- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
annem bir sene boyunca dilindeki yara ve sızlamalardan şikayet etmişti.doktora gittiğimizde B12 eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve ilaç verdi.ilacı kullandıktan sonra bir daha böyle şikayetleri olmadı.bununla alakalı bi durum olabilir arkadaşım.muhakkak doktoruna danış bence
tatlım vitamin eksikliğinde oluyor benim bildiğim... ama sen yine bir dr sor bence...
Selam cici anneler nabersiniz? biz kızımla televizyon izliyoruz.
canım hamileliğinin ilk döneminde olan bi tanıdığım vardı doktoru bi hormondan dolayı demişti. sanırım tükürük salgısı çoğalıyormuş. sürekli dişlerini fırçala demişti doktoru. bi de nişastalı hamurişi tarzı şeyler çok tüketme demişti. zor şeyler değil bi dene istersen.
çok geçmiş olsun...
Selam bayanlar, doktur randevumdan geldim. 28 haftalığız bugün, ama maşallah ilerde görünüyo dedi. 1.300 grammış ogluşumBugün ilk kez çok detaylı görebildim, yüzünü gösterdi. Duduşlarını burnunu aaay yerim onun o burnunu. Çok mutlu oldum beeen, maşallah herşey cok güzel dedi. Tek olumsuzluk benim tansiyon, çok düşük çıkıyo. Ama doktor endişelenmemi söyledi, çıkarsa kork düşerse korkma dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var, şuan için plasentanın yeri ve durumum normal dogumu gösteriyomuş. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah herkesi iyi haberler alıp sevindirsin inşallah, sevincimden oturdum ağladım yine. Çok duygusalım ya
benim de dilimin yan taraflarında cıkıyor, gecen hafta da vardı, gargara kullanıyorum öyle zamanlarda geçiyor, colgatein pembe bir gargarası var, alkol içermiyor, doktoruma da sormadım ama kullandım, geçmiş olsun canım. ben de avgız floram bozuldu diye düşünmüştüm, vitamin eksikliginden de olabilir:26:yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...
günaydınlar kızlar, güzel haftasonları
benim yukarı komsu her haftasonu yaptıgını yaptı ve beni hortlattı sabah sabah... tek basına yasayan yaslı bir teyze, kıyamıyodum bişey demeye, 7de basladı balkon demirlerine vurarak bişeyler silkelemeye. düşünün ki sabahın sessizliginde o ses nasıl yankılanır. cıktım yukarı konustum, yeminler ediyor ben yapmıyorum diye, ama karsısı bos, apartmanımıza bitişik blok da yok. kendimi suclu hissettirdi:26: tabi olan da benim uykuma oldu. kızımla oturuyoruz şimdi, eşim hala tısır tısır uyuyocanım ayran istedi sabah sabah, patates ayran götürüyorum su an
yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
ıyı geceler anneler...
aranızda Bursalı varmı bılmıyorum ama 7 mayısta bebegım olacak semınerı var KOruparkta haberınız olsun ...ılgılenen olursa msj atın bılgı verebılırım
ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...
günaydınlar kızlar, güzel haftasonları
benim yukarı komsu her haftasonu yaptıgını yaptı ve beni hortlattı sabah sabah... tek basına yasayan yaslı bir teyze, kıyamıyodum bişey demeye, 7de basladı balkon demirlerine vurarak bişeyler silkelemeye. düşünün ki sabahın sessizliginde o ses nasıl yankılanır. cıktım yukarı konustum, yeminler ediyor ben yapmıyorum diye, ama karsısı bos, apartmanımıza bitişik blok da yok. kendimi suclu hissettirdi:26: tabi olan da benim uykuma oldu. kızımla oturuyoruz şimdi, eşim hala tısır tısır uyuyocanım ayran istedi sabah sabah, patates ayran götürüyorum su an
günaydın kızlar... yaaa ben 30 lu haftalara gelmişim artık tickerimi görünce içim bir hoş oldu galiba yavaşa yavaş sona yaklaşıyoruz
günaydın kızlar... yaaa ben 30 lu haftalara gelmişim artık tickerimi görünce içim bir hoş oldu galiba yavaşa yavaş sona yaklaşıyoruz
canım karadut reçeli miydi yoksa ahududu mu hatırlamıyorum ama bu ikisinden biri ağız yaralarına çok iyi geliyor hatta benim bi arkadaşım var 3 aylık bebeğini ağzına bile sürer birazcık pamukçuk yada herhangi bişey olmasın diye
hepinize günaydın kızlar, kayınvalideme kahvaltıya gitcez, mis gibi sofra kızımla beni bekliyogitmeden bakayım dedim.
canım sen yine kendin ayılmışsın. beni doktorum aradı, muayeneye ay sonunda bekliyorum artık doğum yaklaştı hastaneyi gezdirelim, doğum şeklini bi kez daha konuşalım, oda tipini seçelim dedi :18: obareyyyy didim bende sahiden bişey kalmadı... o ana kadar daha var günler geçmiyo... diyodum.
Allahım vakitlice kavuştursun bıdıklarımıza
evet cnm karadut reçeli annemde sırf bu aftlar için bir kavanoz hazırlar tavsiye ederim bende
merhaba kuzucuk gözün aydın diyelim o zaman
çok tesekkürler canlarımmmgünaydın kızlar.. dün ağrım yok dedim kendime nazar ettim,bu gece boğazım ağrıdı şu an yutkunmakta zorlanıyorum,çok kötü değil ama siz siz olun büyük konuşmayın. buzdolabından çıkarıp çıkarıp sütleri hüpletirseniz ,benim gibi olursunuz.havalar soğuk kızlar dikkat edin sütü ısıtıp için.
Kistin kaybolmasına sevindim cnm.geriden geliyor diyorsun,normal cnm kilosu boyu,takma kafana daha çoook değişecekler.
günaydın canım, gözün aydın.buyrun size nazarlık
maşallah biacım, allah bağıslasın, valla tansiyon konusunda da ben gebeligin ilk haftalarında 6 ya 3 tansiyonla dolastım zor gercekten, umarım düzene girer, ama cok şükür ki düşük tansiyonun bebişe bir zararı yok
benim de dilimin yan taraflarında cıkıyor, gecen hafta da vardı, gargara kullanıyorum öyle zamanlarda geçiyor, colgatein pembe bir gargarası var, alkol içermiyor, doktoruma da sormadım ama kullandım, geçmiş olsun canım. ben de avgız floram bozuldu diye düşünmüştüm, vitamin eksikliginden de olabilir:26:
ayh ben hiç bakmadım topiğe de öyle de olmayız canım, herkesi bir ana doguruyor, kimsenin bi insan evladına kötü davranmaya hakkı yok yani...
canım karadut reçeli miydi yoksa ahududu mu hatırlamıyorum ama bu ikisinden biri ağız yaralarına çok iyi geliyor hatta benim bi arkadaşım var 3 aylık bebeğini ağzına bile sürer birazcık pamukçuk yada herhangi bişey olmasın diye
selam kızlar hepinize iyi pazarlar :) umarım herkezin sağlığı sıhhati iyidir...
bizde iyi sayılırız kızımla böbrek taşından kurtulduk ama kumdan kurtulamadık hala dün gece gene kum döktüm çok fena oldum...onun haricinde bi sıkıntım yok
zazes canımm hayırlı uğurlıu olsun kızının odası fotolarını bekliyoruz... bizde haftaya cuma sipariş edicez inşallah
bizde iyi sayılırız kızımla böbrek taşından kurtulduk ama kumdan kurtulamadık hala dün gece gene kum döktüm çok fena oldum...onun haricinde bi sıkıntım yok
zazes canımm hayırlı uğurlıu olsun kızının odası fotolarını bekliyoruz... bizde haftaya cuma sipariş edicez inşallah
ne süper doktorun varmış ben doktorumu aramaya korkuyorum ama burdaki şartlarda en iyi hastane orası olduğu için doktoruma elim mahkum. aslında başka bir doktorum daha var ama o hastanede doğum yapılmıyor.ama o doktoru çok seviyorum beni hiç korkutmuyor:44::44::44::44::44:
slm temmuz bebeklerinin güsel annelerii
herkese ii pazarlar diliorum öncelikle
bis iyiyis son okul evrakları için uğraşıorumm
dün kızımın odası kurulduuuuAllahım öyle güsel bi telaşe kiii
Rabbim bu heycanlarımızın sonununda hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canımmm Rabbim şifalar versin inş.
dünyanın en zor ağrısı ve acısı derler böbrekden kum taş dökmek
teşekkürler canım eklerim birasdan odamısın fotolarını
yaa çok geçmiş olsun inş tez zamanda kurtulursun çok zor diyolar sancısı için Allah kolaylıklar versin cnm
kıyamam ya hamileyken kimbilir ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?