yada herhangi bişey olmasın diye

ıyı geceler anneler...
aranızda Bursalı varmı bılmıyorum ama 7 mayısta bebegım olacak semınerı var KOruparkta haberınız olsun ...ılgılenen olursa msj atın bılgı verebılırım

ben bursadayıııımm varsa böyle bişey gitmeyi isterim

ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...

aa nerdeymiş o topik link atsaydın keşke bakmak istiorum

ay aynı dert bendede var tek başına bi yaşlı kadın oturuo ama zannedersinki 6 kişi yaşıo..şikayet edince düzelio ama bi iki gün üçüncü gün yine aynı çok sinir bozucu

günaydın kızlar... yaaa ben 30 lu haftalara gelmişim artık tickerimi görünce içim bir hoş oldu galiba yavaşa yavaş sona yaklaşıyoruz

çok güzel ya çok az kaldı heyecan dorukta bende 29 oldum bugun itibariyle yuppiii oğluşumu çok merak ediyorum

hepinize günaydın kızlar, kayınvalideme kahvaltıya gitcez, mis gibi sofra kızımla beni bekliyo gitmeden bakayım dedim.

canım sen yine kendin ayılmışsın. beni doktorum aradı, muayeneye ay sonunda bekliyorum artık doğum yaklaştı hastaneyi gezdirelim, doğum şeklini bi kez daha konuşalım, oda tipini seçelim dedi :18: obareyyyy didim bende sahiden bişey kalmadı... o ana kadar daha var günler geçmiyo... diyodum.

Allahım vakitlice kavuştursun bıdıklarımıza

evet cnm karadut reçeli annemde sırf bu aftlar için bir kavanoz hazırlar tavsiye ederim bende

ne süper doktorun varmış ben doktorumu aramaya korkuyorum ama burdaki şartlarda en iyi hastane orası olduğu için doktoruma elim mahkum. aslında başka bir doktorum daha var ama o hastanede doğum yapılmıyor.ama o doktoru çok seviyorum beni hiç korkutmuyor:44::44::44::44::44:

evet cnm karadut reçeli annemde sırf bu aftlar için bir kavanoz hazırlar tavsiye ederim bende

saol canım hatırlattığın için anneme diyeyim bi kavanz yapsın bu yaz bizim için bebişe lazım olur belki

merhaba kuzucuk gözün aydın diyelim o zaman

çok tesekkürler canlarımmm

çok tesekkürler kızlarr bende netten okudum sarımsak sürülürse gecebilir diedenedim ama nafile aynıı bugün de dr beyi arayayım dedim ama şimdi pazar rahatsız etmek istemiom dogrusu yarını bekliom

slm temmuz bebeklerinin güsel annelerii
herkese ii pazarlar diliorum öncelikle
bis iyiyis son okul evrakları için uğraşıorumm
dün kızımın odası kurulduuuu Allahım öyle güsel bi telaşe kiii
Rabbim bu heycanlarımızın sonununda hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

selam kızlar hepinize iyi pazarlar :) umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir...

bizde iyi sayılırız kızımla böbrek taşından kurtulduk ama kumdan kurtulamadık hala dün gece gene kum döktüm çok fena oldum...onun haricinde bi sıkıntım yok

zazes canımm hayırlı uğurlıu olsun kızının odası fotolarını bekliyoruz... bizde haftaya cuma sipariş edicez inşallah

geçmiş olsun canımmm Rabbim şifalar versin inş.
dünyanın en zor ağrısı ve acısı derler böbrekden kum taş dökmek
teşekkürler canım eklerim birasdan odamısın fotolarını

yaa çok geçmiş olsun inş tez zamanda kurtulursun çok zor diyolar sancısı için Allah kolaylıklar versin cnm

çok şükür memnunum doktorumdan umarım doğumda çok iyi olur önemli olan o...

canım nerdesin sen? memnun olduğun doktoru güzel olan hastaneye doğum için çağırma şansın yok mu ? öyle olursa sende rahat edersin hem.

oo hayırlı olsun prensesin odası :) Allah ağız tadıyla kullanacağınız günleri göstersin canım. fotoları eklersin görürüz inş.

kıyamam ya hamileyken kimbilir ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun canım.

geçmiş olsun canımmm Rabbim şifalar versin inş.
dünyanın en zor ağrısı ve acısı derler böbrekden kum taş dökmek
teşekkürler canım eklerim birasdan odamısın fotolarını

yaa çok geçmiş olsun inş tez zamanda kurtulursun çok zor diyolar sancısı için Allah kolaylıklar versin cnm

kıyamam ya hamileyken kimbilir ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun canım.

sağolun canlarım benim Allah kimseye yaşatmasın ama yinede 8. ayda olmadığı için şükür ediyorum çünkü erken doğumu tetikliyormuş...birde ilk hamileliğim olduğu için ben bütün ağrıları hamileliğe bağlamışım meğerse ağrıyan belim değil böbreğimmiş cehaletin son perdesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…