2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

odalarını kuran hazırlıklarını kuran herkese hayırlı uğurlu olsun şimdi gece tuvalete bile kalktığınızda o kapıdan bi içeri göz atmanın heyecanı olur ben her aldığım cicisine bakmaya doyamıyorum güzel günlerde kullansın bebişlerimizzz

selam canım, evet hafta sonumuz güzel geçti...
bebek şekeri olarak bi kaç fikrim var aslında. hastanede sepet içinde bebekli çikolatalardan alıcaz onlardan ikram etmeyi düşünüyoruz. zaten maksimum 2 gün kalıcam o da sezeryan olursa. eve bebek görmeye gelenler için daha süslü bişeyler düşünüyorum. haftasonu biraz dolaştık aslında elimden gelse kendim yapıcam bende herşey satılıyo resmen ayrı bi sektör oluşmuş bebek üzerine =)
annem çok sever böyle işleri, o bişeyler yapmış kelebelekli şeker süsleri o bi getirsin onlara bakıcam, yoksa bebek hediyesi gibi bişeyler düşünüyorum eve gelenlere vermek için. biraz dolaştık bakındık, porselen süsler var bebekli filan onlara kurdale baskı düşündük bebeğin doğum tarihi ve isminin yazacağı, hem hatıra olarak saklarlar dedik gelenler. çikolata, şeker badem filan yenilip atılıyo çok saklama imkanı olmuyo, onun dışında zaten yeme-içme ikramı ayrı yapıcaz gelenlere.
ben mevlütü ramazandan sonra düşünüyorum yanii eylül de filan. hem bebeğin kırkı çıkar hem de biraz toparlanır dedik. mevlütte ne ikram ederiz ona daha var diye düşünmedik hiç, yalnız annem boş durmamış lohusa şerbeti ikram etmek için sürahiye ve bardaklara süsler yapmış =) bakalım getirdiklerinde fotolarını çeker koyarın fikir vermiş olur sizlere de...
sorma canım yapılcak çok şey var, düşündükçe yenileri geliyo aklıma =))

maşallah canım ne güsel halletmişsin biçok şeyi
ben daa kendime bişi alamadım
bu haftadan itibaren başlıcam artık kendi ihtiyaçlarıma
ii günlerde kullanın inş. hepsini

teşekkür ederim canım halletmeye çalışıyoruz, malum zaman daralıyo =)
bebişten kendime bişey alamamıştım canım bende bu haftasonunu kendime ayırayım dedim artık.
halledersin sende...
teşekkür ederim tekrar cnmm, siz de odanızı güle güle, güzel günlerde kullanın inş.

hallettik canım valla, aklımdaydı ne zamandır bebekten fırsat olmamıştı kendi alışverişimi yapmaya =) ben pijama takımına uydurdum geceliği, tekrar 2.bir sabahlık almadım, aynı tonlarda biraz daha açığını aldım, sabahlığı hem pijama takımı ile hem de gecelikle kullanıcam. göğüs ucu kremi de lansinoh aldım, mothercare de %50 indirim var lansinohun tüm ürünlerinde. evet yavaş yavaş çantayı hazırlamak lazım

biraz önce özelcan dan bebeğin bakım ürünlerini ( sebamed ) ve göğüs ucu kreminin ( lansinoh) siparişini verdim...indirim vardı... ben pijama almıcam canım zaten hastanede üstümüzde hep öürtü olacak bir de sezeryan olursam dikiş yerlerim acır... çok lazım olursa hastane evimizin yan sokağında evden biri getirrir bir tane... bu arada gecelik takımımı da bordo renkli alıcam arkadaşım yürütürlerken falan geçebiliyor fark etmiyorsun dedi... en azında aynı tonlarda olursa o kadar belli olmaz bence...

selam kızlar,
Eve yeni geldik sayılır biz de.. Allah'a şükür sonunda biz de bişeyler aldık. (sağlıkla,mutlulukla kullanırız inşallah).Bi ara fotolarını çekebilirsem eklerim..

Bu arada bazı şeyleri netten alıcaz..En çok alışveriş yaptığınız, güvenilir internet sitelerini yazar mısınız?

hadi bakalım güle güle kullanın canım aldıklarınızı... resimlerini ekle mutlaka canım... ben en çok paramini, limango, e-bebek, bebefix, hepsiburda, bebek sepeti ve özelcan dan alışveriş yapıyorum canım...joker de var ama bugüne kadar ordan bişey almadım ama burda alan arkadaşlar var diye hatırlıyorum canım.... ne alacaksam hangisinde kampanya var yada hangi sitede daha ucuz kontrol edip ona göre alıyorum... yalnız paramini biraz geç gönderiyor canım bilgin olsun kampanya bitiminde siparişi hazırlamaya başlıyorlar cünkü...

sağol canım yaaa aylardır bu anı bekliyordum ama insallah bağırsaklarımı bozmam çünkü her sene bir vukuatım oluyor erik yüzünden...
aman iyice bi doy da eriğe, inşallah bozmazsın bagırsakları, bozarsan da bir tüm muza bakar, yeter ki bebişine yarasın

neler aldın canım? herseyi güle güle kullansın, ben en cok hepsiburadaya bakıyorum, bazı yerlerle de fiyatları karsılastırıyorum, sivasta bir bebek magazası var, internet sitesi de var, magazadan daha ucuz, medela gögüs pompası falan da diger yerlere göre ucuzdu bak istersen, penguen bebe yazınca googleda, direkt cıkar. ben verdiğim siparişleri de ertesi gün aldım

Sağol canım

çok sağol canım, bebeğe kıyafet, biberon krem vs bir de kendime gecelik pijama filan aldım canım..Ekliycem inşallah

aynen canım vakit daraldı eksikleri düşündükçe şu da vardı diye geliyo insanın aklına. ben daha lohusa şerbeti filan hiç bişi düşünmedim onlarda çıktı unutmuştum bak şimdi :)

en çok hepsiburada, paramini, limango, unnado, sahibinden, gittigidiyor, e- bebek'ten aldım. hepsiburada çok hızlı ve genelde piyasayı yansıtıyor. limango, paramini ve unnado'da kampanya takip etmek lazım. sahibinden de uygun şeyler sürekli oluyor, bazı dükkanlar var takibe aldım mesela 50 küsüre aladığım 7li mothercare çıtçıtlı bodyler kargo dahil paket ve etiketli şekilde 29 liraydı geçen gün.

internette kıyas yapıp güvenerek aldığım sanada tavsiye edeceğim bunlar var canım.

Son düzenleme:
zazez

kızının odası çok güzelmiş güle güle kullanın

çok güzelmiş canım bebişin güzel güzel uyusun büyüsün içinde... güle güle kullansın bebişcik

güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah çok güzelmiş gerçekten çok beğendim canımcım:98::98::98::119::119::119:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Rabbim hepinizin bebeklerine daa daa güsellerini nasip etsin

er-ca cım canımmm buraya yazman çok sevindirdi beniii
mutlaka güsel haberler vericeksin canımm ama belki biras daa vakti vardır
ben kürtajdan tam 8 ay sonra hamile kaldım olucak Allahın izniyle
arada uğra canımm çok öpüorum seni

sağol canım..

benim odanızla ilgili alıntım seninkinin içine karışmış

canım sorularını atlamışım
biz 3 nisanda sipariş vermiştik mayısın ilk haftası gelir dediler
daa sonra arayıp mayıs 15e gelicek dediler
ama süpris oldu geliverdi erkenden
fiyatta 2750 tl di pazarlıkla 2300 peşin aldık cnm

güle güle kullan canım, çook güzel..
Ben sadece park yatak alıcam sanırım, dolap olayını nasıl yapıcam bilmiyorum
kendi gardrobumun ortasını boşaltıp oraya yerleştirsem saçma mı olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…